Esnek Diyet Arkadaşlığı

[QUOTEyorumculuğunu an post: 39049684, member: 178407"]Ohhh cocuklarla vakit geçirmek güzel ama baya yorucu oluyor [/QUOTE]
Şimdi yoruculuğunu anlamıyorum ama 1 haftaya kalmaz krize girerim

[QUOTEekmeği yn1907, post: 39051702, member: 178407"]Afiyet olsun canım [/QUOTE]
Kepek ekmeği yemem artık galetalar bitene kadar

İftar menüm:
5 çorba kaşığı kuru fasulye yemeği
1 bardak ayran
3 serçe parmağı kadar dolma
2 hurma
Biraz yeşil soğan

Ablam yemeğimin çok az olduğunu görünce kızdı ve fasulyeden 11 kaşık yedim hemen hemen bir tabak oldu

slmlar
hafta sonu işler kesat oluyorrrrrrrr
şiddetle hafta sonlarını boykot ediyorum canlar
yemekten patlıcam
29 ocağa hiç ümidim kalmadııııııı

19:16 akşam yemeğinde:yarım dilim kepek ekmeği,4 küçük köfte,biraz salata,yarım kase salata

Bugün 1029 kalori aldım bundan sonra ablamın dediklerini yaparak diyete devam edicem oda çok kilo verdi ve senelerdir koruyor deneyimlerine güveniyorum umarım 29 ocakta şok olmam

Bugün 1029 kalori aldım bundan sonra ablamın dediklerini yaparak diyete devam edicem oda çok kilo verdi ve senelerdir koruyor deneyimlerine güveniyorum umarım 29 ocakta şok olmam
yok yok olmazsın korma Allahın izniyler bu arada başlangıç kilolarınızı ve hedef kilolarınızı yazın canım tabloya eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…