- 22 Mayıs 2015
- 84
- 57
- 3
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.141
Adet öncesi şişkinlik maalesef bende de olur hatta kilo artışı bile.Sıkmayın canınızıHerkese mrb
hala yerimde sayiyorm neden boyle oluyoo 61-62 lerden bir turlu inemiyorm.adet oldm karnimda sisti.
kahvaltida annemin yaptigi ekmek biraz tulum peyniri salatalk domates biber. Ardindan sutlu nescafe ictim ama sekerliydi
annemlere geldim o yuzden yemek duzenm degisti haliyle genede yemiyorm tutuyorm kendimi
Mrb ben ocak sonuydu basladigmda ve 70 i gormustum.suan 62 civarindaym ilk bikac ayda indim zaten bu kiloya ama uzun zamandr kendimi cok sikmadigimdan ayni kilodaym malesef.bigun iyiysem ertesi gun kotu gidiyo.istikrarli gitsem bi bu kadar daha verebilirim ama olmuyo.55 lere inmeyi cok istiyormAdet öncesi şişkinlik maalesef bende de olur hatta kilo artışı bile.Sıkmayın canınızıtoplamda kaç kilo verdiniz?
Mrb ben ocak sonuydu basladigmda ve 70 i gormustum.suan 62 civarindaym ilk bikac ayda indim zaten bu kiloya ama uzun zamandr kendimi cok sikmadigimdan ayni kilodaym malesef.bigun iyiysem ertesi gun kotu gidiyo.istikrarli gitsem bi bu kadar daha verebilirim ama olmuyo.55 lere inmeyi cok istiyorm
aman aman bugün bi arkadaşa söz verdim asla cısss yimicem aslaSelam kızlar
Yeni uyandım ben
Kahvaltı yapıp öğle yemeğini atlayıp ara öğün+spor+akşam yemeği olacak bugünkü plan.
Amannn pazar günü cısss' lara dikkat
aman aman bugün bi arkadaşa söz verdim asla cısss yimicem asla
bende su ve sakıza veriyorum kendimi midem şişiyor bugün çiğ börek yapıcaz ama ben ne olursa olsa yemicemEyvah eyvah tatlılar börekler havada uçmasın amannnn
Öyle durumlarda ben sodanın içine limon sıktırıyorum dikiyorum kafama midem şişsin diye
bende su ve sakıza veriyorum kendimi midem şişiyor bugün çiğ börek yapıcaz ama ben ne olursa olsa yemicem
dün ki pastadanda ayırdılar bana onuda yemicem çünkü bugün milad ilan ettim 24 mayıs diyete adam akılllı tekrardan başladığım gün olucak
evet cnm yemedim bugün ki imtihanı kazasız belasız atlattımPasta ve çiğ börek ciddi bir imtihan olacak senin için canım ama kilolar gidince kendimize ödül verip istediğimizi yiyeceğiz koruma döneminde
aaaaa çok güzellllllll hakkında hayırlısı olsun canımçok sevindimmmmmmmerhaba arkadaşlar benim kilo artışımın sebebi belli oldu bugün adet düzensisliği sebebiyle doktora gittim 2 aylık hamileymişim çok şaşırdım bi ay önce kan testi falan yaptırmıştım sonuç negatif çıkmıştı Rabbim herşeyin hayırlısını versin
evet azimilikkkkkızlar maşallah ne yazışmışsınız okumaya yetişemedim hafta sonu tam gaz ilerlemişsiniz menüler yazılmış tebrik ederim canlar sizi bugünle birlikte tam 3 gün var bildirime ama sizleri baya bir azimli gördüm süpersinizzzzzzzzz
tebrik ederim arkadaşımne kadar sürede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?