- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.081
Maşh canım süpersinn.. hakkatende iş beyinde bitiyor.. benimde tatlı krizlerim yok eskisi gibi çok şükür.. Ama ben hafta sonu hiçç dikkat edemedim yedimHayırlı sabahlar canlar nasılsınız hafta sonu kayınvalidemdeydik vee kaçırmadım aynen dikkat bugünde ordayız tatlı yiyemiyorum anında başım dönüyor ve çok şiddetli bir ağrısı oluyor. Tatlı yok iki gündür tatlı servisi yaptım hiçte canım çekmedi bide annemin tatlısı çok güzel olur ama yemedim.artık kafamda bitirdim eve gidince spora da başlicam hadi hayırlısı bakalım yine yazarım burdan
Sana da günaydın canım.. inş.. hafta sonu diyet açısından kötüydümHerkese günaydın bayanlar kaçamsız çoook çoook güzel bir hafta olur inşallaaaaaaaah
Bnnde bu hafta sonu galetayı abarttımMaşh canım süpersinn.. hakkatende iş beyinde bitiyor.. benimde tatlı krizlerim yok eskisi gibi çok şükür.. Ama ben hafta sonu hiçç dikkat edemedim yedimbugün gene sıkı başlıyorum inş..
Sana da günaydın canım.. inş.. hafta sonu diyet açısından kötüydüminş şimdi haftaya başıyla beraber diyete devam:)
canım seninki benim yediklerimin yanında çookk masumcuk:)sen benim yediklerimi bir bilsenn:))Bnnde bu hafta sonu galetayı abarttımİnşallah bu hafta telafe ederiz
Günaydın Canlarrr ,
Herkese iyi haftalar olsun inşallah ,
Kahvaltımı yapıyorum .
Peynir
2 adet zeytin
Az kavurma
2 dilim tam buğday ekmeği
Haftasonu kaçamak olmadı bende
sorma canım hafta sonu benimde öyleydigünaydın kızlarrr haftasonu evde gün olması dolayısı ile tatlıları kekleri fazla kaçırınca bugünede kahvaltım sadece yeşil elma :) ama sevdiceğim ve etrafımdakilerin dikkatini çektim zayıflamamla 63 eeee devammmm :)
aynen canım ya haklısın :)sorma canım hafta sonu benimde öyleydiama kaldığım yerden devam:) hafta sonu bozdum diye moral bozmak yok.. tam gaz devam:)
mesela neler aldın beybi?Haftasonu market alışverişimi yaptım .
Sağlıklı atıştırmalıklar aldım haftaiçi işyerinde tüketmek için,
mesela neler aldın beybi?
karatayda tam aksine ara öğün yapmayın diyor ne yapacağımızı şaşrdık yaaCanım , migrostan mistik çay aldım , kuru meyve , tam tahıllı grısını , süt , kefir , soya sütü , prinç krakeri ( nasıl bi şey olduğunu bilmiyorum . Bir diyetisyen önermişti . Denemek için aldım . ) İşte böyle . Abur cubur reyonunun yanından bile geçmiyorumKızlar bu arada ara öğünlerin önemiyle ilgili haftasonu bi kaç şey izledim . Ara öğünleri atlamayalım .
Kilo verme açısından çok önemli
karatayda tam aksine ara öğün yapmayın diyor ne yapacağımızı şaşrdık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?