- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.061
Cayin tarifini yazarmisin canim merak ettim, etkiliyse bende baslayimSelam kızlar bugün 11 buçukta kalktım
Geç uyanmaktan nefret ediyorum
Hemen kahvaltı yaptım kalkar kalkmaz, spor salonuna gideceğim birazdan
Önce annemle türk kahvesi keyfi yapacağız.
Dün diyetisyenin verdiği çayı yaptım içtim tadı çok güzel değil ama inşallah faydalı olur
Tabiki cuma kesinlikle bildirimde bulunurumok olsun önemli değil kilo bildirim günlerinde o çalıştığınız günlere denk gelirse bir gün önceden bildirirseniz sevinirim
Cayin tarifini yazarmisin canim merak ettim, etkiliyse bende baslayim
ooo süpersin beybiiiTabiki cuma kesinlikle bildirimde bulunurumbide kilo vermis olursam var ya dayanamam sabah 6 bucukta bildirim yaparim
iyiyiz canım sağolasın tatillerde giremiyom pekOooo teşekkürleeerriyi akşamlar ve yeni gelenlere hoşgeldiniz :):)))) ay şu günlerde habire tatlı ve meyve yiyorum . Şeker gerçekten kilo vermek için büyük engel tatlı yediğimde kesinlikle kilo vermem zorlaşıyor bu gün de biraz çikolata yedim ama yarın kesinlikle yemeyeceğim!!! ee siz nasılsınız ? :)
Tesekkur ederimOooo teşekkürleeerriyi akşamlar ve yeni gelenlere hoşgeldiniz :):)))) ay şu günlerde habire tatlı ve meyve yiyorum . Şeker gerçekten kilo vermek için büyük engel tatlı yediğimde kesinlikle kilo vermem zorlaşıyor bu gün de biraz çikolata yedim ama yarın kesinlikle yemeyeceğim!!! ee siz nasılsınız ? :)
berbat bu sefer bildirimde atılıyorum galıba 2 kilo aldımGunaydn arkadaslar nasil gidiyoo?
Mrb guzel gidiyosn menulerini yazman da cok guzel oluyoSelam kızlar nasılsınız?
Bugün de diyeti bozmadan bitirdik günü
Menüm:
Sabah 2 dilim organik tam buğday ekmeği, dil peyniri, domates salatalık
Ara 2 kuru kayısı, türk kahvesi
Öğlen karnabahar, yoğurt, salata
Ara 5 badem, kefir
Akşam 4yk taze fasulye, tavuk ızgara, yoğurt, salata
2 bardak mate+yeşil çay karışımı içtim.
3 lt ye yakın da su
Yaa rabia niye boyle oluyo ki canim sen eskiden hep menunu yazardin artik yazmiyosnberbat bu sefer bildirimde atılıyorum galıba 2 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?