Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız hafta sonu kayınvalidemdeydik vee kaçırmadım aynen dikkat bugünde ordayız tatlı yiyemiyorum anında başım dönüyor ve çok şiddetli bir ağrısı oluyor. Tatlı yok iki gündür tatlı servisi yaptım hiçte canım çekmedi bide annemin tatlısı çok güzel olur ama yemedim.artık kafamda bitirdim eve gidince spora da başlicam hadi hayırlısı bakalım yine yazarım burdan

Maşh canım süpersinn.. hakkatende iş beyinde bitiyor.. benimde tatlı krizlerim yok eskisi gibi çok şükür.. Ama ben hafta sonu hiçç dikkat edemedim yedimbugün gene sıkı başlıyorum inş..

Herkese günaydın bayanlar kaçamsız çoook çoook güzel bir hafta olur inşallaaaaaaaah
Sana da günaydın canım.. inş.. hafta sonu diyet açısından kötüydüminş şimdi haftaya başıyla beraber diyete devam:)

Bnnde bu hafta sonu galetayı abarttım İnşallah bu hafta telafe ederiz

Günaydın Canlarrr ,

Herkese iyi haftalar olsun inşallah ,

Kahvaltımı yapıyorum .

Peynir
2 adet zeytin
Az kavurma
2 dilim tam buğday ekmeği

Haftasonu kaçamak olmadı bende

Bnnde bu hafta sonu galetayı abarttım İnşallah bu hafta telafe ederiz
canım seninki benim yediklerimin yanında çookk masumcuk:)sen benim yediklerimi bir bilsenn:))
neyse hiç sölemiyim..kötü örnek olmuyim sizlere:))
Günaydın Canlarrr ,
Herkese iyi haftalar olsun inşallah ,

Kahvaltımı yapıyorum .

Peynir
2 adet zeytin
Az kavurma
2 dilim tam buğday ekmeği

Haftasonu kaçamak olmadı bende

maşh canım süpersinn o zaman.:)

günaydın kızlarrr haftasonu evde gün olması dolayısı ile tatlıları kekleri fazla kaçırınca bugünede kahvaltım sadece yeşil elma :) ama sevdiceğim ve etrafımdakilerin dikkatini çektim zayıflamamla 63 eeee devammmm :)

sorma canım hafta sonu benimde öyleydiama kaldığım yerden devam:) hafta sonu bozdum diye moral bozmak yok.. tam gaz devam:)

mesela neler aldın beybi?

Canım , migrostan mistik çay aldım , kuru meyve , tam tahıllı grısını , süt , kefir , soya sütü , prinç krakeri ( nasıl bi şey olduğunu bilmiyorum . Bir diyetisyen önermişti . Denemek için aldım . ) İşte böyle . Abur cubur reyonunun yanından bile geçmiyorum Kızlar bu arada ara öğünlerin önemiyle ilgili haftasonu bi kaç şey izledim . Ara öğünleri atlamayalım .
Kilo verme açısından çok önemli

arkadaşlar bildirmeyenler başlangıç ve hedef kilolarını
bildirmeye devam etsinn tabloya eklicem canlarrrr

karatayda tam aksine ara öğün yapmayın diyor ne yapacağımızı şaşrdık yaa

Arkadaşlar , aldığımız ürünleri arkasındaki besin ve enerji değerleri kısmını ürünü almadan önce okumasını yapalım lütfen ve 5gr - 7 gr üzerinde yağ oranı olan ürünleri tüketmemeye özen gösterelim .
İşlenmiş gıdalardan uzak duralım . Özellikle salam , sosis , sucuk tarzı . Nasıl yapıldıklarını internetten araştırın daha yemezsiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…