Esnek Diyet Arkadaşlığı

aynen benimkide öyle bir gün önce 56.5 çıkarttı ve dün wc ye girmeme rağmen bugün 56.9 çıkardı benimkide sıyırdı
pilleri zayıflayınca sapıtıyorlar zati..
ilk çıktım 0,3 kg çıkartıı:)dedim ben erimişim bitmişimmm :))
sonra error verdi 3-5 kere en sonunda 54,6 çıkarttı.. hiç sağlıklı gelmedi bana .. az çok verdiğimi hissediyorum çünki.. mümkün değil 53,5 falan çıksam inancamda.. neyse ben pilini bir değişiyim en iyis)

Butun tartilar mi boyle ki benimkide evin heryerinde farkli tartiyo bende sabit bi yerde tutuorum orayi dikkate aliyorm gecenlerde iyice sapitti bende pil aldim simdilik iyi gibi ama gercektn beni dogru mu tartiyo emin degilm

Butun tartilar mi boyle ki benimkide evin heryerinde farkli tartiyo bende sabit bi yerde tutuorum orayi dikkate aliyorm gecenlerde iyice sapitti bende pil aldim simdilik iyi gibi ama gercektn beni dogru mu tartiyo emin degilm
maalesef digitaller böyle canım.. benimkide her yerde farklı çıkarıyor .. ben bir yerim var yatak odasında hep oada tartılıyorum.. yoksa değişiyor.. insanın sinirini bozuyor..

maalesef digitaller böyle canım.. benimkide her yerde farklı çıkarıyor .. ben bir yerim var yatak odasında hep oada tartılıyorum.. yoksa değişiyor.. insanın sinirini bozuyor..
Aynen canm bende yatak odasinda bi yeri var orda tartiliyorm hep en az tartiyo orda cunku:))

İyi akşamlar kızlar
Bugün yediklerim:

Sabah 1dilim çavdarlı ekmek, 2 kk peynir, 2 ceviz, rezene
Ara 1 türk kahvesi
Öğlen 1 tabak barbunya, 3 yk yoğurt, salata
Ara 1 su bardağı kefir, yarım elma
Akşam 3 köfte, 4 yk taze fasulye, 3 yk yoğurt, salata

Acayip şiş hissediyorum. Kefir ciddi anlamda tok tutuyor insanı kızlar tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…