- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.701
sebebim sen çok süper kilo vermişsin başladığından beri ya seni çok çok tebrik ederim maşallah ve darısı başımıza inşallahmerhaba arkadaşlar yarın bildirim yapamıycam kilom 123.4 bi kaç gün sonra rus diyetine başlıycam bakalım sonuç ne olacak
slmlar öncelikle hoşgeldiniz ekliyorummerhaba arkadaşlar beni de yazar mısınız gruba 1,65 boy 70 kilo hedeef şimdilik 65
cane sabah yazdım ya sana ilk ben bildirdim yahu:)beyzabet canım kilonu bildirmedinmi bildirdinde gözümden mi kaçtı bir söylermisin?
pardon beybi iş yoğunluğuda karışınca aklımdan çıkmış ok tamam canımcımmmmmmmcane sabah yazdım ya sana ilk ben bildirdim yahu:)
54,1 im cane.. en son ki kiloma göre 100 gr eksiğim dedim.. ama kesin ben bir kiloya yakın verdim.. çünki geçen hafta bir ara 54,6 idim.. hafta sonu da kesin almıştım.. 55 olmuştum bence..ama en sonki kiloma göre bu tabloda 100 grcık eksideyim caniş:)
reca ederimmm):)ne demek olur öyle şeyler canee:)pardon beybi iş yoğunluğuda karışınca aklımdan çıkmış ok tamam canımcımmmmmmm
kusura bakma
Mesaj geldi sadece canım hemen yazdım.arkadaşlar bundan sonra kilo bildirmeyene, kilo alana ve kilo veremeyene
ceza uygulayalım ok ama ne cezası yorumlarınızı bekliyorummmmmm
mesela 2 kere o suçlardan işleyeni direk tablodan sileyimmi?
(çokmu sert oldu?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?