Esnek Diyet Arkadaşlığı

İnşallah dediğin gibi veririm kiloları.
Tek sıkıntısı kadın salataya zeytinyağı koydurmuyor.
Sonra yağsız kalınca da böyle oluyorum

kızlar dün kendimi kaybettim; ama eskisi kadar da değil. 3 tane kurabiye, 1 dl pasta yarım dl da baklava yedim. hızımı alamadım akşam da yağsız makarna yedim. ceza olarak da 2 saat eliptik yapayım dedim, bebişle anca 25 dk yapabildim. 1,5 saat civarı da yürüyüş. umarım eritmişimdir

hoşbulduk canım. ben de öyleydim. şimdi motive olmuş durumum biraz daha uzun sürsün diye uğraşıyorum. sen de öyle dene. diyeti bozduğun günler olabilir; ama bi gün bi gündür. ertesi gün diyeti bozacağını düşünsen bile diyet yap. yapmazsan 2 gün de bozmuş ve çok yemiş olacaksın. önce 1 diyet yapar, 1 bozarsın. sonra 2 gün diyet yapar 1 gün bozarsın. sonra bakmışsın vücudun alışmış: 10 gün yapar, 1 gün bozarsın. böylelikle kilo vermişte olursun. zaten kimse mükemmel değil. herkes kaçamak yapıyor zaten. önemli olan yedim nasılsa deyip, kendini salıvermemek. öyle yaparsan kendine en büyük kötülüğü yaparsın canım.

bak ben de dün fazlasıyla kaçırdım. akşam eliptik ve yürüyüş yaptım. cezam bitmedi, size yazıp, eliptiğe koşacağım yine. sen de kendine ufak cezalar verebilirsin. tabi yememek en iyisi; ama o da çok zor.

sen bugün başla en iyisi ne yediysen de yaz buraya. hatta canın sıkılınca da yaz ki dertleşelim, yemeği unut.

bende dün bi ara öğünü atladım diye günü mahvettim

15 günde 10 kilo diyeti
aynı işyerinde çalıştığım arkadaşım bu diyetle 4 günde 2 kilo verdi eşide 4 kilo verdi ama arkadaş 70 lerde kilosu kocası 100 ün üstü

15 günde 10 kilo diyetibiraz sizi zorlayacak olsada çabuk ama sağlıklı bir şekilde zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Bu diyetimizde öğünler çok az olduğu için doymakta zorlanabilirsiniz fakat kolestrol seviyenizi hızlı bir şekilde düşürüp eklem ağrılarınızdan da kurtulabileceğiniz bir diyettir.2 haftada 10 kilo diyeticiddi obezite seviyeleri için hazırlanmıştır.

100 kilo ve üzerindeki kişiler bu diyet ile 15 kiloya kadar zayıflayabilirler. 50-60 kilo olan bir kişinin aynı kiloyu vermesi beklenemez. Çok zorlayıcı olmayan, yapılabilir bir diyet. Eğer siz de kendinize uygun buluyorsanız ve kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Kahvaltı:

1 dilim kepekli ekmek

1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir

Şekersiz çay veya kahve

1. GÜN

Öğle Yemeği:

1 tane simit

1 bardak ayran

Akşam Yemeği:

Haşlanmış tavuk göğsü

Yağsız salata

2. GÜN

Öğle Yemeği:

1 tane simit

1 bardak ayran

Akşam Yemeği:

3 tane dolma

1 kaşık yoğurt

3. GÜN

Öğle Yemeği:

1 dilim kepekli ekmek

1 kase yoğurt

Akşam Yemeği:

6 tane köfte

Yağsız salata

4. GÜN

Öğle Yemeği:

1 dilim kepekli ekmek

1 kase yoğurt

Akşam Yemeği:

Kıymalı taze fasulye

5. GÜN

Öğle Yemeği:

2 tane haşlanmış patates

Yağsız Salata

Akşam Yemeği:

Balık

Yağsız salata

6. GÜN

Öğle Yemeği:

2 tane yumurta ile yapılmış yağsız menemen

Akşam Yemeği:

Haşlanmış tavuk

Yağsız salata

7. GÜN

Öğle Yemeği:

2 dilim kepekli ekmek

100 gram kaşar peyniri

1 bardak ayran

Akşam Yemeği:

1 tabak haşlanmış makarna

1 yemek kaşığı yoğurt

Ara öğünlerdemeyve ve sebze yiyebilirsiniz. Örneğin; marul, havuç, salatalık gibi.

15 günde 10 kilo diyeti boyunca şekersiz çay ve kahve içebilirsiniz. Taze sıkılmış meyve suları ve soda da içebilirsiniz. Diyet boyunca bol bol su içmeyi de ihmal etmeyin.

Bugün yeni bir gün demişler
Kaldığın yerden devam şimdi :)

Kızlar,
Bugün şirketin yıllık etkinliği vardı, az önce geldim eve.
Hemen yemek yedim paylaşıyorum menümü

Sabah: 1 yumurta,1 dilim çavdarlı ekmek, 1kk peynir
domates salatalık

Öğlen: 4 köfte, çok az kabak haşlama

Allah millet ne tatlılar ne yemekler götürdü ben köfte kemirdim içim gide gide

Ara 6 badem

Akşam haşlanmış et, 4yk patlıcan, 3yk yoğurt, salata

Şimdi türk kahvesi içiyorum bağımlı oldum resmen, bugün içemedim diye kudurdum.

Yeşil çay içemedim onu da 9 buçuk gibi içerim

ablacık çok özür dülerim baya geçikti tartıldım sonunda
başlangıç=83
23.04.2015=77.6
06.05.2015=76.4
(az ama 1 aydır ilk defa - gördüm yeminlen daha bi azimlendim)
az değil gülüm epeydir düşemediğin kiloya düşmüşsün bebeğimmmmm
tebrikler canımm bravoooooooo
işte sana da bu yakışırrrrrrrrr
sakın hiç pes etme
pes etsek ne olcak kilo üstüne kilo alacaz sonraaaa?
artık hiç önüne geçemeyecez
sana halay çekiyorumm haydeee baaaakkkk

bravo canım sanada
süpersinizzzzzzzz
irade örneği kardeşlerimmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…