- 15 Ocak 2015
- 76
- 96
- 23
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.101
şimdiden doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı ömürler versinİyi akşamlaaar.
Sabah: Poaça + çay
Öğlen: 2 dilim kek + yeşil çay
Akşam: Yoğurtlu mercimek + 1 sosis .
Ve yarın benim doğum günüm 1 yaş daha yaşlandııım 17 oldum :))))
Günaydın canım nice mutlu yaşlaraİyi akşamlaaar.
Ah canım daha çok küçükmüşsün yaaaİyi akşamlaaar.
günaydın canım bende biraz kilo almışım tatlım sennle başabaş gidiyomgünaydın canlaaaaaar
sen verirsin ablam azmin var bi kerem bende tartı gününe kadar şu aldıklarımı vermem gerekgünaydın canım bende biraz kilo almışım tatlım sennle başabaş gidiyom
ama silkindim inşallah veririmmmmmmm
beraber vericez inşallah azmetcez başka çare yok çoksa az kaldısen verirsin ablam azmin var bi kerem bende tartı gününe kadar şu aldıklarımı vermem gerek
hiç birşey kalmamışberaber vericez inşallah azmetcez başka çare yok çoksa az kaldı
tam bugün dahil 6 gün var
Ben tum kiyafetlerimi cikartip tartiliyorm:)Hayırlı Cumalar herkeseeee ofisteyim yine telefondan giriyorum
Ben mecbur bu kez spor salonunda tartılacağım çünkü diyetisyen randevum 1 Haziran
O yüzden rakam sağlıklı olmayacak
Tartı farkı olacak
Sadece ayakkabı Çorap gözlük çıkarıyorumBen tum kiyafetlerimi cikartip tartiliyorm:)
Diyetisyen nasi tartiyo canim
Kilonu o sekilde mi hesapliyo.Sadece ayakkabı Çorap gözlük çıkarıyorum
En hafif kıyafeti giyip gideceğim :)
tabiiki aramıza hoşgeldinizboyunuzuMerhaba bayanlar..Diyet ve ben herşeye varım.Bu yolda aranıza katılmak istiyorum
ok oldu o zaman ekliyorum hemen bildirim günü bildirim yapamayacaksanız bir günöncede bildirebilirsiniz yoksa bildirim günleri saat 3 e kadar bildirmeyenleri siliyorumÇook teşekkürler sıcak karşılamanız için..Boyum 1.69 kilom malesef 74kgİlk hedefim 63kg en kısa zamanda inşaallah..
seninde katılacağın ilk bildirim 28 Mayısta canımÇook teşekkürler sıcak karşılamanız için..Boyum 1.69 kilom malesef 74kgİlk hedefim 63kg en kısa zamanda inşaallah..
ok oldu o zaman ekliyorum hemen bildirim günü bildirim yapamayacaksanız bir günöncede bildirebilirsiniz yoksa bildirim günleri saat 3 e kadar bildirmeyenleri siliyorum
nerde yaşıyorsunuz hangi şehir ve yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?