Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar bundan sonra kilo bildirmeyene, kilo alana ve kilo veremeyene
ceza uygulayalım ok ama ne cezası yorumlarınızı bekliyorummmmmm
mesela 2 kere o suçlardan işleyeni direk tablodan sileyimmi?
(çokmu sert oldu?)
hiç bir şey aklıma gelmedi ama cezayı hak ettim

2 sefer önemli bir mazereti olmadan kilosunu gününde bildirmeyen arkadaşlar tablodan silisin bence
bir de 2 kilo söyleme günü üst üste (1 ay oluyor yani ) 1 kilo ve üstü alan da tablodan silinsin
sabit kalana bişi yok tabi :)
nasıl ceza fikirleri?

Eylemin bildirim olmayınca bana sen yoksun sandım bugün çok kötü şeyler yaşadım sabah tartıldım bilsem yazmam mı hemen 79.3 kilom canım konuyu takibe almıştım ama hiç bildirim gelmedi.
ha ok canım neden bildirim gitmediğinide bilmiyorum ben pek anlamıyorum
hayırdır canım ne oldu Allah korusun?

canım mazeret bildirmeden 1 kere bile bildirmeyenleri direk siliyorum
ona tahammülüm kalmadı artık
evet 1 kilo ve üstü alanlar 2 seferde silinsin oda güzel
başka önerileri olanlar varmı?

canım işimle ilgili büyük sorunlarım vardı 1 haftadır dün arttı baya bi kötüydü hemen derdimi dökebilen birisi değilim bu alemde ama aklımdaydı bildirim gelmeyince sınırlı geliyorum zaten sen de yoğunsun sandım ayarlıyorum tekrar kopmam bundan sonra sen de haklısın.

ok canım olsun önemlideğil eski arkadaşlarımız torpillidir her zaman bebeğim
Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda çözülür sorunun canım

geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girip düzelir
bizim kadın milleti olarak en büyük derdimiz moral bozukluğunda yemeğe dadanmak zaten
dün benim de canım sıkkındı bir ara spora gitmek istemedim sonra da pişman oldum işte

birde bildirim gitmesi ne yapmam gerekiyor ben bilmiyorumda

benimde tam tersine moralim bozuldu mu
inanın su bile içemiyorum
iştahım tamamen kesiliyorgünlerce hiç bişey yemediğim oluyor

canım benim telefondan kaynaklı olabilir ben şimdi ayarladım geliyor siteden de olabilir.. canını sıkma bnm de iştahım kesiliyor bugunlerde hedefine çok az kaldı bak su içmeye zorla en azından yeme zorla çok az da olsa ...

Aynen canım spora gitmek istemiyo canım zorluyorum tam aksi iştahım kesiliyor benim sporu aksatma sakın az da olsa yap sonradan açılıyuosun moraline de iyi geliyor.

Merhabaaa
eylem ceza olsun tabiide ama silme olmasin bence.ha tabi mazereti gecerli olmayan yada bildirim yapmayani silersin tabii ama kilo alani silmek fazla sert geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…