- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.941
selaaaam kızlar
yeni gelen iki arkadaşa selamlar hoşgeldiniz
ben gene debeleniyorum maalesef ki hiç ilerleme yok ama sizi takip etmeyi seviyorumsizleri seviyorum
elysion arkadaşım önceki sayfada verdiğin diyet listesi çok güzel bence çok iyi kilo vermişsin çünkü ben diyetisyene filan gitmiyorum 2 gün diyet yapıp 5 gün bozyorum ama kilo verdiğim zamanlar olduğunda seviniyorum halbuki çoğunluğu da büyük olasılıkla sudan kayıptır yani yağdan kaybetmek kolay değil
ben sağlıklı kilo veremiyorum depresyona giriyorum bu yüzden de daha çok yiyorum benim için kısırdöngüye girdineyse inşallah toparlıycam sizin motivasyonunuz bana güç veriyor 'olabilir demek ki' dedirtiyor...
ben hergün hergün öğünleri yazmıyorum ama sizleri takipteyim
iyi ki varsınız canlar :) :)
selaaaam kızlar
yeni gelen iki arkadaşa selamlar hoşgeldiniz
ben gene debeleniyorum maalesef ki hiç ilerleme yok ama sizi takip etmeyi seviyorumsizleri seviyorum
elysion arkadaşım önceki sayfada verdiğin diyet listesi çok güzel bence çok iyi kilo vermişsin çünkü ben diyetisyene filan gitmiyorum 2 gün diyet yapıp 5 gün bozyorum ama kilo verdiğim zamanlar olduğunda seviniyorum halbuki çoğunluğu da büyük olasılıkla sudan kayıptır yani yağdan kaybetmek kolay değil
ben sağlıklı kilo veremiyorum depresyona giriyorum bu yüzden de daha çok yiyorum benim için kısırdöngüye girdineyse inşallah toparlıycam sizin motivasyonunuz bana güç veriyor 'olabilir demek ki' dedirtiyor...
ben hergün hergün öğünleri yazmıyorum ama sizleri takipteyim
iyi ki varsınız canlar :) :)
bende dün bi ara öğünü atladım diye günü mahvettimkızlar dün kendimi kaybettim; ama eskisi kadar da değil. 3 tane kurabiye, 1 dl pasta yarım dl da baklava yedim. hızımı alamadım akşam da yağsız makarna yedim.ceza olarak da 2 saat eliptik yapayım dedim, bebişle anca 25 dk yapabildim. 1,5 saat civarı da yürüyüş. umarım eritmişimdir
en iyisi hep diyete sadık kalmak ama yapamıyoruz maalesefbende dün bi ara öğünü atladım diye günü mahvettim
aynenen iyisi hep diyete sadık kalmak ama yapamıyoruz maalesef
başlamak için yarını bekleme o zaman. bugün yeniden ipleri eline al :)aynenben 3 ay sadık kaldım sonra kaayış fena koptu
cnm hiç bir zaman bırakmadım ki ben :))başlamak için yarını bekleme o zaman. bugün yeniden ipleri eline al :)
Bugün yeni bir gün demişlerkızlar dün kendimi kaybettim; ama eskisi kadar da değil. 3 tane kurabiye, 1 dl pasta yarım dl da baklava yedim. hızımı alamadım akşam da yağsız makarna yedim.ceza olarak da 2 saat eliptik yapayım dedim, bebişle anca 25 dk yapabildim. 1,5 saat civarı da yürüyüş. umarım eritmişimdir
az değil gülüm epeydir düşemediğin kiloya düşmüşsün bebeğimmmmmablacık çok özür dülerim baya geçikti tartıldım sonunda
başlangıç=83
23.04.2015=77.6
06.05.2015=76.4
(az ama 1 aydır ilk defa - gördüm yeminlen daha bi azimlendim)
bravo canım sanadaKızlar,
Bugün şirketin yıllık etkinliği vardı, az önce geldim eve.
Hemen yemek yedim paylaşıyorum menümü
Sabah: 1 yumurta,1 dilim çavdarlı ekmek, 1kk peynir
domates salatalık
Öğlen: 4 köfte, çok az kabak haşlama
Allah millet ne tatlılar ne yemekler götürdü ben köfte kemirdim içim gide gide
Ara 6 badem
Akşam haşlanmış et, 4yk patlıcan, 3yk yoğurt, salata
Şimdi türk kahvesi içiyorum bağımlı oldum resmen, bugün içemedim diye kudurdum.
Yeşil çay içemedim onu da 9 buçuk gibi içerim
slmlar sizi yazmayı unutmuşum galiba tabloya bilgilerinizi yeniden alabilirmiyim?Bn bugun camide gozleme yedim sabah ama oglen bisey yemedim simdide sadece salata yicem.
eski dirauetim yok yaaa napicaksam boyle ben
bravo canım sanada
süpersinizzzzzzzz
irade örneği kardeşlerimmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?