- 23 Ocak 2015
- 415
- 280
- 48
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.921
gel canım beklerim. zaten gelen pek bişey yemiyor eve kalıyor hepsi. diyet miyet yapıyorlar ne gere varsaAllah Allah süper ben de geliyorum
Ben bu listeyle 3 sene once dogum sonrasi 12 kilo verdim. Bu ara yine kilo aldim
6 kilo vermem lazim. Bu sekilde burda rapor vererek diyet yapmak ise yariyor. Bende basliycam.bu listeye yarin suan 64.5 kiloyum hedefim 59
Elmalı kurabiyeye dayanmak yürek ister:) helal sanakızlar misafirlerim geldi bugün. börek tadında kek, elmalı kurabiye ve ağlayan pasta yaptım. baklava getirmişler. hiçbirine ağzımı dahi sürmedim. sadece tuzu iyi olmuş mu diye keke bakmıştım sabah.
akşam 5-6 gibi 1 kase yoğurt 4 hurma yemiştim. 22:30 çok açtım. 1 kase kadar yoğurt ve 1 kayısı kadar meyve mix yedim
tadına bile bakmadığımdandır. baksaydım mümkün değildiElmalı kurabiyeye dayanmak yürek ister:) helal sana
Herkese iyi haftalar
akşam yürüyüşüm kaldı. şimdi jillian zamanı
tadına bile bakmadığımdandır. baksaydım mümkün değildi
bitti bile. ben de bittim. her yanımdan ateş çıkıyor :)Oh erkencisin benim gibi ne güzel
Kolay gelsin sana canım :)
iyiyiz sen nasılsın ablaamslmlar güzeller nasılsınız?
sağolasın canımm rabiacım sensin dimi sen nicmi değiştirdin?iyiyiz sen nasılsın ablaam
evet benim rabia evet değiştirdimsağolasın canımm rabiacım sensin dimi sen nicmi değiştirdin?
ben de çok yedim ama otlu değildiHoşbuldukkk :))) size abla diyeceğim büyük ihtimal en küçüğünüz benimdiray bugün de çok yedim ama bol otluydu bu yüzden çok sorun olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?