- 15 Ocak 2015
- 76
- 96
- 23
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.741
teşekkür ederim canım bende yavaş yavaş kilo veriyorum kilom size göre çok fazla ona rağmen yavaş veriyorum ama moralimi bozmuyorum önümde uzunn bi yol var buraya yazmak beni motive ediyor...sebebim sen çok süper kilo vermişsin başladığından beri ya seni çok çok tebrik ederim maşallah ve darısı başımıza inşallah
ben başlayalı 4 gün oldu ama niyeyese hızlı verememişim
ama kızlar motivasyonumuz bozmayalım bugün hava çok güzeldi mesela yakında montlardan kazaklardan botlardan kurtulucaz ve tişörtler sandaletler giyicez renkli renkli
işte o zaman fazla kilosu olanlar ortaya çıkacako yüzden diyete devam motivasyonumuzu bozmayalıııııım
herkesi tebrik ediyorum
canım aceleden yanlış yazmışım kusura bakmaok canım ekliyorum tabloya azalma var çok güzel
hadi o rus diyetinede başlada bizide bilgilendir belkim bizde hevesleniriz
aman hiç farketmezcanım aceleden yanlış yazmışım kusura bakmarus değil isveç diyeti yapacam
Canım telefon da bakamadım yoğunum 78.700o zaman tablodakini değiştiriyorum canım düz 78 mi?
ok beybiiiiiiiiiCanım telefon da bakamadım yoğunum 78.700
3 ü bi 1 arada 80 lerdeydi galiba 2 si 1 arada daha masum diye duydum2 si bir arada kahveyi çok içiyorum ya kaç kalori acaba bakmaya korkuyorum
54 kaloriymiş2 si bir arada kahveyi çok içiyorum ya kaç kalori acaba bakmaya korkuyorum
tabiiki katılabilirsiniZ yanlız kilo bildirim günleri muhakkak kilo bildirmek şartıyla bilgilerinizi yollayın sizide tabloya ekliyimBen de araniza katilabilir miyim
Son birkac sayfayi ve ilk sayfayi okudum ama kilo bildirim gunleri hangileri ogrenemedim malesef. Soylerseniz bildiririm :)tabiiki katılabilirsiniZ yanlız kilo bildirim günleri muhakkak kilo bildirmek şartıyla bilgilerinizi yollayın sizide tabloya ekliyim
Sorun degilKilo bilfirim gunkerimiz ilk sayfadavtablomuzda yer aliyor simdi ilk olarak 30 nisanda var 16sibda bildirdik yeni geçti telden yazıyorum biraz berbat idare ediverin
Günaaaaaaaaaaydın ablacımslmlar günaydınlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?