Esnek Diyet Arkadaşlığı

İstediğimizden yicez ama önce kendimize sorucaz yemiş olmak için mi? Yoksa yemeyi sevdiğimiz için mi yicez,porsiyonlarımız hep ortadan biraz daha az olucak,mesela öğle pizza yediysek akşam yoğurtla geçiştiricez,zaten 3-4 ay süren diyetten sonra bünye alışıyor sağlıklı beslenmeye mesela BN kola içemiyorum şekeri çok yoğun geliyor bana,makarna,pilav görünce öğüresim geliyor,bünyemiz alısıcak sağlıklı beslenmeye arada 2-3 kilo alıp vericez alıp vericez ve inşallah ömür boyu istediğimiz kiloda kalıcaz amiiiiiiiin

Off ben yemeyi seviyorum makarna pilav kola gorunce oguresim gelmiyo aksine cok seviyorm ama bunye zamanla alisiyo canin cekmiyo o dogru.ama hep bi dengede olmaliyiz ki almayalim.benim icin cok kolay olmuycak mesela aksam misafrlere pasta yaptim ama tadina bakmadim hoc yemiycek miyim aksamlari tatli

Yersin ama az yada ertesi gün dengelersin bn2 aydır diywt yapyorm ve o kadar alıştm ki makarna,ekmek,pilav yememeye canm diyetten sonrada isticeni hiç sanmıyorum

Evettt...sabah. 1 yumirta
2 brdk sekersiz cay
Kucuk bir parca peynir
2 zeytin
2 dilim kepek ekemgi
Bol maydonoz ve dereotu

Ara ogun. 1 kupa yesil cay
1 galeta

Kahvaltiyi gec yaptm 10 gibi o yuzden ogle yemegini gec yemeyi dusunuyrm aksamda sadece yogurt bakalm dayanabilirsem...

Bu saate kadarda 1.5 lt su ictim yudum yudum..

Yerinde olsam akşam kesinlikle ekmek yemem çünkü bi galeta bir dilim ekmek demek onun dışında çok sağlıklı bir menü

canlar o müthiş gün yaklaştııııı
yarınnnnnnn
büyük günnn durumlar nasıl
yarın bildiremeyecekler lütfen bugünden bildirsinnnnn
yada mazeretini söylesinn yoksa siliyorum biliyorsunuz beybilerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…