Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben artık akşam yemeğimi yedimmi atıştırmalıkları kestim bu sefer kararlıyım bakalım ne olacak
yemeğimi yiyorum onu kısmıyorum, doyuyorum ve bırakıyorum ondan sonrada hiç birşey yemiyorum

Selam kızlar
Bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim organik tb ekmeği, yarım yağlı peynir, domates, salatalık
Ara Oolong çayı
Öğlen 1 tabak semizotu, 1dilim ekmek, yoğurt, salata
Ara bademli hurma, süt
Akşam balıkkkkkk ve bol salata

2 fincan yeşil çay+mate karışımı, 3 lt su, 2 fincan türk kahvesi içtim

Bugün yemekte imam bayıldı, pilav vardı şirkette. Dibim düştü ama gittim semizotu aldım

ilk bildirimimiz 28 Mayıs Perşembe günü
sonrası Haziran ayı bildirimleride
8 Haziran Pazartesi
18 Haziran Perşembe
29 Haziran Pazartesi dir.
bilgnize sevgi ve saygıyla sunulur.
gereğinin yapılmasını arz ederim...

Sıkı takip en güzeli
Ben dediğim gibi diyetisyene 1 Haziran' da gideceğim için 28 Mayıs' ı kaçırıyorum

Amin canım Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırır inşallah
bu duurumda seni tablodan siliyorum canımmmm
malum artık zayıflama imkanın kalmadı
sana şimdiye kadar bizimle yazıştığın kilo bildirimini zamanında bildirdiğin bizi ihmal etmediğin için çok teşekkür ederim arada yaz gene bekleriz
herşey gönlünce olsun bebeğinide sağ sağlim kucağına al inşallah canım sağol varol

ben bugün bildirimimi yapıyorum çünkü yarına hiç bişey değişmicek biliyorum
57.7 ve 0.7 lik bir alımla devam ediyorum Allah sonumu hayır eylesin
ama dikkat etmeye başladım ama 2-3 günlük bir durum olduğu için daha sonuç vermedi
yakında şıkır şıkır eriyecek kilolarım inşallahhhhhhhhhh

Sabah: 1 açma
Öğlen: 2 sosis + 1 domates + 1 tane salatalık turşusu
Akşam: 2 parça tavuk + 5 tane yenidünya meyvesi

Bugün tahminimce başka bir şey yemem. Belki akşama bir çay içerim. Yarın sabah kiloma bakcam ama olur da unutursam akşam 17.00 da yazarım en geç :))) Sınav haftasıydı bu yüzden saldım gibi ama iki gündür daha dikkatliyim tatlı bir şeyi pek tüketmiyorum. Yarın 63 e falan inersem ödül olarak çikolata yiyeceğiiim Düşemezsem düşene kadar beklicez Ve 10 günde bir olması daha güzel oldu bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…