- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.841
olmazzzzzzzzzzzzBen piskoljik olarak hazırım grubtan çıkmaya çünkü eksi çıkmam mucize hiç dikkat etmiyorum BN doktora falanmı gitsem seker hastası falan oldum galiba çok aşırı tatlı tüketiyorum ben şimdiden vedalaşıyim sizle
Abla hep tatlı işi mahvediyor sporumu hiç ihmal etmeme rağmen aldm bide yapmasamydım kim bilir şimdi başladığı kiloda olurdumolmazzzzzzzzzzzz
izin yoookkkkkkkkkkk
aslaaaaaaaaaaaaaaa
silkincez kendimize gelcezzzzzzzzzz
su koyvermek yokkkkkkkk
OLSUN ARADA KAÇIOSDANDA EN AZINDAN ERTESİ GÜN DİKKAT ETMEYE ÇALIŞ CANE.. EN AZINDAN ALSANDA ETESİ GÜN VEREBİLRİİSN DİKKAT EDERSEN ŞAYET..TAMAMEN BIRAKIRSAN O ZAMAN HEPSİ GERİ GELİR CANİŞKomik olanda o ablam ne bırakıyorum ne adam akıllı diyet yapıyorum 3 gün diyet 1 gün diyet yok tuhaf ablama gidicem haftasonu oda almış beraber diyet yapıcaz inşallah veririzKIZLARIMCANLARIM
olsun herşeye rağmen sakın boşlama canımcım ne yap et bu duygunu bastırmaya çalış hadi bıraktık boşladık ne olacak olduğu gibi tekrar kilolar alıp başını gidecek temelli beter olacak kendimizi sıkmamız gene her zaman için avantajlı lütfen yapma hadi kararlı olduğunu görmek istiyorum tatlımmmmmmAbla hep tatlı işi mahvediyor sporumu hiç ihmal etmeme rağmen aldm bide yapmasamydım kim bilir şimdi başladığı kiloda olurdum
haklısın canım.. bende bugün daha dikkatli olamya çalışyıorum.. zaten reglimde yakın.. oldum olacam.. o yüzden birazda iştahım açık..ama dikkat şart.. bak havalarda ısındı yaz geliyo şaka maka..bütün hepimiz aynıyız bende bazen 2000 küsür alıyorum ama 3-5 gün dikkat ediyorum açığı kapatıyorum
lütfen ama lütfen salmayalım kendimizi sonraaa hep birlikte göbek atalım be ya
canım ben regli olmak üzereytim.. şuan vücüdum şiş cane.. ben bitince tartılcam tmmı okmi?hatta artık 1 gün kaldı sayılır bugünde bitti 30undada sabahtan tartılcaz o yüzden sadece 1 gün yani son olarak yarın çok dikkat etmeliyiz!
maşh maşh canım..tebrikler.. olsun azda olsa gitmiş.. almamak bile bazen çok iyi geliyor insana.. ben regli olmadım hlala lekelerim başladı.. şişkinlik var.. o yüzden ben haftaya bildirceğim inş canım..slmlar günaydınlar
ben bugünden bildiriyorum bir daha wc ye çıkamam afedersiniz
o yüzden şimdi yazıyorum 57.00 sadece 300 gram gitmiş ama çok sevindim bir kaç gramda olsa
darısı sizlerin başınabir çok katı olarak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?