- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.681
Alalalaah ya.. neyse boşver sıkma canını canım.. veririsn sen.. neleri vermemişsinki:)57.3 olmuşummmmmmmmm nerdeyse 2 kilo fazlalaşmışım
yaparsın canım yaa.. ben sana güveniyorum.. sen benden dirayetliisn canım.. ha gayret.. kalori hesabı en iyisi.. hadi bismillah de..artık en kısa zamanda son hedefim olan 54'ü görmeliyim yeter bu kadar iradesiz değilim ben
yapabilirim çok boşladım artık buna bir son vermeliyim
her gün tartılamıyorum evde tartım yok en kısa zamanda alıcam böyle olmuyorcanım bu sabah gene tartılsaydın ya keşke.... belki biraz gitmiştir salıdan beri rabia1558
canım bugün a101 e yağ kas ölçümü yapan tartılardan geliyor aberin olsun..25 tl fiyatıda.. bak ondan alabilirsn bence..her gün tartılamıyorum evde tartım yok en kısa zamanda alıcam böyle olmuyor
evet bi arkadaş söylemişti gidicem almayacanım bugün a101 e yağ kas ölçümü yapan tartılardan geliyor aberin olsun..25 tl fiyatıda.. bak ondan alabilirsn bence..
evet bi arkadaş söylemişti gidicem almaya
niye yanlış anlayım gülüm sağol dikkatin içincane sen tabloda yanlışılk yapmışsın.. sen en son kilona göre 1,7 fazladasın canım.. yanlış analam beni sakaın.. ama bakarken dikkatimi çekti hatırtlatayım dedim canım..+1,7 fark olmuş sendede..
canım verielemeyecek bir kilo değilki seninki.. ama işte sende bnde bundan biraz salıyoruz.. az kilomuz o yüzden sallıyoruz .. biraz motive olup sonrasında şımarıyozmu ne oluyorsa bırakıyruz birden:)niye yanlış anlayım gülüm sağol dikkatin için
ama hani 300 gramı önemsemedim canım o yüzden
sonuçta durum vahim yaniiiiiiii beybii ama genede
2 kilo ve üstü olmadığı için teselli ediyorum kendimi
acilll moda girmem lazım
ceza ne olsun kilo veremeyenlere?
aynen yaaacanım verielemeyecek bir kilo değilki seninki.. ama işte sende bnde bundan biraz salıyoruz.. az kilomuz o yüzden sallıyoruz .. biraz motive olup sonrasında şımarıyozmu ne oluyorsa bırakıyruz birden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?