- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.041
ablanın dedikleri nasihatları bizede söylesen canımcım???Bugün 1029 kalori aldım bundan sonra ablamın dediklerini yaparak diyete devam edicem oda çok kilo verdi ve senelerdir koruyor deneyimlerine güveniyorum umarım 29 ocakta şok olmam
hafta sonu aynı canım bende aynı yapılcak bişey yok ondan kaçamıyoruz malesefOgleden sonrada annemle komsuya gittik..ordada saat 4 gibi 3 sigara boregi 4, 5 adettte yulagli piskhvi yidim..evdede bir iki cik.badem srkeri yidimmmtek tesellim 1 saat hizli tempo yurudum..100 kere ip atladim..aksam yemedim..birazdan karisik bitki cayimi icicem ins kilo almamisimfir
utanma utanma hafta sonu hepimiz aynıyız hemen sıkıcaz dişimizi pazartesiden itibaren kilo bild. az kaldı o açığı kapatıcaz inş.Kalori hesabina da girmedim..resmen utandim..offff ben nirelere gideeemmmm(
Ins canim ya.. canim baslangic 55.3 idi sanirsam..15 ocaktada 54.6 idim.. ins yine 55 olmamidimdirutanma utanma hafta sonu hepimiz aynıyız hemen sıkıcaz dişimizi pazartesiden itibaren kilo bild. az kaldı o açığı kapatıcaz inş.
yok yok canım hedef kilonu yazPardon 54.7 idim..
ok canım ekledim 514 kilocuk versem yetecek bana cnm..ben ramazanda super verebiliyorum..2 veya 3 kilo gidiyor zaten 52 ile baslasam 49vyada 50 ye iniyorum ben.onun icin hedef en fazla 51
3 günde 600 gramı nasıl vermiştinnnnnnnnnn????Hedfim 51 veya 52en fazla..
3 günde 600 gramı nasıl vermiştinnnnnnnnnn????
3 günde 600 gramı nasıl vermiştinnnnnnnnnn????
Canim bilmiomki.. ayni simdi yaptiklarimdi.. sanirsam birazi odemdi o gidenin., yesil caya baslayinca odem fln gitti.. onun cogu suydu bence..yoksa ayni yapiorum.sabah oglen aksam paylasiyorum yediklrrimi..farkli bisi yapmamistim..3 günde 600 gramı nasıl vermiştinnnnnnnnnn????
ok ben değişik bir yöntem uyguladın sandım ok iyi geceler canım Allaha emanet olunCanim bilmiomki.. ayni simdi yaptiklarimdi.. sanirsam birazi odemdi o gidenin., yesil caya baslayinca odem fln gitti.. onun cogu suydu bence..yoksa ayni yapiorum.sabah oglen aksam paylasiyorum yediklrrimi..farkli bisi yapmamistim..
bu arada herkes başlangıç ve hedef kilosunu bildirsin fırsat buldukça eklicem cankuşlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?