- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.961
haklısın canım ama ben tek kahvaltıyı hiç sevmem yiyemiyorum fazla form alıcam 2 tane yesem öğlene kadar yeter bana fazla bile artık midemin küçüldüğünü hissediyorum fazla yiyince bulantım oluyo bitki çayınada başladığımdan beri çayda içmiyorum susatıyo beni su içiyorum 2 akşamdır kaçırdım ama sabah az yediğim için akşam fazla dokunmadı 1200 kaloriyi geçmedim çok şükür :)
ANLADIM SEMİHACIM.. AMA GENEDE KAHVALTIYA AĞILIK VER DERİM.. DİMİ EYLEMCİM.. BENİM EN SEVDİĞİM KAHVALTIDIR.. HAFTA SONLARI GÜÜZEELLLL BİR KAHVALTIMI YAPCAĞIM İNŞ.. ÖYLE YAPINCA ZATEN ACIKMIYORUM ZATEN.. İŞYERİNDE BÖYLE OLUYORcanım Beyzabet çok haklısın yoksa diğer öğünlerde ne bulursak saldırıyoz
ben kahvaltıyı çok seviyorum zaten ya tek olduğum için yapamıyorum yanlız kahvaltı iştahım olmuyo haftasonu en güzel kahvaltıyı yapıyorum zaten cumartesi ailemle pazar sevdiğimle :)ANLADIM SEMİHACIM.. AMA GENEDE KAHVALTIYA AĞILIK VER DERİM.. DİMİ EYLEMCİM.. BENİM EN SEVDİĞİM KAHVALTIDIR.. HAFTA SONLARI GÜÜZEELLLL BİR KAHVALTIMI YAPCAĞIM İNŞ.. ÖYLE YAPINCA ZATEN ACIKMIYORUM ZATEN.. İŞYERİNDE BÖYLE OLUYOR
o kadarda abartı be türk işte ya ne ararsan sabahta var akşamda gecede :)Bende kahvaltıyı çok seviyorum elimden gelse akşamıda kahvaltı yaparak kaptırım dış
ülkelerin bazılarında öyleymiş biliyormusunuz
lokantalarında otellerinde bile akşam yemeği çıkmazmış akşamda kahvaltıyla gün kapatılırımış arkadaşın biri arasan bile sulu yemek pilav bulamazsın diyor hayret ettim
inanırım canım. onlarda zaten sulu yemek tazı şeyler olmuyor ki.kuru beslenme..Mutfak kültürü denen birşey yok.ya dışardan yada evde pizza hambuger vs. vs tarzı beslenme var..Bende akşamlarıda kahvaltı yesem gocunmam .. bayılırım kahvaltı öğününe..Bende kahvaltıyı çok seviyorum elimden gelse akşamıda kahvaltı yaparak kaptırım dış
ülkelerin bazılarında öyleymiş biliyormusunuz
lokantalarında otellerinde bile akşam yemeği çıkmazmış akşamda kahvaltıyla gün kapatılırımış arkadaşın biri arasan bile sulu yemek pilav bulamazsın diyor hayret ettim
ohh afiyet olsun..Bende yeşil çayımı içtim.. acıktım gibi ama10.30 Ara
Smoothie 'mi içiyorum .
İçindekiler
Vişne
Muz ve Süt
ohh afiyet olsun..Bende yeşil çayımı içtim.. acıktım gibi ama
Bugün moralin çok bozuk
Sabah 2 cay nutella,2 çorbakkaşığı bal yedim kendimi çok kötü hissediyorum su tatlıyı çıkaramıyorm HayatımdanHayırdır canım ne oldu ?
Sabah 2 cay nutella,2 çorbakkaşığı bal yedim kendimi çok kötü hissediyorum su tatlıyı çıkaramıyorm Hayatımdan
Yiyorum ahh ahh ben hic alırmıyım ailemle yaşıyorum onlar alıyorCanım eve almasan nutella olmaz mı ?
Bir de tarçınlı süt ya da tarçınlı elma yiyiyormusun ?
Tatlı ihtiyacını baya alt seviyelere çekiyor .
süpersin canım maşhh..
canım olur o kadar ya çok abartmassan bişi olmaz.. bende nutella delisiiym.. yarın ve pazar kahvaltımda illaki 1 yada iki dilimle yiyeceğim.. sıkma canını .. olduğu kadar..:)Sabah 2 cay nutella,2 çorbakkaşığı bal yedim kendimi çok kötü hissediyorum su tatlıyı çıkaramıyorm Hayatımdan
ben sabahları yapmıyorum artık.. kalori takibi yaptığımdan beri sabah ara öğünü yapmıyorum.. ama öğleden sonra yapıyorum 3 gibi.. ya iiyice kalori manyağı oldum ben yaBen bu ara öğün olayına o kadar alıştım ki , önceden dışarda saatlerce aç bırakırdım kendimi , sonrada inanılmaz yorgun düşerdim . Ama şimdi dışarda bile olsa ara öğünüm geçmesin diye hemen ya eve dönüyorum . ya da marketten sağlıklı atıştırmalıklar alıp devam ediyorum
Ana öğünden 2 ya da 2 buçuk saat sonra mutlaka ara öğün yapıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?