- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.481
akşam değil sabah uyanınca iç çamaşırlarınla aç karnına tartıl söyle canımgünaydın kızlar hastalık bitti döndüm aranıza :) kilomuda sonunda dün akşam tarttım 67.1 :)
ewet canım sabah aç karnına wcden çık öyle tartıya çık canım.. esas kilon o..günaydın kızlar hastalık bitti döndüm aranıza :) kilomuda sonunda dün akşam tarttım 67.1 :)
hadi ya tamam artık öyle tartılırım :) ben yemekten sonra tartılmıştımewet canım sabah aç karnına wcden çık öyle tartıya çık canım.. esas kilon o..
olurmu hiç bak yarın ne kadar farkedecek göreceksinhadi ya tamam artık öyle tartılırım :) ben yemekten sonra tartılmıştım
tamam öyle yapıcam canım :)akşam değil sabah uyanınca iç çamaşırlarınla aç karnına tartıl söyle canım
canım olsun ya.. sen baya verdin zaten.. koru yeter bence.. almada.. alırsanda sona ablan gittiken sonra devam edersin..Sağlık olsun.. hem bu arada metobolizmayı şaşıtrmış olursun..slmlar herkese günaydınlarrrrrrr
benim diyet işi biraz sakata girdi
ablam geldi Almanyadan gene 20 fün full yemek var malesef korunmam imkansız
dışarlarda yeriz hep ve tatile falan gideriz benim iş 20 gün sektye uğradı bırakın kilo vermeyi
çok kilo almadan atlatsam diye dua ediyorummmmm
çalışıyorum ne yazık ki yarın sabah kaldı artık :) hastaykende abur cuburlar çikolataları götürdüm mideye baya fark ediyodu ama almışımdır 2 kilo hastayken çokmu çok yedim yaaveya şimdi kahvaltını yapmadıysan tartıl söyle
canım 67,1 isen tok karnına kesin gitmiştir. en az 1 kilo fark eder.. aç tok..demek 66,1 falansın..çalışıyorum ne yazık ki yarın sabah kaldı artık :) hastaykende abur cuburlar çikolataları götürdüm mideye baya fark ediyodu ama almışımdır 2 kilo hastayken çokmu çok yedim yaa
izine mi çıktın peki canım..?slmlar herkese günaydınlarrrrrrr
benim diyet işi biraz sakata girdi
ablam geldi Almanyadan gene 20 fün full yemek var malesef korunmam imkansız
dışarlarda yeriz hep ve tatile falan gideriz benim iş 20 gün sektye uğradı bırakın kilo vermeyi
çok kilo almadan atlatsam diye dua ediyorummmmm
hadi ya bak şimdi heycan bastı gene :) sabırsızlandım bu akşam sporumada devam edicem hastalık dinlenmesi bitti tam gaz devam haftasonu alışveriş varrrrr sonundaacanım 67,1 isen tok karnına kesin gitmiştir. en az 1 kilo fark eder.. aç tok..demek 66,1 falansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?