- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.861
ok canım sana aynen yazıyorum o zamanmaşh maşh canım..tebrikler.. olsun azda olsa gitmiş.. almamak bile bazen çok iyi geliyor insana.. ben regli olmadım hlala lekelerim başladı.. şişkinlik var.. o yüzden ben haftaya bildirceğim inş canım..
ok canım sana aynen yazıyorum o zaman
tamam tabiiki aynı kilolarınızı giriyorum o zamanEylemcim bende haftaya bildirsem olur mu şu an reglm ve ilk günleri fena haldeymbitince bildirirm cnm olur değil mi
yok o bir sefer değil toplamda 2 sefer üst üste 2 bildirimde kilosu artan ok?+ görenler listeden çıkıcak dimi ben 2 gün dikkat etmekle - göremem aslaa
Tamam o zaman bu sefer mümkün değil bir daha bozamam iradem artık yerine geldi sayılır şu 10 gün zorlanıcam ama ondan sonra alısıcam inşallah tekrar 69 olmalıyımyok o bir sefer değil toplamda 2 sefer üst üste 2 bildirimde kilosu artan ok?
işte böyle sanada bu yakışır bebeğimmmmmmmTamam o zaman bu sefer mümkün değil bir daha bozamam iradem artık yerine geldi sayılır şu 10 gün zorlanıcam ama ondan sonra alısıcam inşallah tekrar 69 olmalıyım
Aslaaaaaaaişte böyle sanada bu yakışır bebeğimmmmmmm
bak bende ne kadar kilo aldım pes etmedim yine başladım gene devam
beni yine yeniden sevvvvvvvvvvv diye bir şarkı vardı ona dönüyoz biz ama nöörek pes etmek yok aslaaaaa!..
aranıza katılabilir miyimsaat 15.00e kadar bildirmeyenleri silecem bilginize
tabiiki katılabilirsin öncelikle hoşgeldinizaranıza katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?