Esnek Diyet Arkadaşlığı

10.30 Ara

Taze sıkılmış meyve suyu
( 2 adet portakal , 1 adet greyfurt )
2 adet yulaflı kraker

Bugün pilatesss var . Kızlar pilatesin ilk günü ders bitti .
Ben ağrı falan hissetmedim . aaa düşündüğüm gibi olmadı falan dedim hatta ,
Bir gün sonra benim karın kaslarım , bacaklarım bir ağrımaya başladı . Anlatamam .
Yürüyüş yapmaya başlayacağım karar verdim .

süpersin canım. maşhh.. sporla acayip sıkılaşırsın.. pilates öyle bir spor zaten.. acayip sıkılaştırıyor..

Bende 29 Ocağı sabırsızlıkla bekliyorum canım
Nerdeyse 1 aydır diyet yapıyorum . Bakalım ne olmuş
canım insan az çok hissediyor aslında..Ben kıyafetlerimden anlıyorum. sanki göbüş birazcık ama birazcık sinmiş gibi.. inş göbüşden gitmiştir..Yağdan gitsin az gitsin sorun diil ..:)

canım insan az çok hissediyor aslında..Ben kıyafetlerimden anlıyorum. sanki göbüş birazcık ama birazcık sinmiş gibi.. inş göbüşden gitmiştir..Yağdan gitsin az gitsin sorun diil ..:)

Bende göbeğime takmış durumdayım . Dümdüz olsun istiyorum ve çok tezcanlıyım . O da baya zaman istiyor .

Akşama kısmetse bir küçük tabak kapuska ve bir kase pulbiberli yoğurt yiyeceğim inş..hesaplattım totalde 284 kalori ediyor..
eğer öyle kapatırsam da totalde günlük 899 kalori ediyor..Onun için saat 3 gibi ara öğün yapacağım .. sade çay ile 3 adet diyet bisküvi yiyeceğim.. hesapladım oda 75
kalori ediyor.yani inş..971 kalori kapatacağım günü inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…