Esnek Diyet Arkadaşlığı

Beyzabet canım bu arada sonunda mistik çayı buldum
Yanlız çayı bulduğumda sesim yükselmiş farkında olmadan , altın bulmuş gibi tepki verince , şaşırdı etrafımdakiler
Kızlar 100 ip atlama ne kadar sürede tamamlanıyor .
İp atlayan bir arkadaşımız vardı
hihihi:))olsun buldun ya önemli olan o canım sevindim:)
ben ip atlıyoum artık..1 dakikada nerdeyse atlıyorum 100 ipi bilemedin 2 dakika da.. ama var ya bacaklarım acayip ağrıyor şuan birde karnım acıyor:)sanırsam iyi çalıştırdı ip .. birde pilatese başlayabilsemmm ahh

karatayda tam aksine ara öğün yapmayın diyor ne yapacağımızı şaşrdık yaa
aslında insan en güzel kendini bilir.. ne yapacağını bünyene kendine göre ayarlarsın canım.. hafta sonalrı benimde ara öğün için vaktim olmuyor.. sabah geç yiyince ara öğüne gerek kalmıyor.. bir sabah bir akşamla kapatıyorum günü..hafta içi çalışınca iş değişiyor.. 3 öğün 2 de ara öğün yapıyorum nerdeyse..

Ooo bende ip atlıycam , bacaklara çok faydası var . Yarın pilates dersim var . Bu 2.haftam olacak . Bakalım farkı çok merak ediyorum .

ara öğün sadece yeşil çay.. şimdide mistik çay içmeyi düşünüyorum.Ben yumurta yediğim zaman tok tutuyor.. çok acıkmıyorum..birde galiba hasta oluyoum.. boğazlarım acıyoriştahım çok yok şükür..

Bugün ki; öğle menümüz. et sote. pilav. ayva tatlısı.. bide çorba vardır kesin..ben çorba ve et sote yemeyi düşünüyorum.. ekmek pilav tatlı yok..

ekmek yemedim tatlı yemedim ama pilav yidim.. çorba accık yedim kemalı mantar çobası idi..pilavda toplasanız 4-5 kaşık kadar idi..akşama evde ıspanak pişireceğim.. kalorisi 94 imiş.. yanınada bir küçük akse yarım yağlı yoğurt.. şimdiye kadar aldığım kalori miktarı 729 oldu..sabah yarım saat tempolu yürüdüm.. Akşam da eve yürüyerek gideceğim inş.. yarım saat gene tempolu yürüyüş totalde 300 kaloi yakmış olacağım.. akşamda ip atlamayıo düşünüyorum gene inş.. yapabilrsem bide 20 dk pilates yapacağım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…