- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.921
Benimde öyle.. hatta oraya göre idealin altıyım:)56 imiş idealim..Günlük almam gereken kaloıide 1700 küsür benimde..Muhtemelen aynıdır .
Ben kullanamadım programı ya ,
Zaten kiloma kafadan ideal kılodasınız dedı
Günlük kalori alım miktarımı 1700 küsür çıkardı
Aaa yok benim ki o değil fatsecret bnimki uygulama aylardır kulanıyorum çok memnunumMuhtemelekullanıyorum ço
Ben kullanamadım programı ya ,
Zaten kiloma kafadan ideal kılodasınız dedı
Günlük kalori alım miktarımı 1700 küsür çıkardı
Aaa yok benim ki o değil fatsecret bnimki uygulama aylardır kulanıyorum çok memnunum
Yo zor olmuyor evet program telefona indiriliyor play store da var[/QUOTE][QUOTE="deren1907, post: 39019132, member: 178407olay dlefona mı indirdin programı ?
Bir de her yediğini tek tek girmek zor olmuyor mu canım ?
Buraya yazmak bana daha kolay geliyor .
Tabi şimdilik kalori hesaplama ihtiyacı duymadıgım ıcın
Yo zor olmuyor evet program telefona indiriliyor play store da var
canım benim Allah kabul etsin benimde son 1 saatim ama işteyim uyuma imkanım yok maleseffffffSon bir saatuyuyim bari hiç halim kalmadı
benim borç canım 2 hamileliğim birde emzirirkenki tumadağım olmak üzere toplamAllah kabul etsin kızlar oruçlarınız.. ne güzel ya.. ben işyerinde zorlanıyorum.. zor oluyorhafta sonuda evde olmuyo ne mutlu size.. borçmu tutuyorsunuz?öylesinemi?
Anladım canım..Allah kabul etsin..benim borç canım 2 hamileliğim birde emzirirkenki tumadağım olmak üzere toplam
3 aya yakındı 1 ayını tuttum sayılır 2 ayı nıda yavaş yavaş tutucam artık inşallah
Amin canım cümlemizinkini inşallahAnladım canım..Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?