Esnek Diyet Arkadaşlığı

acilen kendime gelmem lazım çok boşluyom ekmekler pastalar hamur işleri tatlılar sonuç bu işte!

cane sen tabloda yanlışılk yapmışsın.. sen en son kilona göre 1,7 fazladasın canım.. yanlış analam beni sakaın.. ama bakarken dikkatimi çekti hatırtlatayım dedim canım..+1,7 fark olmuş sendede..

merhaba arkadaşlar beni de yazar mısınız gruba 1,65 boy 70 kilo hedeef şimdilik 65

cane sen tabloda yanlışılk yapmışsın.. sen en son kilona göre 1,7 fazladasın canım.. yanlış analam beni sakaın.. ama bakarken dikkatimi çekti hatırtlatayım dedim canım..+1,7 fark olmuş sendede..
niye yanlış anlayım gülüm sağol dikkatin için
ama hani 300 gramı önemsemedim canım o yüzden
sonuçta durum vahim yaniiiiiiii beybii ama genede
2 kilo ve üstü olmadığı için teselli ediyorum kendimi
acilll moda girmem lazım
ceza ne olsun kilo veremeyenlere?

canım verielemeyecek bir kilo değilki seninki.. ama işte sende bnde bundan biraz salıyoruz.. az kilomuz o yüzden sallıyoruz .. biraz motive olup sonrasında şımarıyozmu ne oluyorsa bırakıyruz birden:)

Herkese mrb bende 61.6 geldim yani tik yok yerimde sayiyorum eger kendimi birakmasaydim simdiye istedigm kiloya inmistim off yaa 1 ayda verebilir miyim 6 kilo sizce.

Beyzabetcim granola da sanirim sutle karistirip yeniyodu yani ayni special K tarzi birseydi.ama tarifini gordum yulaf ezmesiyle baska seyler karistirip firina surulup yapiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…