Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım Beyzabet çok haklısın yoksa diğer öğünlerde ne bulursak saldırıyoz

ANLADIM SEMİHACIM.. AMA GENEDE KAHVALTIYA AĞILIK VER DERİM.. DİMİ EYLEMCİM.. BENİM EN SEVDİĞİM KAHVALTIDIR.. HAFTA SONLARI GÜÜZEELLLL BİR KAHVALTIMI YAPCAĞIM İNŞ.. ÖYLE YAPINCA ZATEN ACIKMIYORUM ZATEN.. İŞYERİNDE BÖYLE OLUYOR

ben kahvaltıyı çok seviyorum zaten ya tek olduğum için yapamıyorum yanlız kahvaltı iştahım olmuyo haftasonu en güzel kahvaltıyı yapıyorum zaten cumartesi ailemle pazar sevdiğimle :)

Bende kahvaltıyı çok seviyorum elimden gelse akşamıda kahvaltı yaparak kaptırım dış
ülkelerin bazılarında öyleymiş biliyormusunuz
lokantalarında otellerinde bile akşam yemeği çıkmazmış akşamda kahvaltıyla gün kapatılırımış arkadaşın biri arasan bile sulu yemek pilav bulamazsın diyor hayret ettim

o kadarda abartı be türk işte ya ne ararsan sabahta var akşamda gecede :)

inanırım canım. onlarda zaten sulu yemek tazı şeyler olmuyor ki.kuru beslenme..Mutfak kültürü denen birşey yok.ya dışardan yada evde pizza hambuger vs. vs tarzı beslenme var..Bende akşamlarıda kahvaltı yesem gocunmam .. bayılırım kahvaltı öğününe..

ohh afiyet olsun..Bende yeşil çayımı içtim.. acıktım gibi ama

Ben bu ara öğün olayına o kadar alıştım ki , önceden dışarda saatlerce aç bırakırdım kendimi , sonrada inanılmaz yorgun düşerdim . Ama şimdi dışarda bile olsa ara öğünüm geçmesin diye hemen ya eve dönüyorum . ya da marketten sağlıklı atıştırmalıklar alıp devam ediyorum
Ana öğünden 2 ya da 2 buçuk saat sonra mutlaka ara öğün yapıyorum .

Sabah 2 cay nutella,2 çorbakkaşığı bal yedim kendimi çok kötü hissediyorum su tatlıyı çıkaramıyorm Hayatımdan
canım olur o kadar ya çok abartmassan bişi olmaz.. bende nutella delisiiym.. yarın ve pazar kahvaltımda illaki 1 yada iki dilimle yiyeceğim.. sıkma canını .. olduğu kadar..:)

ben sabahları yapmıyorum artık.. kalori takibi yaptığımdan beri sabah ara öğünü yapmıyorum.. ama öğleden sonra yapıyorum 3 gibi.. ya iiyice kalori manyağı oldum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…