- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.801
girmişsin bütün bilgilerini sonra heralde şifreni unutmuşsunBi türlü beceremedim
bak şifremi hatırlat tekrar gönder seçeneği va rona tıkla mail adresini istiyor onuda gir gelir şifrenBi türlü beceremedim
nickin ne canım orada?Kayıt yaptım bende ordayım artık :)
olsun biraz fazladan hareket edersin kapatırsın açığıselam kızlar.. öğlen önce biraz yürüdüm.sonrasında 2 adet kadınbudu köfte 1 kase mercimek çorbası .. ve salata yedim.. ama yeşil salata idi.. patates salatası değildi.. ama kadınbudu köfte beni mahvetti diyebilirim. kalorisi çokmuş2 adet kadınbudu köftenin kalorisi 634 kalori imiş
Allah kabul eylesin canım.. ne güzel ya.. darısı bana inş:)olsun biraz fazladan hareket edersin kapatırsın açığı
ben bugünde niyetliyim ama öğlen arası bende yürüdüm
çok iyi geldi
geçmiş olsun canım.. bolbol limonlu ıhlamur iç .. rahatlatır..Bende bugün hastayım diyet falan kalmadı. Boğazlarım yanıyo hiç bir şeyden Tat almıyorum içim alev alev
teşekkürler sağolasın canım gelsende katıl aramıza aklın fikrin diyet olsun olmaz mı?süper bir destek ekibi :)
çok geçmiş olsun canımcımmmmmmmBende bugün hastayım diyet falan kalmadı. Boğazlarım yanıyo hiç bir şeyden Tat almıyorum içim alev alev
afiyet şeker olsun ama yağ olmasın hihihi:))14.30 Ara
Şeker ilavesiz meyve suyu
3 adet yulaflı kraker
1 adet wasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?