- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.001
Haftasonu buralar iyice ıssızlaşcakHeeeyy kızlarr nerdesinizz=?? huuuu kimse yokmiii??
ewet haklısıın canım.. ben belki ara ara tabletten girerim.. ama hafta sonum diyet olmuyor canım benim.. valla sıkı bir kahvaltı yapıyorum. sonrasında taa akşama kadar yemiyorum.. akşamda bile bazı yemiyorum. tek öğünle kapıyorum..yada hafif yiyorum.. ama iki dilim nutellalı ekmeğimi yirim ben.:))onsuz olmazzz:)Haftasonu buralar iyice ıssızlaşcak
niye ki canım ben senden ümitliyim..bence vermişsindir.. ben senden mutluyum..29 ocakta kendimden hic ümidim bir kilo verirsem şok olurum
Allah kabul etsin inş.ama kaçamak için yemek yememek için oruç olmaz biliyorsun dimi Allah rızası için tutulur canım boşuna açlık çekersinSahur menüm:1 adet haşlanmış yumurta,1kaşık lor peyniri,2 zeytin,domates,yarım dilim kepek eekmeği,yeşil çay,1 tane hurma(canım ablam getirmiş tadı harikaydı)
Beni insandan saymıyorsun galibABugün yanlız kaldım desenize
Beni insandan saymıyorsun galibA
Napiim yiğenlerim geldi 15 tatil için değişiklik oldu evet kötü ya haftadonu çalışmakAşk olsun canım , görmedim ki seni ,
Napıyorsun bakalım ,
Ben işyerinde zaman geçirmeye çalışıyorum .
Haftasonu çalışmaktan nefret ediyorum yafff
Napiim yiğenlerim geldi 15 tatil için değişiklik oldu evet kötü ya haftadonu çalışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?