Esnek Diyet Arkadaşlığı

[QUOTEcipylemsevcan, post: 39058553, member: 215256"]ablanın dedikleri nasihatları bizede söylesen canımcım???[/QUOTE]
Ablam cips,beyaz ekmek,şeker falan tamam yeme tabiki de diyo ama öyle az az da olmaz diyo herşeyden yiceksin makarna bile diyo ama bi kahvaltı tabağı kadar bana çok kızdı kaşık hesabıyla yediğimi görünce

Ogleden sonrada annemle komsuya gittik..ordada saat 4 gibi 3 sigara boregi 4, 5 adettte yulagli piskhvi yidim..evdede bir iki cik.badem srkeri yidimmmtek tesellim 1 saat hizli tempo yurudum..100 kere ip atladim..aksam yemedim..birazdan karisik bitki cayimi icicem ins kilo almamisimfir

hafta sonu aynı canım bende aynı yapılcak bişey yok ondan kaçamıyoruz malesef
artık hafta içi çok dikkat edip o açığı kapatcaz başka çare yok geçen sen 3 günde 600 gram vermiştin onu nasıl başarmıştın?
bide başlangıç ve hedef kilonu yazsana canım tabloya eklicem

3 günde 600 gramı nasıl vermiştinnnnnnnnnn????
Canim bilmiomki.. ayni simdi yaptiklarimdi.. sanirsam birazi odemdi o gidenin., yesil caya baslayinca odem fln gitti.. onun cogu suydu bence..yoksa ayni yapiorum.sabah oglen aksam paylasiyorum yediklrrimi..farkli bisi yapmamistim..

Canim bilmiomki.. ayni simdi yaptiklarimdi.. sanirsam birazi odemdi o gidenin., yesil caya baslayinca odem fln gitti.. onun cogu suydu bence..yoksa ayni yapiorum.sabah oglen aksam paylasiyorum yediklrrimi..farkli bisi yapmamistim..
ok ben değişik bir yöntem uyguladın sandım ok iyi geceler canım Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…