Esnek Diyet Arkadaşlığı

ama çok dikkat etmemiz lazım çünkü az kalmış tam 9 gün var yeni bildirime 30 nisana bugünü saymazsak

tünaydın :)
hafta sonu aile gezmesi piknik derken verdiğim 2 kilonun 500 gr ını maalesef geri almışım yaaa
çok moralim bozuldu bugün
bugün sadece karpuz ve peynir yedim 1 dilim o kadar
hafta sonları çok kötü oluyor

insan beyinde bitirince oluyor bugün çayın yanında hoşbeş fındık dıstık çerez cips vardı ama inanın hiç biri geçmedi boğazımdan kendimi tebrik ettimmm

kilo bildirimimiz olan 30 nisana kaldı 8 gün nasıl gidiyor son demler
Rabiacım menünü görelim sporun nasıl gidiyor?
willow herkes neelerde beyzaaaaaaa????
yemek yasak ona göreeeee
artık ceza var bilginiz olsun
2 kere üst üste kilo alanı gönderecezzzzzzzzz

[QUOTküsmlemsevcan, post: 40607979, member: 215256"]küstüm işte size bana ne!...[/QUOTE]
Hiii küsme ablam küsmee ben dün ki menümü paylaşamadım çükü hiç iç açıcı değildi ama bugün paylaşabilerem inşallah

Spor iyi ablam ama hergün yapmama kararı aldm haftada 3 gün mutlaka yapılacak ama çok yorgun ve halsiz hissediyorum hergun yapınca etrafındakiler bile çökmüşsun yüzün çok solgun gibi iç sıkan yorumlarda bulunuyor haklılarda pek halsiz oluyorum

Bu hafta sonu değil ondan sonraki haftasonu ablama istanbula gidicem onun ev bisikleti var bol bol ondan sürmeyi planlıyorum EE yiğrenleri okula getir götür hareketli günler beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…