- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.021
olsun tartılınca bildirirsincanım ben 3 gündür gene wc ye çıkamadım yao yüzden tartılmadım.. bugün çıkarım inş. yarın sabah bildirirm.. hemde unutmuşum zaten ben ya bugünü
olsun tartılınca bildirirsin
Tamam ablam öyle yapalımeylemsevcan .!.:yok ya olurmu canım 77.4 yazıyorum bir günde en fazla 300 gram alınabilirmiş ne yersen ye o kadar asla olmaz birşişlik falan oluşmuştur gerek yokonu yazmaya
kesinlikle olabilir canımarkadaşlar ben kilo almışım 124 olmuşum iki aydır adet olmuyorum onun etkisi olabilir mi
aşşa yukarı "15 gün sonra olur canım daha yazamadım elim değmediBir sonraki bildirim ne zaman ?:)
Benim diyetisyen kontrol 1 Haziran'da, başka tartı bulmam lazım :)
günaydın canımGünaydın. .. Kırk kere diyeti bozduktan sonra bu sabah 83.9 kg yim regliyim ama çok farketmez heralde
Bir sonraki bildirim ne zaman ?:)
Benim diyetisyen kontrol 1 Haziran'da, başka tartı bulmam lazım :)
pardon böyle cevap yazmışım ama 28 mayısta hazirandaki bildirimleri soruyorsun sandım ona öyle cevap yazmıştım tatlım yani şimdiki 28 mayıstaaaaaşşa yukarı "15 gün sonra olur canım daha yazamadım elim değmedi
Cok sevindm canim tebrlklerrrcanım ben dün tartıldım.. doğru ise 53,5 geldim..çok sevindim yaa.. inş doğrudur:)
tabiiki hoşgrldinizHerkese Merhaba :) gruba katılmak istiyorum arkadaşlar uygun mudur :) Geçen sene kendi çabalarımla ve kadınlar kulübünde ki arkadaşlarımın da yardımıyla 13 kilo vermiştim.Gel gelelim kış ayları beni mağlup etti ve 10 kilosunu geri almayı başardım.Bugün aynı diyet ve spor programıma geri döndüm.Hedefim yaz sonuna kadar 20 kilo vermek.Umarım başarabilirim.herkese sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?