Esnek Diyet Arkadaşlığı

Gü-nay-dıınn
hemen kilo bildirimi yapiyim.61,4 geldim yani ne adim ileri ne bi adim geri
bu arada annanemi kaybettik yataginda bulduk onu moralim bozuk bu aralar(

Merhabalar..Kilolarından kayıplar veren arkadaşları tebrik ediyorum.Azminiz takdir edilesi.. Bende bildireyim sabah tartıldım 73.1 Cumartesi günü başladım diyete.Bağırsak tembelliği ile başım dertte.Bu kiloların başlıca sebebi bu zaten.

tebrikler canım al sanada halayyyyyyyyyy
huhuuhuuuu bayılırım bir dahaki ölçümde daha iyi olacak inşallah.
Casey Ho sayesinde.
akıllı telefonu olanlara begginers calendar tavsiye ederim.
Gerçek anlamda düzenli olarak takip edildiğinde gününüzün küçük bir kısmını ayırarak çok iyi sonuçlar alıyorsunuz.

merhaba;
Bağırsak tembelliği benim içinde çok büyük sorundu. Son bir kaç aydır yaşamıyorum. en temel nedenlerinden biri sabah uyanır uyanmaz aç karnına içtiğim limonlu sudur.
Sizede tavsiye ederim.

tebrikler canım gelsin halayınnnnnnnnnn

bu arada bu kadar kısa sürede iyi o kadar verebilmişsin nasıl verdin

Slm herkese arkadaslar bende 15 gün kadar oluyor diyete basladım 4.5 kilo gitti suana kadar ve yeme günü yapmak istiyorum ama çookk korkuyorum kilo vermem durur diye.Yeme günleriniz var mı neler yapıyorsunuz varsa?Bu arada bu topik daha heyecanlı ev aktif geldi bana diyette en olması gerekene sey bu olsa gerek...

evet öncelikle hoşgeldiniz çok aktifiz hafta içi hafta sonu biraz düşüyor ama çok fazla değil özel yaptığımız bişeyler yok herkes kendi yapıyor arada görüşlerimizi falan paylaşıyoruz o şekil oluyor
boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tabloya eklerimbu arada çok güzel vermişsiniz nasıl verdiniz

merhaba;
Bağırsak tembelliği benim içinde çok büyük sorundu. Son bir kaç aydır yaşamıyorum. en temel nedenlerinden biri sabah uyanır uyanmaz aç karnına içtiğim limonlu sudur.
Sizede tavsiye ederim.
Evet evet onu uyguluyorum zaten .Yapıyla alakalı sanırım birazda oldum olası hep sıkıntılıyım bu konuda.Yine de çook teşekkürler arkadaşım ilgine uygulamaya devam

Hızlı kilo vermemin nedeni sanırım kilomun fazla olması.8 aylık bir bebeğim var ve kilomun çoğunu doğumdan sonra süt olsun diye yediklerim sayesinde aldım.Basta sekeri kestim 1 kupa çaya 5 seker atıyordum...aksam yemeğinden sonra da çayla beraber yediğimiz çerez,tatlı vs. olayını bitirdim.Simdilik bu sekilde gidiyorum bu ara regl dönemindeyim kilomda pek oynama yok insallah bitiminde kaldığım yerden devam ederim.Listei gördümüm güzel sonuçlar alınmıs masallah.

bu arada bu kadar kısa sürede iyi o kadar verebilmişsin nasıl verdin
Ama ben hiç beğenmiyorum .Aldığımız kadar hızlı verebilsek keşke.Ne yaptım kısmına gelince buraya yazıyorum zaten Sabahları limonlu büyük bir bardak suyla başlıyorum.1saat sonra havuç ,pancar ve yeşil elmayı katı meyve presinde sıkıp bir bardak içiyorum(bugün kestim )Öğlen mercimek çorbası salça yerine içine kırmızı taze biber koyuyorum piştikten sonra tencereye bir çorba kaşığı zeytin yağ ilavesiyle.Yanında yoğurt bazen meyve duruma göre değişiyor .Akşama da yine yoğurt ,salatalık,domates,bazen meyve ..Su içmeye devam bu arada bende telefonuma su içme programları var onlardan birini indirdim.Saat başı hatırlatıyor.Biraz da spor yapmaya çalışıyorum günlük en az 1 saat .Şimdilik bu kadar .Ve hala dumansız hava sahadındayım Kilo vermek kadar beni mutlu eden başka bir ayrıntı hayatımda..hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…