Esnek Diyet Arkadaşlığı

Adet öncesi şişkinlik maalesef bende de olur hatta kilo artışı bile.Sıkmayın canınızı toplamda kaç kilo verdiniz?

Adet öncesi şişkinlik maalesef bende de olur hatta kilo artışı bile.Sıkmayın canınızı toplamda kaç kilo verdiniz?
Mrb ben ocak sonuydu basladigmda ve 70 i gormustum.suan 62 civarindaym ilk bikac ayda indim zaten bu kiloya ama uzun zamandr kendimi cok sikmadigimdan ayni kilodaym malesef.bigun iyiysem ertesi gun kotu gidiyo.istikrarli gitsem bi bu kadar daha verebilirim ama olmuyo.55 lere inmeyi cok istiyorm

Merhabalar, öncelikle teşekkür ederim :)) ablam Allah sağlıklı bir çocuk nasip etsin gerisi kolay verirsin kiloları :) dün biraz fazla kaçırdım ama şimdi devam diyete :)))

Evet gözlemlediğim kadarıyla bünyede bazen durgunluklar olabiliyor.En önemlisi sağlıklı devam etmek.Gönlünüzce olsun inşaallah

bugün ki menüm
kahvaltı:1 dilim kızarmış kepek ekmeği,peynir,domates,salata,limonlu yeşil çay
öğle:1 kahvaltı tabağına kabak oturtma,biraz pilav,yarım dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt
ara:yarım bardak limonata,1 tane browni intens
akşam:1.5 kabak dolması,1 bardak ayran
ara:kayısı gibi bir meyve,1 bardak şekersiz çay,1 dilim pasta
3 litre su

Eyvah eyvah tatlılar börekler havada uçmasın amannnn
Öyle durumlarda ben sodanın içine limon sıktırıyorum dikiyorum kafama midem şişsin diye
bende su ve sakıza veriyorum kendimi midem şişiyor bugün çiğ börek yapıcaz ama ben ne olursa olsa yemicem
dün ki pastadanda ayırdılar bana onuda yemicem çünkü bugün milad ilan ettim 24 mayıs diyete adam akılllı tekrardan başladığım gün olucak

Pasta ve çiğ börek ciddi bir imtihan olacak senin için canım ama kilolar gidince kendimize ödül verip istediğimizi yiyeceğiz koruma döneminde

kahvaltım:2 dilim çavdar ekmeği,2 çeşit peynir,domates,salata,1 bardak şekersiz limonlu çay
ara:çilek(küçük bir kase)
öğle:2 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran
ara:2 tane hurma,yeşil çay
akşam:salata(tuzsuz,1 t.k zeytinyağı ve sirkeli)
ara:tarçınlı
elma
3 litre su
spor
1 saat yürüyüş
50 mekik
50 squat

Bugünkü menüm:

Geç uyandım geç kahvaltı:
2 dilim organik tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates salatalık, açık çay

ilk ara ve öğle yemeğini atladım geç kahvaltı yüzünden

ara 2 hurma, diyetisyenin çayından

akşam: Somon, börülce+mercimek+buğday salatası

aaaaa çok güzellllllll hakkında hayırlısı olsun canımçok sevindimmmmmm
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhhhhhh

kızlar maşallah ne yazışmışsınız okumaya yetişemedim hafta sonu tam gaz ilerlemişsiniz menüler yazılmış tebrik ederim canlar sizi bugünle birlikte tam 3 gün var bildirime ama sizleri baya bir azimli gördüm süpersinizzzzzzzzz

Günaydınlar..sabah ilk olarak limonlu suyum ve ardından havuç ,elma,pancar suyu limon ilaveli +1adet siyah zeytin kahvaltı menüm böyleydi ..Güzel bir hafta mutlu günler olsun hepimize

Günaydın kızlar
Pazartesi sendromu ile birlikte Türk kahvesi içeceğim şimdi :)
Hayırlı haftalar hepimize

Son günlerde aşırıya da kaçmıyorum ama kendimi sıkmıyorum da bu 2 haftada kilo verememiş olabilirim ama 28den sonra kesinlikle dikkatli olacağım!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…