- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.881
canım reglin yakınsa ondanda olabilir..Malum vücut su topluyor o dönemde ya..yinede iyisin bence.. hiç vermemekten iyidir..Bu hafta 73.4 ken 73.0 oldum 400 gram ehh hiçyoktan iyidir napalım
süpersin canım. maşhh.. sporla acayip sıkılaşırsın.. pilates öyle bir spor zaten.. acayip sıkılaştırıyor..10.30 Ara
Taze sıkılmış meyve suyu
( 2 adet portakal , 1 adet greyfurt )
2 adet yulaflı kraker
Bugün pilatesss var . Kızlar pilatesin ilk günü ders bitti .
Ben ağrı falan hissetmedim . aaa düşündüğüm gibi olmadı falan dedim hatta ,
Bir gün sonra benim karın kaslarım , bacaklarım bir ağrımaya başladı . Anlatamam .
Yürüyüş yapmaya başlayacağım karar verdim .
ben gram verdiğimi sanmıyorum.. o siteye göre bakarsam belkide hiç vermedim29 ocağa kadar vermek istiyorum işte ama
canım insan az çok hissediyor aslında..Ben kıyafetlerimden anlıyorum. sanki göbüş birazcık ama birazcık sinmiş gibi.. inş göbüşden gitmiştir..Yağdan gitsin az gitsin sorun diil ..:)Bende 29 Ocağı sabırsızlıkla bekliyorum canım
Nerdeyse 1 aydır diyet yapıyorum . Bakalım ne olmuş
canım insan az çok hissediyor aslında..Ben kıyafetlerimden anlıyorum. sanki göbüş birazcık ama birazcık sinmiş gibi.. inş göbüşden gitmiştir..Yağdan gitsin az gitsin sorun diil ..:)
Aynen canım beni sıkan göbüş zaten..Bende göbeğime takmış durumdayım . Dümdüz olsun istiyorum ve çok tezcanlıyım . O da baya zaman istiyor .
Aynen canım beni sıkan göbüş zaten..
tabiii eritmezmi.. acayip karın sıkılaştıyor.. pilates yaptığım dönemde karnım baya taşlaşmıştı..off bir başlasamm..Pilates göbek eritiyor mu canım ?
tabiii eritmezmi.. acayip karın sıkılaştıyor.. pilates yaptığım dönemde karnım baya taşlaşmıştı..off bir başlasamm..
olur canım.. olmazmıı...süper olur.. spor olsunda..1 ay sonra ciddi değişim olur mu ?
Pilates bitince fitness 'a üyelik yaptırmayı düşünüyorum da
400 de akşama ye 1000 le kapatırsın bebeğimmmmŞuan bugün ki kalorim totalde 615 olmuş..
bende öyle düşünüyorum canım..inş..400 de akşama ye 1000 le kapatırsın bebeğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?