- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.121
Afiyet olsun canım.. şifa olsun..14.30 Ara
3 adet tam tahıllı grisini
Çilekli soya sütü ( 155 kalori )
Protein yönünden zengin olan soya sütü ayrıca inek sütünden daha fazla lif içeriyor.
Afiyet olsun canım.. şifa olsun..
he he he 500 grammış ben 100 gram bilem versem öpcem başıma koycammm hihoyytttttttttAslında benimki diyet değil de beslenme şeklimi değiştirme gibi bişey oldu.. ama bana iyi geldi.. az yemeyi öğrendim.. az yemekle de doyuyorum artık..ilk başlarda sancılı geçse de şimdi daha iyiyim.. Mesela hafta sonu çok kalorili şeyler yedim ama kendime dur demeyi bildim. kalorisi yüksekti yediklerimin ama az yedim.. abartmadan yedim buna şükür diyorum:)birde kabızlık sorunum olmasa aslında güzel kilo verebilirim diyorum ama.. işte bu sorunumdan dolayı ve hafta sonu yediklerimden dolayı 29 ocak da çok şans vermiyorum kendime.. 500 gr da vermiş olsam şükredeceğim artık:)
canım 100 gr için mi o kadar hafta içi aç geziyorum yada söyle iyim yemek istediklerimi yemiyorumcry:he he he 500 grammış ben 100 gram bilem versem öpcem başıma koycammm hihoyyttttttttt
nescafe yarı süt yarı su ile tek şekerli..yanında da mavi yeşil elma lifli 3 adet bisküvi..
ewet canım çay şekersiz tarçınla içiyoum genelde.. su işte yaklaşık 1,5 2 lt ye tamamlamaya çalışyorum.. ama genel oalrak 1,5 lt ancak..Afiyet olsun canım ,
Çayı şekersiz içiyorsun dimi ?
Kızlar , birde öğlene kadar ya da 1 günde içtiğiniz su miktarı ne kadar ?
ewet canım çay şekersiz tarçınla içiyoum genelde.. su işte yaklaşık 1,5 2 lt ye tamamlamaya çalışyorum.. ama genel oalrak 1,5 lt ancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?