- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.661
canım üşür hasta olursun gerek yok bu havada dışarı çıkma evde bir egzersiler yap sonra hasta olursan diyetinde yarım kalırBu havada 20 dk yürüyüş (donduuuum)
Bnde 2 hafta olucak perşembe günüyle tartılmayalı ahhh ahh 6 ları görebilecekmiyim acabaBEYZAolacak peost: 39325249 .!.:eylemcim süpergörebilecek miyim acaba nş bende almamış olayım .yarın sabah tartılacağım dananın guyruğu kopcekk:)bakaılım..dışarda çok yedik geçen haftaonun için korkum sabah dikkat etmeye başladım ama bakalım inş devamı gelir:)
10 kiloyu ne kadar zamanda verdinye ye belliki ayda yılda bir olacak sakın kendini mahrum bırakma diyetten soğursun
ben arada arada bazı şeyleri yiyerek 10 kilodan fazla verdim
temellide hiç ir şeyi kesmedim ağzımam asla sürmem dediğim hiç bir şey yok
Sen çok iyi gidiyorsun canım.. maşh.ın var ya.. görürsün bu azimle..Bnde 2 hafta olucak perşembe günüyle tartılmayalı ahhh ahh 6 ları görebilecekmiyim acaba
İnşallahSen çok iyi gidiyorsun canım.. maşh.ın var ya.. görürsün bu azimle..
Nerde olcturdun bende tam olark ogrenmk istiyorm boyumu evde yanls olcuyorz sanirmBugün boyumu ölçtürdm 167 mişş
Aile hekimliğindeNerde olcturdun bende tam olark ogrenmk istiyorm boyumu evde yanls olcuyorz sanirm
ok canım düzeltiyorumEylem abla sana zahmet tablodan boyumu düzeltirmisin 167 miş boyun bugün ölçtürdüm de
Asıl sz nerdesiniz kaldm yanlızNerelerdesiniz be ya....
Bitiiik12subata az kaldi durumlar basil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?