- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.161
evet canım çok hızlı yazışıyoruz artık topiğimiz hızla ilerliyor bazı arkadaşlar sürekli yazıyorlar sağolsunlar onlar sayesinde topiğimiz renklendi bende bir kaç saat bile girmeyince zor takip ediyorumGünaydın kızlar,
Bir haftadır uğrayamadım buraya kusura bakmayın. İzin almak zorunda kaldım. Oğlum hastaydı onu o halde kreşe bırakmak istemedim. Evde olunca da giremiyorum zaten buraya bildirim falan yapmadıkça. Ama kaldığım yerden yazdıklarınızı okudum, sayfalarca yazmışsınız
başlangıç kilom: 64,4 (19 kasımda başladım diyetime)
hedef kilom: 52
Çok bi yol katetmiş sayılmam ama en azından yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve hep aklımda diyet yapıyorum düşüncesi var
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar grip baş ağrısı halsizlik iştahsızlık öksürük hepsi bianda geldi ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yediklerimde
Günaydın kızlar grip baş ağrısı halsizlik iştahsızlık öksürük hepsi bianda geldi ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yediklerimde
Günaydın kızlar,
Bir haftadır uğrayamadım buraya kusura bakmayın. İzin almak zorunda kaldım. Oğlum hastaydı onu o halde kreşe bırakmak istemedim. Evde olunca da giremiyorum zaten buraya bildirim falan yapmadıkça. Ama kaldığım yerden yazdıklarınızı okudum, sayfalarca yazmışsınız
başlangıç kilom: 64,4 (19 kasımda başladım diyetime)
hedef kilom: 52
Çok bi yol katetmiş sayılmam ama en azından yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve hep aklımda diyet yapıyorum düşüncesi var
Perşembe günü için aranızda umutlu olan bir ben kaldım sanırım kızlar
iştahım da yok zaten meyve falan yiyip ağzıma tad gelsin yeter şuraya yazı yazmak bile yoruyo beniGeçmiş olsun canım ama bu aşamada yani vücüt direncin zaten düşmüşken , yemelisin , vitamin almalısın .
saol canımçok geçmiş olsun canım
Ay çook gecmiş olsun cnm benimgeçmiş oa .!.:iştahım da yok zaten meyve falan yiyip ağzıma tad gelsin yeter şuraya yazı yazmak bile yoruyo beni
SEN VERİRSİN CANIM.. MAŞH BAYA VERMİŞSİN.. ARADA BÖYLE ŞAŞIRTMAK LAZIM ZATEN METOYU..HADİ BAKALIM..2-3 gün önüme ne gelirse yiyecem
nefsimi körleyecem sonra sıkı bir giriş yapacam
12 şubata mükemmel bir kilo verecem inşallahhhhhhhh
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. ACİL ŞİFALAR.. BENDE DÜNDEN BERİ NEZLE OLDUM SOĞUK ALGINLIĞI GALİBA.. BOĞAZDAN BAŞLADIM ŞİMDİ BURNUM AKIYORGünaydın kızlar grip baş ağrısı halsizlik iştahsızlık öksürük hepsi bianda geldi ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yediklerimde
BENDEN DE ÇIKMAZ.. AMA BEN SENDEN DE UMUTLUYUM CANIM.. BİR KERE YEDİN DİYE HEMEN CNINI SIKMA MORAL BOZMA..MUTLAKA EKSİ GÖRÜECEKSİN BEN İNANIYORUM SANA..Offfff sabah kahvaltı baya kalorili oldu pastadan biraz daha aldm allahtan evde az kalmıştı hurmayı 5 taneye çıkardm anlıcanız perşembe günü binden bişe çıkmaz
SEN KESİN BAYA EKSİ ÇIKICAKSIN CANIM.. UMUTLUYUM SENDEN BEN ÇOK DARISI BİZE İNŞ..Perşembe günü için aranızda umutlu olan bir ben kaldım sanırım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?