- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.141
ye canım ye tabii temelli kendini herşeyden mahrum bırakmaAra öğünde: yaş pasta 1 dilim
aynen kaynanam gile gittik içli köfte yapmışlar yemiyim falan diyordum 2 tane yedim nerdeeeeeee hiç yemeyecem benimde akşama herşey tersine dönüyorrrrrrrrrrrS.a. kizlar.. ben de 1 dilim kek 2 lokum yidkmbirazcikda kuruyemis.. ama cookk pismanim gunduz cok iyi gittim.. aksam resmen icine ettim"
ye canım afiyet olsun sütlü tatlılar çok hafif oluyorbendee öğle yemeğinde
4 adet köfte (ekmeksiz)
1 brdk ayran
bol salata
ama cnm fena tatlı istiyo su an sütlü bi tatlı yesemmiki
ewet canım yaa.. ne güzel tutuyordum kendimi kaç akşamdır.. hafta sonu bile tutumuştum o kaçmaklardan sonra ama dün akşam dayanamadımaynen kaynanam gile gittik içli köfte yapmışlar yemiyim falan diyordum 2 tane yedim nerdeeeeeee hiç yemeyecem benimde akşama herşey tersine dönüyorrrrrrrrrrr
sanada canım.. inşş kaçamaksız güzel bir gün olur:)Herkese günaaaaydın
Hoşgeldin canım tabi kide alırız ne demek):)Arkadaşlar beni de araniza alir misiniz :)
süpersin bebeğimmmm aynı yolda devammmmmmKızlarrr günaydın ,
Rüyamda ne gördüm bir bilseniz , en çok istediğim şeyi
Göbeğim dümdüz olmuştu . İstediğim şeyi rüyamda görmeye başladığıma göre doğru yoldayım
ben senden çok umutluyum. sporda yapıyorsun.. göbek bölegesel bir sorun.. sporla kesinlikle yok edilebilir.. süpersin canım..Kızlarrr günaydın ,
Rüyamda ne gördüm bir bilseniz , en çok istediğim şeyi
Göbeğim dümdüz olmuştu . İstediğim şeyi rüyamda görmeye başladığıma göre doğru yoldayım
ben senden çok umutluyum. sporda yapıyorsun.. göbek bölegesel bir sorun.. sporla kesinlikle yok edilebilir.. süpersin canım..
azim de önemli.. kararlılık.. perşeme günü ne etcez bakalım.. ben kesin yerimde saydımÇok teşekkür ederim canım
İnan sizlerle motive oluyorum ben .
Tek başıma olsam belki bir noktada bırakırdım
yok benimde umudum kalmadıazim de önemli.. kararlılık.. perşeme günü ne etcez bakalım.. ben kesin yerimde saydımhafta sonu kaçöamkalardan sonra falan pek umudum yok.. ama ya kısmöet bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?