Esnek Diyet Arkadaşlığı

teeey teeey
eski kiloma geri dönücem inşallah

Herkese gunaydin
bende bi eksi bir arti oyle gidiyorum kendimi cok kismiyorum annemlerin yanina gidicem ozamana kadar biraz daha versem cok iyi olcak

Kızlar bugünkü menüm:
Sabah:2 dilim çavdar, 2kk peynir, domates salatalık, yeşil çay
Ara: 6 badem, 1 türk kahvesi
Öğlen: 1 tabak mercimek, 4yk yoğurt, salata
Ara: 2 hurma, 1 bardak süt
Akşam: Dünden kalan yemekler 4yk patlıcan, haşlama et, ayran, bol salata

9 gibi 1 yeşil çay hüpleteceğim

Bugün şirkettekiler zayıfladın dedi hemennn mutlu oldum
Kızlar regl olmadan önceki şişkinlik sizde tartıda kaç kg fark ettiriyor? Malum diyetisyen kontrolü var 11'inde

Valla insanlar zayıfladın deyince insan daha motive oluyor. :) Darısı başımıza. Ben tam havaya giremedim daha Bu hafta yağdan çok büyük ihtimal içimdeki fazlalığı, ödemi atıyorum ve reglyim.
Utançla yediklerimi yazıyorum
Sabah ; 1 bardak çay (1 şekerli), 1 hazır kek.
Öğlen ; 1 pastane poaçası, 1 bardak ayran.
Akşam ; Mercimekli ayranlı makarna.
Umarım canınız çekmemiştir özür dilerim Okul olunca düzenli yemek yiyemiyorum ama normalde çoook yediğim için hafiflemiş hissediyorum. Regl bitince hamurdan çok proteine odaklanacağım :/ :)

Regl olunca zaten insan böyle hissediyor.
Valla benim canım çok fena tatlı çekiyor başka bir şey değil, o kekten olacak şimdi evde 5 dilim yerim

Daha verecek çok kg olunca insan kaçamak yapamıyor ama

slm caniş..beni biliyon. öyle böyle gidiyorum.. ben bu sabah tartıldım ama buraya yazmıcam:)) 14 mayısı bekliyom:))benim tartım kafayı sıyrıdıda accık.. pili değişmesi gerkiyor galiba.. veridğimi anladığım halde beni yksek gösterdi hasbam tartım..küstüm ona..14 mayısa bakalım ne görücük..

Kızlar bugünkü menümü paylaşayım

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği, 2 ceviz, lor, domates salatalık, adaçayı
Ara 1 türk kahvesi 3 badem
Öğlen 1 tabak nohut 3 yk yoğurt salata
Ara 5 kuru erik 1 bardak süt

Akşam 6 yk taze fasulye, 3 yk yoğurt, salata

Şu taze fasulyeyi her gün verseler her gün yerim

aynen benimkide öyle bir gün önce 56.5 çıkarttı ve dün wc ye girmeme rağmen bugün 56.9 çıkardı benimkide sıyırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…