Esnek Diyet Arkadaşlığı

BN hiiiUOTE="willow tree, post: 39193362, member: 655919"]Yemeklerde hep zeytinyagi mu kullaniosunuz
ben makarnayi ozledim [/QUOTE]
Bn hiiiiç özlemedim ne böreği ne ekmeği,nede pilavı

Kahvaltım:2 yumurtadan tulum peynirli yağsız tuzsuz sahanda yumurta,1 dilim çok tahılı ekmek,2 zeytin,2hurma, yarım dilim kızartılmış kepek ekmeği üzerine lor peyniri,yeşil çay

s.a. kızlar... benden hafta sonu bişi çıkmaz.. kantarın topuzunu iyicene kaçırdım:)kilo vermeyi bırakın almadım sa iyidir:)ne yapalım kısmet .. bu sabah itibari ile start verdim gene:)son derece mükemmel kahvaltımı yaptım. .. c.tesi akşamı dışarda yedik zaten.. kebaplar künefelergitti anlayacağınızama ne yapayım evdekiler yerken ben bakamıyorumdün akşamda makarnamı tavuğumu yedimnutellamı çikolatamı yedimoffffhesap bile yapmadım hiç hafta sonu

slmlar herkese günaydınlarrrrrrr
benim diyet işi biraz sakata girdi
ablam geldi Almanyadan gene 20 fün full yemek var malesef korunmam imkansız
dışarlarda yeriz hep ve tatile falan gideriz benim iş 20 gün sektye uğradı bırakın kilo vermeyi
çok kilo almadan atlatsam diye dua ediyorummmmm

canım olsun ya.. sen baya verdin zaten.. koru yeter bence.. almada.. alırsanda sona ablan gittiken sonra devam edersin..Sağlık olsun.. hem bu arada metobolizmayı şaşıtrmış olursun..

veya şimdi kahvaltını yapmadıysan tartıl söyle
çalışıyorum ne yazık ki yarın sabah kaldı artık :) hastaykende abur cuburlar çikolataları götürdüm mideye baya fark ediyodu ama almışımdır 2 kilo hastayken çokmu çok yedim yaa

izine mi çıktın peki canım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…