- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.901
Allah'ım Allah'ım bu diyet ne kadaaaannn zor imiş.. şimdi daha iyi anlıyorum kilo vermeye çalışanların çektiği zorluğu(
Aslında çok doğru söylüyorsun canım.. ben biraz öyle yapıyorum kendime.. aslında yeme alışkanlığımı düzelttiğimi düşünsem daha kolay olacak herşey.. niye yanlış anlıyım canım.. çok doğu tesbit..Canım ama sen kendini psikolojik olarak çıkmazsa sürüklüyorsun .
Sürekli zorluğundan yakınırsan kabus olur .
Nacizane önerim , biraz daha rahat olmalısın .
Yani diyet olarak değil , yeterli ve düzenli beslenme alışlanlıklarını düzenleme olarak bakarsak daha faydalı olacaktır .
Beni yanlıs anlama lutfen olur mu
ohh miss ne güzel.. hem kalori yaktın hem eviniz temiz mis oldu.. güle güle kirletin canım....Ama oruçluydun dimi.. ay canım yormasaydın oruç oruç kendini çok sende yaAllahım yorgunluk tan ölüyorumtemizlik yeni bitti o kadar iş yaptım ki ama ev misleeer gibi oldu
Biraz öyle oldu ama napalım şükürler olsun bittiohh miss ne güzel.. hem kalori yaktın hem eviniz temiz mis oldu.. güle güle kirletin canım....Ama oruçluydun dimi.. ay canım yormasaydın oruç oruç kendini çok sende ya
Allah kabul eylesin..Hurma aldım bugün orucumu hurmayla açıcam
Amin.. SağolasınAllah kabul eylesin..
Hurma aldım bugün orucumu hurmayla açıcam
Allahım yorgunluk tan ölüyorumtemizlik yeni bitti o kadar iş yaptım ki ama ev misleeer gibi oldu
Aynen is yaparken asabiiiEllerine sağlık canım , tertemiz evde oturmakta başka keyif vallahı
Merak etme ablacım sadece bir tane yicemkızlar hurma biraz kalorili dikkatli yeyin emi:)
kızlar hurma biraz kalorili dikkatli yeyin emi:)
Çok iyi birsey acaba aynı programımı kulanıyoruz beyzabet ablaylaEvet canım kahvaltıdan sonrakı ara öğünde 1 ya da 2 adet kafi gelecektir
Canım o program seni iyice kalori hesaplayıcısı yaptı yafff
Ayy sorma canım yaa.Evet canım kahvaltıdan sonrakı ara öğünde 1 ya da 2 adet kafi gelecektir
Canım o program seni iyice kalori hesaplayıcısı yaptı yafff
Canım ben eylemin linkini verdiği bi siteye üye oldum.. orada günlük takip altındayım:)Çok iyi birsey acaba aynı programımı kulanıyoruz beyzabet ablayla
Çok iyi birsey acaba aynı programımı kulanıyoruz beyzabet ablayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?