Esnek Diyet Arkadaşlığı

Haftasonu buralar iyice ıssızlaşcak
ewet haklısıın canım.. ben belki ara ara tabletten girerim.. ama hafta sonum diyet olmuyor canım benim.. valla sıkı bir kahvaltı yapıyorum. sonrasında taa akşama kadar yemiyorum.. akşamda bile bazı yemiyorum. tek öğünle kapıyorum..yada hafif yiyorum.. ama iki dilim nutellalı ekmeğimi yirim ben.:))onsuz olmazzz:)

[QUOdestekçim BET, post: 39041094, member: 67408"]niye ki canım ben senden ümitliyim..bence vermişsindir.. ben senden mutluyum..[/QUOTE]
Tek destekcim canm ablaam

Bugün canım ablam geldi istanbuldan 15 tatil için yiğenlerim geldi eee. Haliyle börekler,sarmalar hazırladık ağzıma sürmedim sonra ablam kurabiyeler,şekerler getirdi ağzıma bile sürmedim

Bugün 951 kalori aldım yarın kurabiyeleri,şekerlere saldırmamak için yarın oruç tutucam bugün nefsime hakim oldum çok mutluyum

Sahur menüm:1 adet haşlanmış yumurta,1kaşık lor peyniri,2 zeytin,domates,yarım dilim kepek eekmeği,yeşil çay,1 tane hurma(canım ablam getirmiş tadı harikaydı)

Sahur menüm:1 adet haşlanmış yumurta,1kaşık lor peyniri,2 zeytin,domates,yarım dilim kepek eekmeği,yeşil çay,1 tane hurma(canım ablam getirmiş tadı harikaydı)
Allah kabul etsin inş.ama kaçamak için yemek yememek için oruç olmaz biliyorsun dimi Allah rızası için tutulur canım boşuna açlık çekersin

AaOTE="rumsum, post: 39049058, member: 620971"]Allah kabul etsin inş.ama kaçamak için yemek yememek için oruç olmaz biliyorsun dimi Allah rızası için tutulur canım boşuna açlık çekersin[/QUOTE]
Hayır tabiki de o niyetle tutmuyorum işin şakasındaym BN hiç öyle şey olur mu?

Günaydın Kızlar ,
Herkese mutlu haftasonlarııı olsun inşallah ,
Kahvaltı

Light Yoğurt içine ,

1 tatlı kaşığı keten tohumu
3-5 tane kuru yaban mersini
Az müsli
Şekersiz çay
Bugün 15 . 00 ' e kadar çalışacağım için böyle olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…