- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.101
Kim o arkadaşKızlar 100 ip atlama ne kadar sürede tamamlanıyor .
İp atlayan bir arkadaşımız vardı
Beyzabet canım bu arada sonunda mistik çayı buldum
Yanlız çayı bulduğumda sesim yükselmiş farkında olmadan , altın bulmuş gibi tepki verince , şaşırdı etrafımdakiler
hihihi:))olsun buldun ya önemli olan o canım sevindim:)Kızlar 100 ip atlama ne kadar sürede tamamlanıyor .
İp atlayan bir arkadaşımız vardı
bekliyoruz canım.. anlat elbette.. bilgilenelim bizde..Hafta sonu bunlarla ilgili sunumlar izledim . Öğrendiklerimi size de aktarmak istedim .
aslında insan en güzel kendini bilir.. ne yapacağını bünyene kendine göre ayarlarsın canım.. hafta sonalrı benimde ara öğün için vaktim olmuyor.. sabah geç yiyince ara öğüne gerek kalmıyor.. bir sabah bir akşamla kapatıyorum günü..hafta içi çalışınca iş değişiyor.. 3 öğün 2 de ara öğün yapıyorum nerdeyse..karatayda tam aksine ara öğün yapmayın diyor ne yapacağımızı şaşrdık yaa
hihihi:))olsun buldun ya önemli olan o canım sevindim:)
ben ip atlıyoum artık..1 dakikada nerdeyse atlıyorum 100 ipi bilemedin 2 dakika da.. ama var ya bacaklarım acayip ağrıyor şuan birde karnım acıyor:)sanırsam iyi çalıştırdı ip .. birde pilatese başlayabilsemmm ahh
Valla yogun bir gundu yemek aklima bile gelmedi..süpersinnnnn nasıl başardınnnnn
ikisinden de azar azar yiyebilirsin canım..Merhaba arkadaşlar birşey soracağım akşama hem mantı hemde Hünkar beğendi var hangisinden ne kadar yiyim
ohh afiyet olsun yarasın canım.. ohh miss..öğlen kelle paça çaorba 3 çiğ köfte ama küçük küçük bir dilim ekmek birde ayran lüplettiimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?