- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.041
TemamFeraceli ve sebebim bu bildirimde kilo almışsınız
bir dahaki bildirimdede aynı durum söz konusu olursa silineceksiniz ona göre!!...
tabiki hoşgeldinizGunaydin bayanlarboyun 162 kilom 58.5 hedefim 54 . Bir turlu bi diyet menusune uyamayanlardanim ve motivasyon eksikligim var grubunuzda bana da yer var mi ?
Almayanlari demek istediniz sanirim :)2 kere üst üste kilo alanlarıda siliyoruz kilo alanların rengi yeşil iki bildirimdede yeşil olursa siliniyor
Bizim grubuz samimidir pişman olmassın cnmUmarim bu grup bana uğurlu gelir daha once de bir iki gruba girdim ama bi hosgeldini dahi esirgediler eskiler hep kendi aralarında sohbete devam ettiler, kiminde de vereceğim kilo az diye gruba almak istemediler :) durum boyle olunca bende ciktim umarim bu sefer kurtulurum 4 kilomdan
Asla asla bak görceniz eksi olucam ben naparım sizsiz ya olmaz olmazeylemsevcan .!.:2 kere üst üste kilo alanlarıda siliyoruz kilo alanların rengi yeşil iki bildirimdede yeşil olursa siliniyor
Benimdeyeni gelen arkadaşlara selamlar hoşgeldiniz :) inşallah bu grup size de iyi gelir. ben hariç herkes kilo veriyor ama ben motive olup takip ediyorum herkesi :) kilo vermeleri bana da güç veriyor
gerçekten de az kilo vereceksiniz ne güzel :) benim 20 kg vermem lazım inş
ayy pardon yanlis anladim benAlmayanlari demek istediniz sanirim :)
evet canım yazdığım doğruyduayy pardon yanlis anladim ben
bizde öyle eski yeni muhabbeti olmaz canım ,Tesekkur ederim kizlarverecegim kilo az evet de son 3 aydir veremedim gitti bi hevesleniyorum rejime basliyorum 57 ye iniyorum sobraki hafta bi birakiyorum yine 59a cikiyorum siz benden erken verirseniz sasmayin
bizde sensiz kalamayız artık kuzumAsla asla bak görceniz eksi olucam ben naparım sizsiz ya olmaz olmaz
ok olsun önemli değil kilo bildirim günlerinde o çalıştığınız günlere denk gelirse bir gün önceden bildirirseniz sevinirimTeşekkürler bayanlar elimden geldiğince katilmaya calisicam bakalim ben depazartesi sali bosum o nedenle daha yogun katilirim araniza fakat carsamba persembe cuma calisiyorum o nedenle performansim duser kusuruma bakmayin o gunlerde sadece aksamlari girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?