Esnek Diyet Arkadaşlığı

bundan sonraki ilk kilo bildirimimiz 14 Mayıs lütfen unutmayın canlar
unutana küserim mektubumu keserim
bana ne!...

Günaydın kızlar Bugün geç uyandım, hemen kahvaltıya gömüldüm an itibariyle
Diyetisyenim geç kalktığım günler için kahvaltıdan sonra ara öğün vermedi, cevizi ekledi kahvaltıya.
2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, 2 ceviz, domates salatalık, kuşburnu çayı.

Herkese güzel bir Cumartesi diliyorum

Sağolunnnnnn sizlerinde günü çok güzel geçsin inşallah
canım dihyetisyeninin listesini bizimle paylaşırmısın?

Sağolunnnnnn sizlerinde günü çok güzel geçsin inşallah
canım dihyetisyeninin listesini bizimle paylaşırmısın?

Tabii, seve seve paylaşırım.
Standart bir liste aslında. Tahlillerim yapıldı ve sağlık sorunum olmadığı görüldü. O yüzden listem (15 günlük) şu şekilde:

Metabolizmamı hızlandıracak liste

Spor yapmadığım günler:

08:00 kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek ama tam tahıllı olmayacak. Tam buğday veya çavdar olacak. Tam tahıllı yasak, kalorisi yüksek
2 kk peynir (light yok, tam yağlı da olmayacak, lor olabilir)
domates salatalık, bitki çayı

10:00 ara öğün
1 türk kahvesi veya yeşil çay, yanında 6 badem

12:00-13:00 arası öğle yemeği
2 köfte kadar et ve yanında 4yk sebze
4 yk yoğurt
bol salata (yağsız, sirke limon ve nar ekşisi serbest. ben arada zeytinyağı koyuyorum yoksa bağırsaklar pert oluyor )

15:00-15:30 arası ara öğün
1 su bardağı kefir veya süt
1 meyve

VEYA
2 galeta+ 2kk peynir

19:00 akşam yemeği
öğlen yemeği ile aynı
ama her iki öğünde de istersem bunların yerine 6 yk sebze veya bakliyat yiyebiliyorum

21:30 yeşil çay

Spor günleri

Kahvaltı ve ilk ara öğün aynı
Öğlen yemeği aynı
15:00 ara öğün aynı
17:00 2 dilim ekmek arasına peynir ve ayran
18:30-20:00 arası spor
20:30 4 yk yoğurt ve meyve, veya salata (ben genelde meyve yoğurt yiyorum )

İşte listem böyle hanımlar. Aç bırakmıyor o yüzden hızlı hızlı kg verdirmiyor. 13 Nisan' da 70.1 iken 15 gün sonra ancak 68.7 çıktım. Ama hepsi yağdan gitmişti. Önemli olan o dedi diyetisyen. Su ve kas kaybı yok

kızlar ben erkenden uyandım. 7de 2 hurma,8de 1dl tb ekmeği, 1küçük domates, salatalık, kk peynir, 2 h. yumurta yedim. 11de 2kaşık pilav, 4 kaşık patlıcan, 1 bardak ayran, 1 ceviz, 1,5 üçük poğaça yedim. biraz fazla oldu ama ilk günlerim alışmaya çalışıyorum. jillian da yaptım sabah

Selam! Ben de size katılmak istiyorum :) Şu dönemde sınav yaklaştığından baya stres oldum ve çok kilo aldım. Yazın hararetli bir çalışma içinde olacağımdan şu 1-2 ay içinde elimden geldiğince kilo vermek istiyorum. :))
Boyum ; 1,68
Kilom ; 69,9
Hedef kilom ; 54
Umarım beni aranıza kabul edersiniz ve bol bol yardımlaşırız. 14 Mayıs kilo bildirimi denilmiş, kilomu buraya mı yazmalıyım? Yoksa özel mesaj mı atmalıyım ? :)

offf jilian bwerbat kızzz nasıl becerebildin ben mahvoluyom o yüzden hep leslie yapıyom

yok yok buraya yazın
öncelikle hoşgeldiniz
herkes buraya yazıyor bende tabloya işliyorum yanlız bir ricam var lütfen bildirim günü veya 1 gün öncesi mutlaka bildirim yapın veya yapamayacaksanız mazeret bildirin yoksa bildirim günleri saat 3 den sonra bildirmeyenleri siliyorum
şimdi sizide tablomuza ekliyorum

güzelmiş canım yapılabilecek türden sağolasın

offf jilian bwerbat kızzz nasıl becerebildin ben mahvoluyom o yüzden hep leslie yapıyom
canım diğerleri çok zordu da 30 day shred kolay geldi bana. ilk gün dışında tek seferde yapabildim çok şükür. diğerleri zor geliyorsa onu deneyebilirsin

akşam ekmeksiz balık yedim baya bi. ama sonrasında 1 saat yürüyüş yaptık eşimle. şimde de jillian yaptım. 6. günüm de bitti çok şükür. akşam eşim magnum yedi. canım çekti ama sadece onunkinin tadına baktım yemedim

günaydın canım. akşama misafirim var inşallah kaçamak yapmam.....

Ben de şimdi annemin arkadaşına kahvaltıya gideceğim, hamur falan kızartacakmış ama hiçbirinden yemeyeceğim, kendimi hazırlıyorum psikolojik olarak
Neler yapılacak misafirlere akşam? Tatlılar yemekler

ağlayan pasta, patatesli börek, makarna salatası bi tane daha tatlı bişey. kara vermedim daha. fikirlere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…