Esnek Diyet Arkadaşlığı

günaydın
1 haftalık diyet bozma sonrasında bugün gene kafaya koyup başladım ama gene başladığım noktadayım tabiki hemen verdiğimi almışım hepsi benim suçum
neyse neresinden dönsem kardır demek ki geçen başlamış olmasaydım daha da kilolu olacakmışım
bir anda geri aldığıma göre
sabah şekersiz çay, 2 adet haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı ve çörekotu döktüm ve yanında 1 kk peynir ve 2-3 tutam taze maydonoz yedim her ne kadar sevmesem de ekmek filan yemedim
zaten dün kandil olduğu için bi dolu kandil simidi yemiştim
gene kendime olan inancım gerilerde çünkü gene rejimi bozup başlıyorum bozup başlıyorum 1 haftadır spora da gitmedim tabi o da var
neyse bugün yeni bir gün ve destekleriniz için teşekkürler

yulaf malesef almıyorum etininki kocaman bir paket ye ye bitmiyor başkada bilmiyorum
günde bir yemek kaşığı yesek o bile 37 kalori paket asla bitmez
insanın yiyesi gelmiyor
2 yemek kaşığı yesem 74 kalori haydaaaaaaaa
gözüm korkuyor bırakıyorum onu yiceme şunu yiyim deyip
yemekten vazgeçiyorum 6 ayda bitiremedim aldığım yulafı
küstüm artıkda almıyom

canım bende etininkini aldım.. ama acayip tok tutuyor ya.. çokda faydalı diyolar.. arada yemek lazım bence.. sağlık için hemide..

öğleden sonra zeytinyağlı taze fasülye yanında kraker ve yağsız limonlu salata yedim
kraker yemesem iyiydi de sanki her öğünde ekmek kraker bi bişi yemem lazım gibi alışamadım yememeye doymuyorum sonra sanki
fırının önüden geçtim demin öff

Bnde hafta 2 kere bozuyorum bunu 1 re sonra 0 ra indirmem gerek ama olmuy9or

Canim yulafi bende basta sevmemistim soguk sutle yiyordm ama beyza sagolsn sutu isitip ye dedi o cok iyi oldu birde tarif buldum sut muz ve ylaf ezmesini mama gibi pisiriyosun valla cok guzl tadi oluyo.yulaf cok faydaliymis ve gercwktn tok tututo o yonden guzel

günaydın
2,5 adet kandil simiti yanında peynir zeytin yedim çay içtim
kalori hesabına göre öğle yemeği yememem lazım tabi
ama öteki türlü de simitleri çöpe atacaktım

slmlar umarım iyisinizdir gezmeye çıkmadık
ama hafta sonu da oldumu böyle oluyor ev işlerine koşturmaktan
nete bakamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…