Esnek Diyet Arkadaşlığı

NapiiE="eylemsevcan, post: 39285125, member: 215256"]kız bu ne temizlik hastalığı büüle anacım boşverrrrrrr
olduğu kadarrrrrrrrrrr.......
[/QUOTE]
Napiim ablacm ev pisleniyo habire bnde deliriyorum gene çok temiz değil ama biraz daha iyi

Kizlar kilolarinizi korumak icin bitki caylarini deneyebilrsiniz ben aktardan bir suru bitki aldim karistirip iciyorum faydasi oluyo bence
yesilcay mate cayi funda yapragi biberiye bide kekik otu diye bisiy azar azar karistirip demliyorum

BNUOTE="willow tree, post: 39286722, member: 655919"]Kizlar kilolarinizi korumak icin bitki caylarini deneyebilrsiniz ben aktardan bir suru bitki aldim karistirip iciyorum faydasi oluyo bence
yesilcay mate cayi funda yapragi biberiye bide kekik otu diye bisiy azar azar karistirip demliyorum[/QUOTE]
Bn 2-3 aydır yeşil çay tiryakisi oldm

Bn 2-3 aydır yeşil çay tiryakisi oldm[/QUOTE]
Ben tiryaki diilim mecburen iciyorum asitli seyleri seviyorm malesef
ama artik icmiyorm tabi

Bn 2-3 aydır yeşil çay tiryakisi oldm
Ben tiryaki diilim mecburen iciyorum asitli seyleri seviyorm malesef
ama artik icmiyorm tabi[/QUOTE]
Bnde hiç sevmezdim ama artık bayılıyorum hele tarçınlısı bi harikaaa bnde geçen didi(soğukçay) iiçtim bi bardak midem nasıl bulandı BNde nasıl içerdim fantalar kolalarsimdi mmidem bulanıyor

Neler yapmam gerekiyor acaba hanımlar bende irade eksikliği var ve basladigim hiç bir diyetin sonunu göremedim sizlerle bir yola çıkmayı çok isterim

Sahur menüm:yeşil çay,haşlanmış yumurta,2 hurma,2 zeytin,domates,yarım dilim kızartılmış kepek ekmeği üzerine tulum peyniri

Bugun kahvaltiyi cok gec yaptk haftasonundan dolayi
tavada az yagli iki yumurta bir bucuk dilim light ekmek domates salatalik bir ince dilim peynir bir adet zeytin sekersiz bi bardak cay

Arada da bir kivi bir bardak bitki cayi
aksam kuru fasulye cok az da pilav yiycem
okuduguma gore karbonhidratsz bir diyet sagliksizmis makarna pilav gibi seyleride almak gerekiyormus
rabia birde gunde 1000 kaloriden az almamak gerekiyomus aksi takdirde halsizlk ve baska sorunlar olabilirms

Biliyorum ama 1000 kaloriyi tam dolduramıyorum bi türlü 900 lerde alıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…