- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.001
tebrik ederim arkadaşımmerhaba;
bende aranıza katılmak isterim :)
yaklaşık bir yıldır diyet yapıyorum. 113 kilo mile başladım.
Şu anda 86 kiloyum
ok hoşgeldiniz aramıza hedef kilonuz kaç onuda yazarsanız tabloya ekliyimmerhaba;
bende aranıza katılmak isterim :)
yaklaşık bir yıldır diyet yapıyorum. 113 kilo mile başladım.
Şu anda 86 kiloyum
14 mayısa bişey kalmadı durumlar nasıl?
süpersin canım tebriklerrrrrrrrrrrrrBen bildirim yapıyorum kızlar bugünden
Hazır diyetisyene gittim geldim
68.7 idim malum.
67.1 olmuşum 2 haftada 1.6 vermişim.
Teşekkürler :)süpersin canım tebriklerrrrrrrrrrrrr
mrb guzel vermissin tebrik ederim sanirim menunu paylasmistin hergun ayni menuyu mu yapiyosun?kacamakta yapmiyosn sanirim.bende senle cok benzer kilodaydim baslangic kiloma bakarsan.suan 61-62, gidip geliyo ama sikamiyorm kendimi.70 i gormustm ben diyte baslamadan once.8 kilo gitti yaklasik.gene bi o kadar gitse cok istiyorum.diyetisyene gittign icin soruyorm kahvaltilarn nasilBen bildirim yapıyorum kızlar bugünden
Hazır diyetisyene gittim geldim
68.7 idim malum.
67.1 olmuşum 2 haftada 1.6 vermişim.
tamam canım olur evceğzine kavuşta canım önemli olan oooSelam kızlar Çoktandır giremedim diyeti de bozdum şehir dışındayım
ben bildirimimi cuma sabahı yapsam olur mu birincisi regliyim ikincisi şehir dışındayım otelde tartı yok cuma döncem
evimi özlediiiiim
Sabah sade omlet 1.5 dilim kepekli ekmek biraz beyaz peynir iki yeşil zeytin yedim
öğlen biraz kavurma 2-3 kaşık kadar yani biraz da salata 2 tane de çiğ köfte yedim
evet işte insan o zaman daha çok motive oluyoraiyyyy çok mutlu oldum 3 gündür iki kişi bana ne kadar zayıflamışsın sen dedi:))çookk sevindim.. aslında zayıfladığımı düşünmüyorum ben..sıkılaştım galiba.. bende hissediyorum bedenimin inceldğini.. plates yaparken acayip canım çıkıyo resmen.. ama işe yaradığını görnce helede çevremdende böyle şeyler duyunca acayip mutlu oldumm.:))zaten amacım sıkılaşmaktı benim.. vücudum gevşekti..pialtes sayesinde sıkılaşıyorum.. umarım sıkılmam ve böyle devam ederim spora.. böyle güzel şeyler duyunca acayip motive oluyoum yaa:))
aynen... diyet yok ama çokda abartmamamya çalışıyoum..kilo da verdiğimi sanmıom ama pilates işe yqaıyor. vücudum şekliieniyor sıkılaşıyorum..evet işte insan o zaman daha çok motive oluyor
hep devam etmek istiyor tebrikler canımmmm
mrb guzel vermissin tebrik ederim sanirim menunu paylasmistin hergun ayni menuyu mu yapiyosun?kacamakta yapmiyosn sanirim.bende senle cok benzer kilodaydim baslangic kiloma bakarsan.suan 61-62, gidip geliyo ama sikamiyorm kendimi.70 i gormustm ben diyte baslamadan once.8 kilo gitti yaklasik.gene bi o kadar gitse cok istiyorum.diyetisyene gittign icin soruyorm kahvaltilarn nasil
canım ben 3 gündür gene wc ye çıkamadım yaslm kızlar bugün bildirim günü
inşallah beni yormadan herkes biran önce kilolarını bildirirrrrrrrrrr bekliyorummmmm
yok ya olurmu canım 77.4 yazıyorum bir günde en fazla 300 gram alınabilirmiş ne yersen ye o kadar asla olmaz birşişlik falan oluşmuştur gerek yok onu yazmayaKilom:79.6(dün 77.4 tu bir günde 1.2 kilo alınırmı ya)
Gelen:+2.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?