Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben bildirim yapıyorum kızlar bugünden
Hazır diyetisyene gittim geldim

68.7 idim malum.
67.1 olmuşum 2 haftada 1.6 vermişim.
mrb guzel vermissin tebrik ederim sanirim menunu paylasmistin hergun ayni menuyu mu yapiyosun?kacamakta yapmiyosn sanirim.bende senle cok benzer kilodaydim baslangic kiloma bakarsan.suan 61-62, gidip geliyo ama sikamiyorm kendimi.70 i gormustm ben diyte baslamadan once.8 kilo gitti yaklasik.gene bi o kadar gitse cok istiyorum.diyetisyene gittign icin soruyorm kahvaltilarn nasil

aiyyyy çok mutlu oldum 3 gündür iki kişi bana ne kadar zayıflamışsın sen dedi:))çookk sevindim.. aslında zayıfladığımı düşünmüyorum ben..sıkılaştım galiba.. bende hissediyorum bedenimin inceldğini.. plates yaparken acayip canım çıkıyo resmen.. ama işe yaradığını görnce helede çevremdende böyle şeyler duyunca acayip mutlu oldumm.:))zaten amacım sıkılaşmaktı benim.. vücudum gevşekti..pialtes sayesinde sıkılaşıyorum.. umarım sıkılmam ve böyle devam ederim spora.. böyle güzel şeyler duyunca acayip motive oluyoum yaa:))

Selam kızlar Çoktandır giremedim diyeti de bozdum şehir dışındayım
ben bildirimimi cuma sabahı yapsam olur mu birincisi regliyim ikincisi şehir dışındayım otelde tartı yok cuma döncem
evimi özlediiiiim
Sabah sade omlet 1.5 dilim kepekli ekmek biraz beyaz peynir iki yeşil zeytin yedim
öğlen biraz kavurma 2-3 kaşık kadar yani biraz da salata 2 tane de çiğ köfte yedim

tamam canım olur evceğzine kavuşta canım önemli olan ooo

evet işte insan o zaman daha çok motive oluyor
hep devam etmek istiyor tebrikler canımmmm

Şimdi 2 haftalık liste verdi ve 3 günlük bir liste. Onu uyguluyorum.
Kaçamak hiç yapmıyorum evet ama ödül verdi bu gittiğimde, profiterol verdi ama ben onun yerine bitter çikolata veya sütlü tatlı yiyeyim diyorum. 1 adet profiterol 100 kaloriymiş 3 tane yesem gittim zaten

Sabahları 2 dilim çavdar veya tam buğday ekmeği yiyorum. 50 gram. 2 kk peynir. Light olmayacak, tam yağlı da değil. Yarım yağlı alıyorum veya dil peyniri yiyorum. Zeytin vermedi bana. Domates salatalık, açık çay. Ben bitki çayı içiyorum.
Kahvaltımı 8' de yaptığım için 10' da 6 badem veya 2 ceviz veriyor ama istersem bunu kahvaltıda yiyip 10' da yeşil çay veya türk kahvesi içebiliyorum.

Akşam salatalık domates çilek krem peynir 5 tane eti form tahta gibi olan biskuvilerden bi de ayran
çok karman çorman oldu ama dışarda yesem fast food yicektim mecbur kaldım biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…