Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın kızlar,
Bir haftadır uğrayamadım buraya kusura bakmayın. İzin almak zorunda kaldım. Oğlum hastaydı onu o halde kreşe bırakmak istemedim. Evde olunca da giremiyorum zaten buraya bildirim falan yapmadıkça. Ama kaldığım yerden yazdıklarınızı okudum, sayfalarca yazmışsınız
başlangıç kilom: 64,4 (19 kasımda başladım diyetime)
hedef kilom: 52
Çok bi yol katetmiş sayılmam ama en azından yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve hep aklımda diyet yapıyorum düşüncesi var

evet canım çok hızlı yazışıyoruz artık topiğimiz hızla ilerliyor bazı arkadaşlar sürekli yazıyorlar sağolsunlar onlar sayesinde topiğimiz renklendi bende bir kaç saat bile girmeyince zor takip ediyorum

Kahvaltım:bir dilim çok tahıllı ekmek,yarım dilim kepek ekmeği kızartılmış üzerine lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta,2 hurma, 2 zeytin,miniciik bir parça pasta,yeşil çay

Canım çok geçmiş olsun . Şimdi nasıl oğluşun
Öyle deme bence iyi yol katetmişsin
Devamı da gelecektir zaten

Reactions: zbt
Offfff sabah kahvaltı baya kalorili oldu pastadan biraz daha aldm allahtan evde az kalmıştı hurmayı 5 taneye çıkardm anlıcanız perşembe günü binden bişe çıkmaz

Günaydın kızlar grip baş ağrısı halsizlik iştahsızlık öksürük hepsi bianda geldi ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yediklerimde
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. ACİL ŞİFALAR.. BENDE DÜNDEN BERİ NEZLE OLDUM SOĞUK ALGINLIĞI GALİBA.. BOĞAZDAN BAŞLADIM ŞİMDİ BURNUM AKIYORHASTAYKEN BOŞVER DİYETİ YA.. ZATEN İNSANIN İŞTAHI OLMUYORKİ..

Offfff sabah kahvaltı baya kalorili oldu pastadan biraz daha aldm allahtan evde az kalmıştı hurmayı 5 taneye çıkardm anlıcanız perşembe günü binden bişe çıkmaz
BENDEN DE ÇIKMAZ.. AMA BEN SENDEN DE UMUTLUYUM CANIM.. BİR KERE YEDİN DİYE HEMEN CNINI SIKMA MORAL BOZMA..MUTLAKA EKSİ GÖRÜECEKSİN BEN İNANIYORUM SANA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…