- 22 Mayıs 2015
- 84
- 57
- 3
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.121
seninde katılacağın ilk bildirim 28 Mayısta canım
yani bişey kalmadı bilgin olsun
hemencik yemeleri kessssssssss
bu arada boyunuz iyiymiş
çok da aşırı kilo vermeniz gerekmez
ilk hedefiniz olan 63 e bile düşşeniz fıstık gibi olursunuz...
bende aynıyım biraz kilolanınca çok mutsuz oluyor gerçi bende boyda yok 158Sanırım yaş kemale eriyor.Bu yüzden dikkat etmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.Dışardan bakınca evet herkes aynı şekilde kilolu görünmediğimi söyler Allaha şükür ama ben kendimi bu kilomda hiç mutlu hissetmiyorum..
bende aynıyım biraz kilolanınca çok mutsuz oluyor gerçi bende boyda yok 158
hep dikkat etmem lazım
ben 35 TekidağdayımSizin yaş kaç ve nerdensiniz?
bu arada memnun oldum canım aramıza girdiğin için arada menülerinide yazarsan seviniriz bizi ihmal etme olurmu
Valla düşmüyor canım ne çıkıyorsa onu dikkate alıyorKilonu o sekilde mi hesapliyo.
yani kiyafetlernde 500 gr dir falan deyip cikariyo mu.
Hayırlı olsunnnnn:)))merhaba arkadaşlar benim kilo artışımın sebebi belli oldu bugün adet düzensisliği sebebiyle doktora gittim 2 aylık hamileymişim çok şaşırdım bi ay önce kan testi falan yaptırmıştım sonuç negatif çıkmıştı Rabbim herşeyin hayırlısını versin
sağol canım ben kiloyla istemiyordum ama artık hayırlısı olsunHayırlı olsunnnnn:)))
hayırlı olsun çok sevindimmerhaba arkadaşlar benim kilo artışımın sebebi belli oldu bugün adet düzensisliği sebebiyle doktora gittim 2 aylık hamileymişim çok şaşırdım bi ay önce kan testi falan yaptırmıştım sonuç negatif çıkmıştı Rabbim herşeyin hayırlısını versin
amin canım çok sağolhayırlı olsun çok sevindimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallahmerhaba arkadaşlar benim kilo artışımın sebebi belli oldu bugün adet düzensisliği sebebiyle doktora gittim 2 aylık hamileymişim çok şaşırdım bi ay önce kan testi falan yaptırmıştım sonuç negatif çıkmıştı Rabbim herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?