Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yemeklerde hep zeytinyagi mu kullaniosunuz
ben makarnayi ozledim
canım ben makarnayı ara ara hep yedim ama az yedim tamamen kendini hiç birşeyden mahrum bırakma bence yoksa diyetten soğursun yemeklerde zeytin yağını özellikle kullanmıyorum çünkü pişen zeytinyağının hiç bir vitaminsel değeri falan kalmıyormuş çiğ tüketmek gerekiyormuş o yüzden yemklerimi fındık yağı ve ayçiçek yağıyla dönüşümlü yapıyorum canın hangi yağı isterse onunla yap bence

çalışıyorum ne yazık ki yarın sabah kaldı artık :) hastaykende abur cuburlar çikolataları götürdüm mideye baya fark ediyodu ama almışımdır 2 kilo hastayken çokmu çok yedim yaa
aman oluyor öyle boşver bir müddet sonra birlikte girer telafi ederiz hiç korkma bebeğimmm

bak hele ya regldesıkıntı yapıyo hem spora hem diyette zor oluyo benimki haftaya ama benim 4 gün önceden başlıyo ağrılarım ne yazık ki

kizlar herkese mrb.haftasonu kacamak yaptim diye uzulmeyin haftaici hemen telafi edersiniz siz de o azim var bikac gunden biseycik olmaz haftasonu bi ben bide rabia vardi bizde yazistik karsilikli:)
Ben ac karnina sabah 65.9 ciktim cok mu hizli gidiyorum hani doktorlar falan hizli verilen kilolar yagdan degil kastan gidiyo diyolar ya ondan korkuyorm sonra tekrar geri almiyim

Bence gayet normal. İlk başlarda zaten biden hızlı gidiyor.. çünkü vücutta ki ödem falanda gidiyor.. gayet iyi canım bence..

Arkadaşlar ben haftasonu kaçamağım yüzünden 400 gr almışım
olsun canım sıkma canını.. bugünden sonra tekrar başlarsın.. oluyor illaki kaçamaklar.Bende aynen hafta sonu çok yedim.. tarılmıyorum..kesin + çıkarımda.. reglide olmak üzereyim zaten.şiş hissediyorum kendimi de..

benim regli problemim var düzensizim 2 aydır olmuyorum bütün testleri yaptırdım herşey normal çıktı olsam benim bütün sinirim stresim gidecek :)

Öğle yemeğinde: 1 kepçe yoğurt çorbası,4 adet sarma,bi bardak ayran,4 kaşık fasulye yemeği,1 kase salata (yağsız,tuzsuz)

Son düzenleme:
Artık menü paylaşımı yapmıyacağım arkadaşlar.. çünkü diyeti bıraktım..sadece dikkat edeceğim.. yüzüm çöküyormuş çok zayıflayınca..ee malum yaş 40 oldu nerdeyse ..eşim bu kilonu koru yeter dedi.. baktım aynada hakkaten de bu kilo yetiyor bana.. ama dikkat edeceğim tabi ama diyet yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…