- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.821
ben bu hafta hiç yemedim canım.. geçen hafta iki gün yemiştim..Herkese hayirli cumalaarr canlar
yerimde sayarakta olsa devam
yulaf yiyen yok mu.
canım bende etininkini aldım.. ama acayip tok tutuyor ya.. çokda faydalı diyolar.. arada yemek lazım bence.. sağlık için hemide..yulaf malesef almıyorum etininki kocaman bir paket ye ye bitmiyor başkada bilmiyorum
günde bir yemek kaşığı yesek o bile 37 kalori paket asla bitmez
insanın yiyesi gelmiyor
2 yemek kaşığı yesem 74 kalori haydaaaaaaaa
gözüm korkuyor bırakıyorum onu yiceme şunu yiyim deyip
yemekten vazgeçiyorum 6 ayda bitiremedim aldığım yulafı
küstüm artıkda almıyom
Bnde hafta 2 kere bozuyorum bunu 1 re sonra 0 ra indirmem gerek ama olmuy9orgünaydın
1 haftalık diyet bozma sonrasındabugün gene kafaya koyup başladım ama gene başladığım noktadayım tabiki hemen verdiğimi almışım hepsi benim suçum
neyse neresinden dönsem kardır demek ki geçen başlamış olmasaydım daha da kilolu olacakmışım
bir anda geri aldığıma göre
sabah şekersiz çay, 2 adet haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı ve çörekotu döktüm ve yanında 1 kk peynir ve 2-3 tutam taze maydonoz yedim her ne kadar sevmesem deekmek filan yemedim
zaten dün kandil olduğu için bi dolu kandil simidi yemiştim
gene kendime olan inancım gerilerde çünkü gene rejimi bozup başlıyorum bozup başlıyorum1 haftadır spora da gitmedim tabi o da var
neyse bugün yeni bir gün ve destekleriniz için teşekkürler
Canim yulafi bende basta sevmemistim soguk sutle yiyordm ama beyza sagolsn sutu isitip ye dedi o cok iyi oldu birde tarif buldum sut muz ve ylaf ezmesini mama gibi pisiriyosun valla cok guzl tadi oluyo.yulaf cok faydaliymis ve gercwktn tok tututo o yonden guzelyulaf malesef almıyorum etininki kocaman bir paket ye ye bitmiyor başkada bilmiyorum
günde bir yemek kaşığı yesek o bile 37 kalori paket asla bitmez
insanın yiyesi gelmiyor
2 yemek kaşığı yesem 74 kalori haydaaaaaaaa
gözüm korkuyor bırakıyorum onu yiceme şunu yiyim deyip
yemekten vazgeçiyorum 6 ayda bitiremedim aldığım yulafı
küstüm artıkda almıyom
Boyle boyle vercen canm sikma caniniBnde hafta 2 kere bozuyorum bunu 1 re sonra 0 ra indirmem gerek ama olmuy9or
inşallah cnmBoyle boyle vercen canm sikma canini
offf aman iyi dengeleki pazara kadar kilo almaselaaaam
kahrolsun pazar günleribugün 2600 kalori almışım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?