- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.701
pardon cnm.. Ama en çok yazan Rabia ya ondan öyle dedim:::)Bende varim
Teşekkürler evet pek kimse girmiyor eskisi kadarbu forumu götüren sensin canım.. bu ara kimse girmiyor:)bir sen yapıyorsun galiba bu ara diyet:)
Maşh erkencisin canım:)11:00 öğle yemeğinde:1 kase yoğurt,1 kase salata,5 kaşık tarhana
tabiiki alırız canımya beni de aranıza alır mısınııızzzz(
Bugün öyle oldu karnım çok açıkmıştı daBEYZABET as: 39368370 .!.:Maşh erkencisin canım:)
Yersin ama az yada ertesi gün dengelersin bn2 aydır diywt yapyorm ve o kadar alıştm ki makarna,ekmek,pilav yememeye canm diyetten sonrada isticeni hiç sanmıyorumOff ben yemeyi seviyorum makarna pilav kola gorunce oguresim gelmiyo aksine cok seviyorm ama bunye zamanla alisiyo canin cekmiyo o dogru.ama hep bi dengede olmaliyiz ki almayalim.benim icin cok kolay olmuycak mesela aksam misafrlere pasta yaptim ama tadina bakmadim hoc yemiycek miyim aksamlari tatli
Yerinde olsam akşam kesinlikle ekmek yemem çünkü bi galeta bir dilim ekmek demek onun dışında çok sağlıklı bir menüEvettt...sabah. 1 yumirta
2 brdk sekersiz cay
Kucuk bir parca peynir
2 zeytin
2 dilim kepek ekemgi
Bol maydonoz ve dereotu
Ara ogun. 1 kupa yesil cay
1 galeta
Kahvaltiyi gec yaptm 10 gibi o yuzden ogle yemegini gec yemeyi dusunuyrm aksamda sadece yogurt bakalm dayanabilirsem...
Bu saate kadarda 1.5 lt su ictim yudum yudum..
Evet yarın büyük güncanlar o müthiş gün yaklaştııııı
yarınnnnnnn
büyük günnn durumlar nasıl
yarın bildiremeyecekler lütfen bugünden bildirsinnnnn
yada mazeretini söylesinn yoksa siliyorum biliyorsunuz beybilerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?