Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kizlar mrb.bende durumlar kotu.adet oldugumdan mi nedir fazla ciktim
62.5
canım adetten olabilir..bende bugün abşaldım adet olmaya.. acayip şişim.. tartılmadım.. bitsin öyle eylemciğimede dedim zaten.. bi daha ki tartı gününe artık.. adette ödem oluyor çünki.. kesin + çıkarım bende..inş adet bitince tartıl sende caniş.. boşuna moral bozma,

maşallah Allah bağışlasın
ben de geçen seneden beri 20 kg yaşam tarzım değiştiğiden biraz tembellikten aslında :) senin çocuğun varmış kilo almaya hakkın var :)

kilo verebilen herkesi 100 gram dahi olsa hatta veremeyen ama yerinde durabilen herkeside tebrik ediyorummmmmmmmm hepinize gelsin topluca alayyyyyyy

kilo veren yada yerinde sayan arkadaslari tebrik ediyorm alanlarda moral bozmasin vericez insalhh

maşallah Allah bağışlasın
ben de geçen seneden beri 20 kg yaşam tarzım değiştiğiden biraz tembellikten aslında :) senin çocuğun varmış kilo almaya hakkın var :)
yok canım yaa... çocuk var ya da yok kilo kimseye yakışmıyor bana herkes diyor kilon yok diye ama sen gel bi de bana sor. kendimi obez gibi hissediyorum. jillian a başladım 3. gün bitti. inşallah işe yarar incelirim

kimse üzülmesin kırılmasın mazeretsiz kilo bildirmeyenleri sildim çünkü artık çok yoruluyorum kusura bakmayın...

Kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum izniniz olursa

Diyet gruplarını gezdim, inceledim.
KG aralığı olan grubumda baktım hareket yok, eskisi gibi değil oralar değişmiş.
Burası ise keyifli, sohbeti hoş geldi okurken.

öncelikle hoşgeldin canım
tek şartımız kilo bildirim günlerinde mutlaka bildirim yapman
yada yapamayacaksan mazeret bildirmen
boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarsan eklerim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…