- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.901
öncelikle hoşgeldin canım
tek şartımız kilo bildirim günlerinde mutlaka bildirim yapman
yada yapamayacaksan mazeret bildirmen
boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarsan eklerim hemen
ekledim cANIm hayırlı uğurlu olsunnnnnnÇok teşekkürler, hoşbulduk
Boy: 1.68
Kg: 68.7 (13 Nisan' da diyete başladığımda 70.1 kg idi)
Hedef Kg: 57
Sağolunnnnnn sizlerinde günü çok güzel geçsin inşallahGünaydın kızlarBugün geç uyandım, hemen kahvaltıya gömüldüm an itibariyle
Diyetisyenim geç kalktığım günler için kahvaltıdan sonra ara öğün vermedi, cevizi ekledi kahvaltıya.
2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, 2 ceviz, domates salatalık, kuşburnu çayı.
Herkese güzel bir Cumartesi diliyorum
Sağolunnnnnn sizlerinde günü çok güzel geçsin inşallah
canım dihyetisyeninin listesini bizimle paylaşırmısın?
kusura bakma ablam tamamen aklımdan çıktı regli oldum bitene kadar tartılmak istemiyorum bitince mutlaka yazarımrabiacım bir kaç gün sonra bildircem demiştin kilonu
halen bildirmedin canım bir sorunmu var tatlım?
offf jilian bwerbat kızzz nasıl becerebildin ben mahvoluyom o yüzden hep leslie yapıyomkızlar ben erkenden uyandım. 7de 2 hurma,8de 1dl tb ekmeği, 1küçük domates, salatalık, kk peynir, 2 h. yumurta yedim. 11de 2kaşık pilav, 4 kaşık patlıcan, 1 bardak ayran, 1 ceviz, 1,5 üçük poğaça yedim. biraz fazla oldu ama ilk günlerim alışmaya çalışıyorum. jillian da yaptım sabah
yok yok buraya yazınSelam! Ben de size katılmak istiyorum :) Şu dönemde sınav yaklaştığından baya stres oldum ve çok kilo aldım. Yazın hararetli bir çalışma içinde olacağımdan şu 1-2 ay içinde elimden geldiğince kilo vermek istiyorum. :))
Boyum ; 1,68
Kilom ; 69,9
Hedef kilom ; 54
Umarım beni aranıza kabul edersiniz ve bol bol yardımlaşırız. 14 Mayıs kilo bildirimi denilmiş, kilomu buraya mı yazmalıyım? Yoksa özel mesaj mı atmalıyım ? :)
güzelmiş canım yapılabilecek türden sağolasınTabii, seve seve paylaşırım.
Standart bir liste aslında. Tahlillerim yapıldı ve sağlık sorunum olmadığı görüldü. O yüzden listem (15 günlük) şu şekilde:
Metabolizmamı hızlandıracak liste
Spor yapmadığım günler:
08:00 kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek ama tam tahıllı olmayacak. Tam buğday veya çavdar olacak. Tam tahıllı yasak, kalorisi yüksek
2 kk peynir (light yok, tam yağlı da olmayacak, lor olabilir)
domates salatalık, bitki çayı
10:00 ara öğün
1 türk kahvesi veya yeşil çay, yanında 6 badem
12:00-13:00 arası öğle yemeği
2 köfte kadar et ve yanında 4yk sebze
4 yk yoğurt
bol salata (yağsız, sirke limon ve nar ekşisi serbest. ben arada zeytinyağı koyuyorum yoksa bağırsaklar pert oluyor)
15:00-15:30 arası ara öğün
1 su bardağı kefir veya süt
1 meyve
VEYA
2 galeta+ 2kk peynir
19:00 akşam yemeği
öğlen yemeği ile aynı
ama her iki öğünde de istersem bunların yerine 6 yk sebze veya bakliyat yiyebiliyorum
21:30 yeşil çay
Spor günleri
Kahvaltı ve ilk ara öğün aynı
Öğlen yemeği aynı
15:00 ara öğün aynı
17:00 2 dilim ekmek arasına peynir ve ayran
18:30-20:00 arası spor
20:30 4 yk yoğurt ve meyve, veya salata (ben genelde meyve yoğurt yiyorum)
İşte listem böyle hanımlar. Aç bırakmıyor o yüzden hızlı hızlı kg verdirmiyor. 13 Nisan' da 70.1 iken 15 gün sonra ancak 68.7 çıktım. Ama hepsi yağdan gitmişti. Önemli olan o dedi diyetisyen. Su ve kas kaybı yok
canım diğerleri çok zordu da 30 day shred kolay geldi bana. ilk gün dışında tek seferde yapabildim çok şükür. diğerleri zor geliyorsa onu deneyebilirsinofff jilian bwerbat kızzz nasıl becerebildin ben mahvoluyom o yüzden hep leslie yapıyom
güzelmiş canım yapılabilecek türden sağolasın
günaydın canım. akşama misafirim var inşallah kaçamak yapmam.....Günaydın iyi ve kaçamaksız pazarlar herkese
günaydın canım. akşama misafirim var inşallah kaçamak yapmam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?