- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.981
pilleri zayıflayınca sapıtıyorlar zati..aynen benimkide öyle bir gün önce 56.5 çıkarttı ve dün wc ye girmeme rağmen bugün 56.9 çıkardı benimkide sıyırdı
çok güzel canım afiyet şeker bal ossunnn ama hiç yaramasın epsi çıksın gitsin inşallahhhhhsanada günaydın canım.. hayılı cumalar olsun inş..
bende bir tost bir haşlanmış yımırta 5 zaytin yidim:)
sağol canım.. inşş.. yaramasın vitamin olsunda yağ olmasın dimi:)çok güzel canım afiyet şeker bal ossunnn ama hiç yaramasın epsi çıksın gitsin inşallahhhhh
Butun tartilar mi boyle ki benimkide evin heryerinde farkli tartiyo bende sabit bi yerde tutuorum orayi dikkate aliyorm gecenlerde iyice sapitti bende pil aldim simdilik iyi gibi ama gercektn beni dogru mu tartiyo emin degilmpilleri zayıflayınca sapıtıyorlar zati..
ilk çıktım 0,3 kg çıkartıı:)dedim ben erimişim bitmişimmm :))
sonra error verdi 3-5 kere en sonunda 54,6 çıkarttı.. hiç sağlıklı gelmedi bana .. az çok verdiğimi hissediyorum çünki.. mümkün değil 53,5 falan çıksam inancamda.. neyse ben pilini bir değişiyim en iyis)
maalesef digitaller böyle canım.. benimkide her yerde farklı çıkarıyor .. ben bir yerim var yatak odasında hep oada tartılıyorum.. yoksa değişiyor.. insanın sinirini bozuyor..Butun tartilar mi boyle ki benimkide evin heryerinde farkli tartiyo bende sabit bi yerde tutuorum orayi dikkate aliyorm gecenlerde iyice sapitti bende pil aldim simdilik iyi gibi ama gercektn beni dogru mu tartiyo emin degilm
Aynen canm bende yatak odasinda bi yeri var orda tartiliyorm hep en az tartiyo orda cunku:))maalesef digitaller böyle canım.. benimkide her yerde farklı çıkarıyor .. ben bir yerim var yatak odasında hep oada tartılıyorum.. yoksa değişiyor.. insanın sinirini bozuyor..
nası olsun savaşa devam (kilolarla) yorucu beeMrb herkes nasil?
tabiiki yazarım bebeğimmmmmmmmeylem abla şimdi tabloya baktımda sen benim başlangıç kiloya 83 yazı ver sana zahmet çünkü bn 83 le başladımeylemsevcan
ohhhh ne güzel bir mesaj teşekkürler canımmmmmmGünaydın kızlar
Tüm annelerin, anne adaylarının, anne olmak isteyenlerin anneler gününü kutluyorum.
Bugün sizin gününüz, çooook çok güzel geçsin, her gününüz bugün tadında olsun inşallah
ehhhh iştee14 mayısa bişey kalmadı durumlar nasıl?
al benden de o kadar ... gene accık ucu kaçtı..ehhhh iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?