Esnek Diyet Arkadaşlığı

bu arada boyunuz iyiymiş
çok da aşırı kilo vermeniz gerekmez
ilk hedefiniz olan 63 e bile düşşeniz fıstık gibi olursunuz...

Sanırım yaş kemale eriyor.Bu yüzden dikkat etmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.Dışardan bakınca evet herkes aynı şekilde kilolu görünmediğimi söyler Allaha şükür ama ben kendimi bu kilomda hiç mutlu hissetmiyorum..

bende aynıyım biraz kilolanınca çok mutsuz oluyor gerçi bende boyda yok 158
hep dikkat etmem lazım

işten çıkma vakti geldi
herkese iyi akşamlar kızçeler
hafta sonu pek yazamıyorum pazartesiye görüşürüz
kilo bildirimi günü 28 mayıs perşembe günü
mutlaka saat 3 e kadar bildirim yoksa siliyorum biliyorsunuzzzz
ona göreeeeeeeeeee.....by by

merhaba arkadaşlar benim kilo artışımın sebebi belli oldu bugün adet düzensisliği sebebiyle doktora gittim 2 aylık hamileymişim çok şaşırdım bi ay önce kan testi falan yaptırmıştım sonuç negatif çıkmıştı Rabbim herşeyin hayırlısını versin

kahvaltım:tam tahıllı ekmekle tost,yeşil çay,domates,salata
ara öğün:tarçınlı elma
2.ara öğün:hurma,fındık,yeşil çay
öğle:1 tane ıspanaklı gözleme
akşam:1 tabak kabak oturtma,biraz pilav,1 kase sarmısaklı yoğurt
ara öğün:
elma,bi avuç çerez
3 litre su
spor
30 dk yürüyüş(hafif tempoda)

hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Mrb bayanlar bu gün asiri yogundum o nedenle hic giremedim bi ara denedim köydeoolduğumdan int de çekmedi o nedenle bildirim yapamadim Kusura bakmayin simdi yazayim hala ayni kilodayim sadece -100 gr hic veremedim yine yaa tuh . haftaya allah kerim bakalim .

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah

Arkadaşlar merhaba..Bugün ilk günüm diyet başlangıcı olarak.Sabah büyük bir bardakla limonlu suyumu içtim.Az önce de bir bardak kadar yoğurt ve 1 salatalık.Yeşil Çay içmeyi hiç sevmiyorum o nedenle Elmalı -limonlu bir tarifim var onu hazırladım .Akşama kadar devam bakalım

Herkese mrb
hala yerimde sayiyorm neden boyle oluyoo 61-62 lerden bir turlu inemiyorm.adet oldm karnimda sisti.
kahvaltida annemin yaptigi ekmek biraz tulum peyniri salatalk domates biber. Ardindan sutlu nescafe ictim ama sekerliydi
annemlere geldim o yuzden yemek duzenm degisti haliyle genede yemiyorm tutuyorm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…