- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.721
hiç bir şey aklıma gelmedi ama cezayı hak ettimarkadaşlar bundan sonra kilo bildirmeyene, kilo alana ve kilo veremeyene
ceza uygulayalım ok ama ne cezası yorumlarınızı bekliyorummmmmm
mesela 2 kere o suçlardan işleyeni direk tablodan sileyimmi?
(çokmu sert oldu?)
ha ok canım neden bildirim gitmediğinide bilmiyorum ben pek anlamıyorumEylemin bildirim olmayınca bana sen yoksun sandım bugün çok kötü şeyler yaşadım sabah tartıldım bilsem yazmam mı hemen79.3 kilom canım konuyu takibe almıştım ama hiç bildirim gelmedi.
canım mazeret bildirmeden 1 kere bile bildirmeyenleri direk siliyorum2 sefer önemli bir mazereti olmadan kilosunu gününde bildirmeyen arkadaşlar tablodan silisin bence
bir de 2 kilo söyleme günü üst üste (1 ay oluyor yani ) 1 kilo ve üstü alan da tablodan silinsin
sabit kalana bişi yok tabi :)
nasıl ceza fikirleri?
canım işimle ilgili büyük sorunlarım vardı 1 haftadır dün arttı baya bi kötüydü hemen derdimi dökebilen birisi değilim bu alemde ama aklımdaydı bildirim gelmeyince sınırlı geliyorum zaten sen de yoğunsun sandım ayarlıyorum tekrar kopmam bundan sonra sen de haklısın.ha ok canım neden bildirim gitmediğinide bilmiyorum ben pek anlamıyorum
hayırdır canım ne oldu Allah korusun?
ok canım olsun önemlideğil eski arkadaşlarımız torpillidir her zaman bebeğimcanım işimle ilgili büyük sorunlarım vardı 1 haftadır dün arttı baya bi kötüydü hemen derdimi dökebilen birisi değilim bu alemde ama aklımdaydı bildirim gelmeyince sınırlı geliyorum zaten sen de yoğunsun sandım ayarlıyorum tekrar kopmam bundan sonra sen de haklısın.
geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girip düzelircanım işimle ilgili büyük sorunlarım vardı 1 haftadır dün arttı baya bi kötüydü hemen derdimi dökebilen birisi değilim bu alemde ama aklımdaydı bildirim gelmeyince sınırlı geliyorum zaten sen de yoğunsun sandım ayarlıyorum tekrar kopmam bundan sonra sen de haklısın.
birde bildirim gitmesi ne yapmam gerekiyor ben bilmiyorumdacanım işimle ilgili büyük sorunlarım vardı 1 haftadır dün arttı baya bi kötüydü hemen derdimi dökebilen birisi değilim bu alemde ama aklımdaydı bildirim gelmeyince sınırlı geliyorum zaten sen de yoğunsun sandım ayarlıyorum tekrar kopmam bundan sonra sen de haklısın.
benimde tam tersine moralim bozuldu mugeçmiş olsun inşallah her şey yoluna girip düzelir
bizim kadın milleti olarak en büyük derdimiz moral bozukluğunda yemeğe dadanmak zaten
dün benim de canım sıkkındı bir ara spora gitmek istemedim sonra da pişman oldum işte
ha ok canım neden bildirim gitmediğinide bilmiyorum ben pek anlamıyorum
hayırdır canım ne oldu Allah korusun?
geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girip düzelir
bizim kadın milleti olarak en büyük derdimiz moral bozukluğunda yemeğe dadanmak zaten
dün benim de canım sıkkındı bir ara spora gitmek istemedim sonra da pişman oldum işte
canım şimdiki kilon kaç güncel olan bildirsen şimdiki kilona yazarımmerhaba arkadaşlar beni de yazar mısınız gruba 1,65 boy 70 kilo hedeef şimdilik 65
evet hava harikaaaaaaaaaGünaydın herkese harika bir gün bugün
İnşallah hepimiz güzel bir gün geçiririzevet hava harikaaaaaaaaa
inşallah tüm gübünümde harika giderrrrrrrrrr
o zaman tablodakini değiştiriyorum canım düz 78 mi?E e anladım kızlar bakım bugun 78 i gördüm şükür yarın diyetisyene gidicem inşallah öyle çıkar yine :)
Merhabaaa
eylem ceza olsun tabiide ama silme olmasin bence.ha tabi mazereti gecerli olmayan yada bildirim yapmayani silersin tabii ama kilo alani silmek fazla sert geldi
teşekkür ederim canım sağoooollllllll1.sebebimmmm
tebriklerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?