Esnek Diyet Arkadaşlığı

Gunaydin bayanlar boyun 162 kilom 58.5 hedefim 54 . Bir turlu bi diyet menusune uyamayanlardanim ve motivasyon eksikligim var grubunuzda bana da yer var mi ?
tabiki hoşgeldiniz
ama tek şartımız kilo bildirim günlerinde aksatmadan kilonuzu bildirmeniz çünkü saat 3 e kadar bildirmeyenleri siliyorum bilginize

Umarim bu grup bana uğurlu gelir daha once de bir iki gruba girdim ama bi hosgeldini dahi esirgediler eskiler hep kendi aralarında sohbete devam ettiler, kiminde de vereceğim kilo az diye gruba almak istemediler :) durum boyle olunca bende ciktim umarim bu sefer kurtulurum 4 kilomdan

Bizim grubuz samimidir pişman olmassın cnm

yeni gelen arkadaşlara selamlar hoşgeldiniz :) inşallah bu grup size de iyi gelir. ben hariç herkes kilo veriyor ama ben motive olup takip ediyorum herkesi :) kilo vermeleri bana da güç veriyor
gerçekten de az kilo vereceksiniz ne güzel :) benim 20 kg vermem lazım inş

Benimde

Tesekkur ederim kizlar verecegim kilo az evet de son 3 aydir veremedim gitti bi hevesleniyorum rejime basliyorum 57 ye iniyorum sobraki hafta bi birakiyorum yine 59a cikiyorum siz benden erken verirseniz sasmayin

Tesekkur ederim kizlar verecegim kilo az evet de son 3 aydir veremedim gitti bi hevesleniyorum rejime basliyorum 57 ye iniyorum sobraki hafta bi birakiyorum yine 59a cikiyorum siz benden erken verirseniz sasmayin
bizde öyle eski yeni muhabbeti olmaz canım ,
kimler varsa o anda hepsi bir muhabbet eder için rahat olsun bizler samimiyiz hoşsohbetiz bu arada,
arada şakalar latifeler gırla gider birbirimizi seviyoruz
sende iyiki geldin muhabbetimiz artar koyulaşır sağol varol...

Teşekkürler bayanlar elimden geldiğince katilmaya calisicam bakalim ben de pazartesi sali bosum o nedenle daha yogun katilirim araniza fakat carsamba persembe cuma calisiyorum o nedenle performansim duser kusuruma bakmayin o gunlerde sadece aksamlari girerim

ok olsun önemli değil kilo bildirim günlerinde o çalıştığınız günlere denk gelirse bir gün önceden bildirirseniz sevinirim

Selam kızlar bugün 11 buçukta kalktım
Geç uyanmaktan nefret ediyorum
Hemen kahvaltı yaptım kalkar kalkmaz, spor salonuna gideceğim birazdan
Önce annemle türk kahvesi keyfi yapacağız.

Dün diyetisyenin verdiği çayı yaptım içtim tadı çok güzel değil ama inşallah faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…