Esnek Diyet Arkadaşlığı

seni kayıpmı ediyoruz artık canım yaaa
ne güzel hep yazışıyordukkkkkkkkk
hayırr tabiki dee.. ben burdayım.. diyorum ya dikkat edeceğim.. diyet olarak değil kilomu koruyacağım onun için gene buralardayım):merak etme bırakmam sizi.. size desteklerimden mahrum bırakmam:))

hayırr tabiki dee.. ben burdayım.. diyorum ya dikkat edeceğim.. diyet olarak değil kilomu koruyacağım onun için gene buralardayım):merak etme bırakmam sizi.. size desteklerimden mahrum bırakmam:))
sağolasın canımcımmmmmmmm
iyiki varsın burda bizimlesinn teşekkürlerrrrrrrrrr

sağolasın canımcımmmmmmmm
iyiki varsın burda bizimlesinn teşekkürlerrrrrrrrrr
Ne demek canım.. ben burada olmaktan çookk mutluyum.. iyi ki tanıdım sizleri..dediğim gibi diyet olarak değil ama dikkatli olma açısından benim için bura da olmak iyi olacak.. baktım ki gene + ya geçiyorum hemen dur diyeceğim.. tekrar diyet:)fikir paylaşımı yapıyoruz.. burası benim vazgeçilmezim artık:)

bende öyle ablamın gelmesiyle mesela 20 günlük bir ara verecem ama o gittikten sorna tekrar başlayıp ideal kiloma ulaşınca sürekli 1 sene takipte kalacağım 1 yıl dikkat ederek koruyarak artık kilo alınma kesilebiliyormuş

aynen canım.. tam diyet yapmayacağım ama genede dikkat edeceğim.. kendimi biliyorum çünkü .. salarsam anında 55 56 bile olurum.. dikkat şart.. kışın daha kolay kilo almakmümkün olduğunca dikkat edeceğim.. yoksa bir başladım mı gerisi geliyor kilodasenelerdir zayıfım. dediğin doğru.. ama yaş faktörü de önemli. ben oldum 40 artık..metobolizma yavaşlıyor maalesefeskiden çok bile yesem kilom aynıydı.. yapı olarak çok hareketliyim Allah'tan.. yürüyüş hep yaparım.. evim 4 katta.. yeri gelir 5-6 kez o merdivenleri iner çıkarım.. hiç üsenmem:)zaten hareketli olmasam şimdiye 60-70 olurdum..

mRb herkese aksam mercimek corbasi
firinda tavuk yemegi yedim ama yemeklerde biraz beyaz un vardi
ekmek yemedim bende
Birazda salata ama esim yapti ne kadar yag koydu bilmiyorm
anliycaginiz ben oyle yagsiz yemiyorm pek.

"eylemsevcan, post: 39212377, member: 215256"]ne oldu cANIM hayırdır?[/QUOTE]
Boşver ablacım...boşver... hayat beni daha çok üzecek...alışmalıyım

Aslinda hayatin adaletine guvenmek lazim allah uzuntulern mukafatini da veriyo
bugun eski bi arkadasmla konustum cok zor zamanlar gecirmisti guvendigi sevgidigi kisi tarafindan
atandigini soyledi hemde evine yurume mesafesinde bir yere ve o kisininde gelip herseyi affettirdigini soyledi
yani hersey gelip geciyo sadece ileriye bakmak lazim

Ah ne güzel arkadaşın adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…