- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.081
çünkü yazılacak bi menü yok çok yiyorum çok sporumu hep yapıyorum ama gagayı tutmazsan hiç bi işe yaramazYaa rabia niye boyle oluyo ki canim sen eskiden hep menunu yazardin artik yazmiyosn
Akşam 7'ye doğru işten geliyorum 7'de yiyorum 10 dakikada yiyorum zaten resmenMrb guzel gidiyosn menulerini yazman da cok guzel oluyo
aksam yemeklerini kac gibi yiyosun
bende dedim nerde bu millet?Selam :)
Ofiste sıkıldım çok bir an önce eve gitmek kk de rahat rahat mesaj yazmak istiyorum :)
Ara öğün saati yaklaşıyor
Sıkıntıdan sürekli su içiyorum
abla çok kötü çok en son 79 dumrabiacım nasıl gidiyor tatlım bak yeni bildirime az kaldı
yaa olsun olsun hiç canını sıkma çok dikkatli beslenmeye başla Panik yok!...abla çok kötü çok en son 79 dum
panık,stres.acele,telaş bunlar sağolsun şimdi habire kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ramazanda zaten iyi kilo veriyorum rahat 5 kilo ordan gider inşallah düzenlide menü paylaştım mı toparlarım inşallah ahh ne iyisin ablam benim başkası olsa yeti garii aldığın der ama sen çok sabırlısın sağolasınyaa olsun olsun hiç canını sıkma çok dikkatli beslenmeye başla Panik yok!...
insanın hayatı bazen inişli çıkışlı oluyor naapalım herşey bizim içinpanık,stres.acele,telaş bunlar sağolsun şimdi habire kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ramazanda zaten iyi kilo veriyorum rahat 5 kilo ordan gider inşallah düzenlide menü paylaştım mı toparlarım inşallah ahh ne iyisin ablam benim başkası olsa yeti garii aldığın der ama sen çok sabırlısın sağolasın
çok sağol ablam inşallah tekrar veririm aldığım kilolarıinsanın hayatı bazen inişli çıkışlı oluyor naapalım herşey bizim için
sabırda en güzel şey canımcım sonucun mükemmel olması için sabretmeye,
desteklemeye , berbaer mücadeleye ve akabinde başarıya evetttttt!!!...
yeterki sen ve sizler pes etmeyinnnnnnn
bu saate kadar meyve yedim,hurma,1 kase tarhana,yarım dilim sarı buğday ekmeği başkada birşey yooookartık karar aldım menümü yazıcam ben çok özledim buraya menümü yazmayı ya evet bugün ilk sağlıklı beslenmeye başladığım gün
1.gün
kahvaltım:t.t.ekmekle yağsız tost,yarım bardak süt,domates,salata
ara:1 tane elma,muffin
öğle:1 kase yoğurt çorbası,2 dilim t.t.ekmeği
ara:muffin
akşam:1 kase yoğurt çorbası
3 litre su
spor
yok regly ilk günü diye yapmadım haif tempoda 20-25 dk yürüdüm sadece
mufffinler de çok saçma oldu ama regly in ilk günü aşırı tatlı isteğim vardı yarın bu isteği bastırmak için bitter,elma falan yicem
Tatlı isteğini bastırmak için tarçınlı süt içsene canımbu saate kadar meyve yedim,hurma,1 kase tarhana,yarım dilim sarı buğday ekmeği başkada birşey yooook
banada hurma çok iyi geliyorTatlı isteğini bastırmak için tarçınlı süt içsene canım
Veya tarçınlı elma yanında bir bardak süt
Faydası var cidden ama bana en çok hurma ve gün kurusu iyi geliyor
2 hurma 1 bardak süt tamamdır bu işbanada hurma çok iyi geliyor
aynen2 hurma 1 bardak süt tamamdır bu iş
doğum gününü şimdiden kutluyorum canımİyi akşamlaaar.
Sabah: Poaça + çay
Öğlen: 2 dilim kek + yeşil çay
Akşam: Yoğurtlu mercimek + 1 sosis .
Ve yarın benim doğum günüm 1 yaş daha yaşlandııım 17 oldum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?