- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.521
seni kayıpmı ediyoruz artık canım yaaahe kendiliğinden giderse 1 kilocuk daha yeter zatende.. yeterki almayayım bir daha 55 olmayayım yeter:)
hayırr tabiki dee.. ben burdayım.. diyorum ya dikkat edeceğim.. diyet olarak değil kilomu koruyacağım onun için gene buralardayım):merak etme bırakmam sizi.. size desteklerimden mahrum bırakmam:))seni kayıpmı ediyoruz artık canım yaaa
ne güzel hep yazışıyordukkkkkkkkk
sağolasın canımcımmmmmmmmhayırr tabiki dee.. ben burdayım.. diyorum ya dikkat edeceğim.. diyet olarak değil kilomu koruyacağım onun için gene buralardayım):merak etme bırakmam sizi.. size desteklerimden mahrum bırakmam:))
Ne demek canım.. ben burada olmaktan çookk mutluyum.. iyi ki tanıdım sizleri..dediğim gibi diyet olarak değil ama dikkatli olma açısından benim için bura da olmak iyi olacak.. baktım ki gene + ya geçiyorum hemen dur diyeceğim.. tekrar diyet:)fikir paylaşımı yapıyoruz.. burası benim vazgeçilmezim artık:)sağolasın canımcımmmmmmmm
iyiki varsın burda bizimlesinn teşekkürlerrrrrrrrrr
bende öyle ablamın gelmesiyle mesela 20 günlük bir ara verecem ama o gittikten sorna tekrar başlayıp ideal kiloma ulaşınca sürekli 1 sene takipte kalacağım 1 yıl dikkat ederek koruyarak artık kilo alınma kesilebiliyormuşNe demek canım.. ben burada olmaktan çookk mutluyum.. iyi ki tanıdım sizleri..dediğim gibi diyet olarak değil ama dikkatli olma açısından benim için bura da olmak iyi olacak.. baktım ki gene + ya geçiyorum hemen dur diyeceğim.. tekrar diyet:)fikir paylaşımı yapıyoruz.. burası benim vazgeçilmezim artık:)
aynen canım.. tam diyet yapmayacağım ama genede dikkat edeceğim.. kendimi biliyorum çünkü .. salarsam anında 55 56 bile olurum.. dikkat şart.. kışın daha kolay kilo almakbende öyle ablamın gelmesiyle mesela 20 günlük bir ara verecem ama o gittikten sorna tekrar başlayıp ideal kiloma ulaşınca sürekli 1 sene takipte kalacağım 1 yıl dikkat ederek koruyarak artık kilo alınma kesilebiliyormuş
ne oldu cANIM hayırdır?Bugün duygusal anlamda zor bi gündü canım hiç yemek yemek istemedi sabah ve öğle yemeğiyle duruyorum
Zor geçen günler... Alışkınım toparlarım bi kaç güne sağolasın ablaNoldu rabiacim hayir oksun ya
Hic bisey srnden onemli degil bu hayatta.hic birsey icin uzulmeye degmez..neyse derfin salla gitsin cnm.Zor geçen günler... Alışkınım toparlarım bi kaç güne sağolasın abla
Ah ne güzel arkadaşın adına çok sevindimAslinda hayatin adaletine guvenmek lazim allah uzuntulern mukafatini da veriyo
bugun eski bi arkadasmla konustum cok zor zamanlar gecirmisti guvendigi sevgidigi kisi tarafindan
atandigini soyledi hemde evine yurume mesafesinde bir yere ve o kisininde gelip herseyi affettirdigini soyledi
yani hersey gelip geciyo sadece ileriye bakmak lazim
Senin icinde aynisi olur umarimAh ne güzel arkadaşın adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?