- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.661
canım alınıyo alınıyor yahuevet farkındayım genişlemenin ama bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kilo alınırmı yaa
neyse dün başladım zaten aynen devam edecem artık sonuna kadar
he he heKizlaarr herkese merabaa
ben saldim valla kendimi yarin tartiliyorz degil mi.
gittim yulaf ezmesi aldm ondan yiycem artk saman gibi ama napalim
ok canım pes etmek yokKızlar yarın giremeyebilirim .
Kilom 59
Kilo vermem durdu sanırım
ben geçen hafta sonu 1.7 kg almıştım meselacanım alınıyo alınıyor yahualmak çook kolay.. vermek de bir o kaaa zorr (
ben 2 günde 500 gr aldığımı biliyom
abarttımmı hamur işine dayandımmı fark ediyomoyoyy
sıkma canını.. bazı başlamak için böyle kafanın dank etmesi gerekiyor.. boşver..
kilo veremeyene ceza var mıhe he he
hakkaten aynen öyle ama insan sonra alışıyor
evet tartı günümüz yarın bekliyoruzzzz
en güzel bildirimleri enn çokk kilo verenleriii görelimmmmmmmm
yoktu ama bence bundan sonra bunuda başlatalım yoksa çok boşluyozkilo veremeyene ceza var mı
Canim ben ilk defa bugun yedim inan ki cok zor oldu hic begenmedm ama kuru mryve koyiyim senin gibi.sut sicakken belki daha iyi olur dedign gibicanım çok şükür bgün wc ye çıkmaya başladım.. sabah kesin tartıalcağım inş. artık..
willowcum ben p.tesiden beri yulaf ezmesi yiyorum.. sütün içine 3 kaşık yulaf ezmesi 6-7 kuru üzüm, 3 kayısı koyuyorum..
tadı bence güzel oluyor.. ama sütü kaynatıyorum nerdeyse sıcak yapıyorum.. yumuşuyor içinde..güzel ben beğendim.. yarın sabah da öyle yicem inş..hem faydalı hem doyurucu baya.. öğlene kadar acıkmıyorum..
Canim sade bende sevmedkm.. ama kuru meyveli yenikiyor gayrt iyi.tavsiye ederim..granola duymadim hic ben .. o nasil bisikiCanim ben ilk defa bugun yedim inan ki cok zor oldu hic begenmedm ama kuru mryve koyiyim senin gibi.sut sicakken belki daha iyi olur dedign gibi
granola diye birseyde vardi onu biliyo musun
Valla satiliyodu o da diyet kisminda marketin.Canim sade bende sevmedkm.. ama kuru meyveli yenikiyor gayrt iyi.tavsiye ederim..granola duymadim hic ben .. o nasil bisiki
?
nasıl bişi peki .. nasıl tüketiliyormuş?Valla satiliyodu o da diyet kisminda marketin.
ok canım ekliyorum tabloya azalma var çok güzelmerhaba arkadaşlar yarın bildirim yapamıycam kilom 123.4 bi kaç gün sonra rus diyetine başlıycam bakalım sonuç ne olacak
gene iyisin eksidesin ben + dayımmmmmm bendede baya bir artış olmuş ama dengelttim birazGünaydın hayırlı sabahalr herkesee..
bu sabah ilk bildirim benden olsun:=
sabah tartıldım..
54,1 çıktım canım..
demekki baya artmışım da 3 gündür diyete rağmen listeye göre 100 gr eksideyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?