Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben piskoljik olarak hazırım grubtan çıkmaya çünkü eksi çıkmam mucize hiç dikkat etmiyorum BN doktora falanmı gitsem seker hastası falan oldum galiba çok aşırı tatlı tüketiyorum ben şimdiden vedalaşıyim sizle

olmazzzzzzzzzzzz
izin yoookkkkkkkkkkk
aslaaaaaaaaaaaaaaa
silkincez kendimize gelcezzzzzzzzzz
su koyvermek yokkkkkkkk

slm kızlarr.. rabişçim sakın bırkama ya.. canın tatlı çektiğinde tarçınlı süt iç canım..kesiyomuş tatlı isteğini.. yazık etme tüm emeklerine...
Bak bende dün 2000 küsür kalori almışım.. ama devam.. arada kaçamk olsada bırakmak yok.. toparlıcaz inş..

Komik olanda o ablam ne bırakıyorum ne adam akıllı diyet yapıyorum 3 gün diyet 1 gün diyet yok tuhaf ablama gidicem haftasonu oda almış beraber diyet yapıcaz inşallah veririz KIZLARIMCANLARIM
OLSUN ARADA KAÇIOSDANDA EN AZINDAN ERTESİ GÜN DİKKAT ETMEYE ÇALIŞ CANE.. EN AZINDAN ALSANDA ETESİ GÜN VEREBİLRİİSN DİKKAT EDERSEN ŞAYET..TAMAMEN BIRAKIRSAN O ZAMAN HEPSİ GERİ GELİR CANİŞ

Abla hep tatlı işi mahvediyor sporumu hiç ihmal etmeme rağmen aldm bide yapmasamydım kim bilir şimdi başladığı kiloda olurdum
olsun herşeye rağmen sakın boşlama canımcım ne yap et bu duygunu bastırmaya çalış hadi bıraktık boşladık ne olacak olduğu gibi tekrar kilolar alıp başını gidecek temelli beter olacak kendimizi sıkmamız gene her zaman için avantajlı lütfen yapma hadi kararlı olduğunu görmek istiyorum tatlımmmmmm

bütün hepimiz aynıyız bende bazen 2000 küsür alıyorum ama 3-5 gün dikkat ediyorum açığı kapatıyorum
lütfen ama lütfen salmayalım kendimizi sonraaa hep birlikte göbek atalım be ya
haklısın canım.. bende bugün daha dikkatli olamya çalışyıorum.. zaten reglimde yakın.. oldum olacam.. o yüzden birazda iştahım açık..ama dikkat şart.. bak havalarda ısındı yaz geliyo şaka maka..

Rabiaa sakin birakma.bende bazen kendimi saldigimda hemen aklima kiyafetlerm geliyo yakismiyo kilo bana cunku.hep bol seyler aldigm geliyo herkes ince inceyken benim tombul bacaklarim kollarim aklima geliyo kendimi aynada begenmedigim zamnlar geliyo daha genciz bu yaslarda istedigimz gibi giyinmiycez de nezaman giyincez hep bol kiyaftler aliyodum bu yasta yazik degil mi kendime yazik etmiycem dikkat edicem.bigun saliyosan ertesi gun toparliyosun merak etme sakin birakma ama.cunku bikac haftada eski kilolar yerine geliyo butun emeklerin bosa gider.benimde canim cekiyo bazen ama tutuyorum kendimi mecburum hersey guzellik ve saglik icin.anlik bi zevk icin herseyi berbat edemem sende bunlari dusun canm kendini dizginle

Herkese selamunaleykum cemaati müslimin kardeşlerim:))
bende dikkat etmeye başladım gene.. en azından son 4 günn açığını kapıyım.. regli olmak üzereyim.. umarım tartı gününe kadar reglim olurda biter.. yoksa tartı gerçek rakamı vermez..eğer öyle olursa tartılamam canım haber vereyim..
reglim bitince tartılır bildiririm caniş oki..

30 nisana 2 gün kaldı ama ben sanki hep aynı kilodayım diyeti çok boşluyorum
geçen seneki fotolarımı arkadaşlarım gösterdi ne kadar zayıfmışsın diye...

hatta artık 1 gün kaldı sayılır bugünde bitti 30undada sabahtan tartılcaz o yüzden sadece 1 gün yani son olarak yarın çok dikkat etmeliyiz!

havuz da yarın kapalı tüh yaa yarın akşam bi yüzme yapıp perşembe sabah tartılaydım iyiydi
gene abuk subuk besleniyorum
bi arkadaşım diyetisyene gidiyor her şeyini yanında taşıyor ama bana çok angarya geliyor yanında salata taşı elmalı çay taşı filan

slmlar günaydınlar
ben bugünden bildiriyorum bir daha wc ye çıkamam afedersiniz
o yüzden şimdi yazıyorum 57.00 sadece 300 gram gitmiş ama çok sevindim bir kaç gramda olsa
darısı sizlerin başınabir çok katı olarak inşallah

maşh maşh canım..tebrikler.. olsun azda olsa gitmiş.. almamak bile bazen çok iyi geliyor insana.. ben regli olmadım hlala lekelerim başladı.. şişkinlik var.. o yüzden ben haftaya bildirceğim inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…