Esnek Diyet Arkadaşlığı

Peki, nedir bu granola? Türk mutfağında pek tercih edilmese de diyetisyenler tarafından tavsiye edilen tahıl, kuru meyveler, süt veya yoğurtla hazırlanabilen bir kahvaltı çeşididir. Amerika kökenli bu yiyecek sıcak havalar için ideal bir kahvaltı fikri olmakla birlikte kilo vermenizi de kolaylaştırma özelliğine sahiptir diyor nette bir yerde:)

merhaba arkadaşlar yarın bildirim yapamıycam kilom 123.4 bi kaç gün sonra rus diyetine başlıycam bakalım sonuç ne olacak
sebebim sen çok süper kilo vermişsin başladığından beri ya seni çok çok tebrik ederim maşallah ve darısı başımıza inşallah
ben başlayalı 4 gün oldu ama niyeyese hızlı verememişim
ama kızlar motivasyonumuz bozmayalım bugün hava çok güzeldi mesela yakında montlardan kazaklardan botlardan kurtulucaz ve tişörtler sandaletler giyicez renkli renkli
işte o zaman fazla kilosu olanlar ortaya çıkacak o yüzden diyete devam motivasyonumuzu bozmayalıııııım
herkesi tebrik ediyorum

beyzabet canım kilonu bildirmedinmi bildirdinde gözümden mi kaçtı bir söylermisin?
cane sabah yazdım ya sana ilk ben bildirdim yahu:)
54,1 im cane.. en son ki kiloma göre 100 gr eksiğim dedim.. ama kesin ben bir kiloya yakın verdim.. çünki geçen hafta bir ara 54,6 idim.. hafta sonu da kesin almıştım.. 55 olmuştum bence..ama en sonki kiloma göre bu tabloda 100 grcık eksideyim caniş:)

pardon beybi iş yoğunluğuda karışınca aklımdan çıkmış ok tamam canımcımmmmmmm
kusura bakma

Canım bugün çok yoğundm anck girebildm tartldm bnde 60.6 çıktm bu aralar dikkat etmiyom ayrıca herkeste olan sorun bende de var malesef napsak kiii

arkadaşlar bundan sonra kilo bildirmeyene, kilo alana ve kilo veremeyene
ceza uygulayalım ok ama ne cezası yorumlarınızı bekliyorummmmmm
mesela 2 kere o suçlardan işleyeni direk tablodan sileyimmi?
(çokmu sert oldu?)

Eylemin bildirim olmayınca bana sen yoksun sandım bugün çok kötü şeyler yaşadım sabah tartıldım bilsem yazmam mı hemen 79.3 kilom canım konuyu takibe almıştım ama hiç bildirim gelmedi.

arkadaşlar bundan sonra kilo bildirmeyene, kilo alana ve kilo veremeyene
ceza uygulayalım ok ama ne cezası yorumlarınızı bekliyorummmmmm
mesela 2 kere o suçlardan işleyeni direk tablodan sileyimmi?
(çokmu sert oldu?)
Mesaj geldi sadece canım hemen yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…