- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.161
evet bende verdim aldım şimdi gene vermeye çalışıyorumMerhaba;
Benim hedef kilom 60 113.9 ile başladım şu anki kilom 86
vallaha yaklaşık bir yıldır diyetteyim ama mesal tatilde abartmıştım arada böyle abarttığım iki ileri bir geri yaptığım zamanlar oldu.
çok güzel bir menü canımSelam kızlar
Bugün spor günümdü, spor günü menüm :
Kahvaltı
3 fındık
3 badem
1dilim organik tb ekmeği
dil peyniri
rezene
Ara türk kahvesi
Öğlen 1 tabak nohut, 3yk yoğurt, salata
Ara 2 kuru kayısı
Akşam (17:00-spor günü menüsü) 2 dilim tb ekmeği arasına lor, biber
Akşam 21:00 spordan sonra 4 yk yoğurt içine 1 dilim ananas
Seninki de güzel canım spor yapmışsın yine süpersinçok güzel bir menü canım
teşekkürler canımSeninki de güzel canım spor yapmışsın yine süpersin
Bitter gözümden kaçmadı ama neyse kiteşekkürler canım
reglyim canım bahanem olsunBitter gözümden kaçmadı ama neyse ki
Bitter :)
Kıyamam regl olunca dayanmak çok zor iyi spor yapabilmişsin ben regl olunca ilk günler gidemedimreglyim canım bahanem olsunama haklısın yarın daha iyi olmaya çalışıcam
ben özellikle regliyken sporu ihmal etmem çok iyi geliyor rahatlıyorum şişkinlik olmuyorKıyamam regl olunca dayanmak çok zor iyi spor yapabilmişsin ben regl olunca ilk günler gidemedim
Ben de öyle yapayım mademben özellikle regliyken sporu ihmal etmem çok iyi geliyor rahatlıyorum şişkinlik olmuyor
canım emin ol çok iyi geliyor ama öyle ağır spor yapma en güzeli yürümekBen de öyle yapayım madem
Gitmemek için bahane kalmadı
Tamam canım zaten spor hocası bir defa ağır yaptırdı 3 gün gidemedim yürüyemedim oturamadım resmencanım emin ol çok iyi geliyor ama öyle ağır spor yapma en güzeli yürümek
Merhaba;evet bende verdim aldım şimdi gene vermeye çalışıyorum
selamlar canım seni ekleyemedim tabloya bilgilerini yeniden verebilirmisin şimdi ekliyimBen haftanın iki günü salonda spor yapıyorum, cumartesi ve pazar sahilde koşu + yürüyüş kalan üçgünde evde bölgesel zayıflama için case ho isimli bir eğitmeni takip ediyorum.
Bu gün spor salonuna gidicem :)
Planım 60 dakika interval çalışmak
sonrasında cross ve iki şer set karın hareketleri ile bitirmeyi düşünüyorum.
bu gün beslenme olarak
sabah 5 yemek kaşıgı k flexs yanında yarım muz ve bir ceviz
ara öğün olarak iki salatalık
öğlen çorba tonbalıklı salata ve meyve
ara öğün olarak yarımmuz ve bir ceviz
akşam yemeği olarak saat dört suları enerji vermesi açısında müsli ve küçük süt
benim de boyuma göre fazla kilom var ama öyle bir bölge değil bizim ailece vücut orantılı yani zayıflayınca pek bi güzel olurum aslındaMerhaba;
Bu hafta arkadaşımın düğünü var o yüzden son derece sıkı bir şekilde sıfır kaçamak yaparak devam ediyorum. Ben özellikle karın bölgemdeki ve bel çevremdeki yağlanmadan muzdaribim. Sizin sorunlu bölgeleriniz var mı? yoksa şanslılardan mısınız?
:)
en makbulü bu bence güzel bir karar almışsın ablamslmlar canlar
bundan sonra accık katı olacam kusurma bakmayın
bildirimleri eskisi gibi ayda 3 e çıkarttım bundan sonra 10 günde bir bildirim yoksa çok boşluyoz kendimde buna örnek bu yüzden boşlamadan hoop yeni bildirim hiç gevşemeden hoop yeni bildirim ona göre esnek diyet arkadaşlığı ama artık biraz katı diyet arkadaşlığı olacak galiba he he...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?