Esnek Diyet Arkadaşlığı

makarna yerine mantı da yapabilirim bilmiyorum

Tünaydın, bugün saat 11de kalktım, az önce kahvaltımı yaptım. 2 kk beyaz peynir, karışık tost, 1 tane domates, 5 kaşık pekmez ve 1 bardak meyve suyu. Sağlam oldu baya. Şimdi dershaneye gidicem, ama iki durak uzatmayı düşünüyorum. Hadi görüşürüzzzz :))))

Ben bugün misafirlikteydim malum.
Kahvaltı güzeldi sakin sakin atlattım.
Ara öğün yapamadım.
Öğlen de oradaydık yine peynir ekmek yedik.
Ekmeğe boğulmuş gibi hissettim.
Akşam eve gelince 5 yk müsli, 1 bardak süt (tarçınlı) iyi geldi.

Ben bu listeyle 3 sene once dogum sonrasi 12 kilo verdim. Bu ara yine kilo aldim
6 kilo vermem lazim. Bu sekilde burda rapor vererek diyet yapmak ise yariyor. Bende basliycam.bu listeye yarin suan 64.5 kiloyum hedefim 59

Ben bu listeyle 3 sene once dogum sonrasi 12 kilo verdim. Bu ara yine kilo aldim
6 kilo vermem lazim. Bu sekilde burda rapor vererek diyet yapmak ise yariyor. Bende basliycam.bu listeye yarin suan 64.5 kiloyum hedefim 59

İnsan yediklerini yazınca (eksiksiz) ciddi anlamda hesap verme hissine kapılıp yediklerine daha çok dikkat etmeye başlıyor.
Ben de 74' lerden 63' e indim sonra gaza gelip bıraktım diyeti 70' i vurdum yine.
Şimdi 68.
6 kg az kalmış senin.
Benim 57' ye inmem lazım, 11kg ver ver bitmez

Öğlen yeşil çay içtim. Akşam da mercimekli ayranlı makarna + 1 dilim kek. Şimdi bu nasıl diyet diyebilirsiniz ama normalde bu şeylerin 3 katı yiyince yavaştan azaltıyorum çok açımmm

kızlar misafirlerim geldi bugün. börek tadında kek, elmalı kurabiye ve ağlayan pasta yaptım. baklava getirmişler. hiçbirine ağzımı dahi sürmedim. sadece tuzu iyi olmuş mu diye keke bakmıştım sabah.
akşam 5-6 gibi 1 kase yoğurt 4 hurma yemiştim. 22:30 çok açtım. 1 kase kadar yoğurt ve 1 kayısı kadar meyve mix yedim

Elmalı kurabiyeye dayanmak yürek ister:) helal sana
Herkese iyi haftalar

selaaaam kızlar
yeni gelen iki arkadaşa selamlar hoşgeldiniz
ben gene debeleniyorum maalesef ki hiç ilerleme yok ama sizi takip etmeyi seviyorum sizleri seviyorum
elysion arkadaşım önceki sayfada verdiğin diyet listesi çok güzel bence çok iyi kilo vermişsin çünkü ben diyetisyene filan gitmiyorum 2 gün diyet yapıp 5 gün bozyorum ama kilo verdiğim zamanlar olduğunda seviniyorum halbuki çoğunluğu da büyük olasılıkla sudan kayıptır yani yağdan kaybetmek kolay değil
ben sağlıklı kilo veremiyorum depresyona giriyorum bu yüzden de daha çok yiyorum benim için kısırdöngüye girdi neyse inşallah toparlıycam sizin motivasyonunuz bana güç veriyor 'olabilir demek ki' dedirtiyor...
ben hergün hergün öğünleri yazmıyorum ama sizleri takipteyim
iyi ki varsınız canlar :) :)

Hoşbuldukkk :))) size abla diyeceğim büyük ihtimal en küçüğünüz benimdir ay bugün de çok yedim ama bol otluydu bu yüzden çok sorun olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…