- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.221
ben o kadar az yiyemem anacımAma ben hiç beğenmiyorum .Aldığımız kadar hızlı verebilsek keşke.Ne yaptım kısmına gelince buraya yazıyorum zaten Sabahları limonlu büyük bir bardak suyla başlıyorum.1saat sonra havuç ,pancar ve yeşil elmayı katı meyve presinde sıkıp bir bardak içiyorum(bugün kestim )Öğlen mercimek çorbası salça yerine içine kırmızı taze biber koyuyorum piştikten sonra tencereye bir çorba kaşığı zeytin yağ ilavesiyle.Yanında yoğurt bazen meyve duruma göre değişiyor .Akşama da yine yoğurt ,salatalık,domates,bazen meyve ..Su içmeye devam bu arada bende telefonuma su içme programları var onlardan birini indirdim.Saat başı hatırlatıyor.Biraz da spor yapmaya çalışıyorum günlük en az 1 saat .Şimdilik bu kadar .Ve hala dumansız hava sahadındayım Kilo vermek kadar beni mutlu eden başka bir ayrıntı hayatımda.. hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar..
Bende çok severim simitler ,poğaçalar,tatlılar.. O yüzden bu kilodayım hatta kilolarımızı karşılaştırırsak sizden daha çok seviyormuşum bile denebilirben o kadar az yiyemem anacım
sabahı asla öyle az geçiştiremem akşamıda oleyyyy
gelsin simitler poğaçalarrr....
vee kalsın kilolar hatta şişsin kilolarr he he
ablam çok özür dilerim dalgınlığıma geldi yazamadım ben yarın tartılınca himeeen yazarım çook çook özür dilerimferaceli annelala pamuk ve tezbitsin halen bildirimler yapılmadı bu saat oldu ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzzz????
Çok hızlı kilo vermişsiniz tebrik ediyorummmmm, ancak kilo verdikten sonra normal yemeğe geçince kolay kilo alınmaz mıBende çok severim simitler ,poğaçalar,tatlılar.. O yüzden bu kilodayım hatta kilolarımızı karşılaştırırsak sizden daha çok seviyormuşum bile denebilirAman beni örnek almayın
Herina'cım teşekkür ederim.Ama daha 1kilo bile değil kaybım kiÇok hızlı kilo vermişsiniz tebrik ediyorummmmm, ancak kilo verdikten sonra normal yemeğe geçince kolay kilo alınmaz mıazminiz harika, keşke ben de öyle olabilsem :) :)
Gü-nay-dıınn
hemen kilo bildirimi yapiyim.61,4 geldim yani ne adim ileri ne bi adim geri
bu arada annanemi kaybettik yataginda bulduk onu moralim bozuk bu aralar(
olsun canım benim önemli değil sen çok vefalısın sana her zaman torpil geçerim canımBilmem biliyormuydun 26 gündür ablamdaydım sün döndüm ve geldiğimden beri iş iş temizlik aklıma bile gelmedi tartılmak
canım yediklerini biliyorsan kesin bozulmuşurAy acaba tartımı bozuk 80.4 diyooo olamaz gerçekten soğru olamaz
bu arada yanlışlıkla senin bilgilergitmiş canımAy acaba tartımı bozuk 80.4 diyooo olamaz gerçekten soğru olamaz
Boy:167bu arada yanlışlıkla senin bilgilergitmiş canım
boyunu başlangıç ve hedef kilonu tekrar yazsana tatlım
evdekiler bozuk değil diyor ay inanmıyorum yaaaabu arada yanlışlıkla senin bilgilergitmiş canım
boyunu başlangıç ve hedef kilonu tekrar yazsana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?