Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben o kadar az yiyemem anacım
sabahı asla öyle az geçiştiremem akşamıda oleyyyy
gelsin simitler poğaçalarrr....
vee kalsın kilolar hatta şişsin kilolarr he he

ben o kadar az yiyemem anacım
sabahı asla öyle az geçiştiremem akşamıda oleyyyy
gelsin simitler poğaçalarrr....
vee kalsın kilolar hatta şişsin kilolarr he he
Bende çok severim simitler ,poğaçalar,tatlılar.. O yüzden bu kilodayım hatta kilolarımızı karşılaştırırsak sizden daha çok seviyormuşum bile denebilir Aman beni örnek almayın

Bende çok severim simitler ,poğaçalar,tatlılar.. O yüzden bu kilodayım hatta kilolarımızı karşılaştırırsak sizden daha çok seviyormuşum bile denebilir Aman beni örnek almayın
Çok hızlı kilo vermişsiniz tebrik ediyorummmmm, ancak kilo verdikten sonra normal yemeğe geçince kolay kilo alınmaz mı azminiz harika, keşke ben de öyle olabilsem :) :)

Sabah; 1 bardak kiraz sapı çayı + bir kase yoğurt
Öğlen: 5 tane zeytinyağlı sarma
Akşam: Şu peynirli eti bollos büsküvilerden yedim + yarım dilim mozaik pasta + 1 bardak çay + 1 bardak kiraz sapı çayı.
Bugün kendimi çaya verdimmmmmm. Ama hepsi şekersiz :) :)
Bu arada ablam başın saolsun Allah geri kalanlara uzun ömür versin.

Çok hızlı kilo vermişsiniz tebrik ediyorummmmm, ancak kilo verdikten sonra normal yemeğe geçince kolay kilo alınmaz mı azminiz harika, keşke ben de öyle olabilsem :) :)
Herina'cım teşekkür ederim.Ama daha 1kilo bile değil kaybım kiElimi eteğimi çektim yiyeceklerden ..bu hafta böyle sebze meyve gidiyorum detoks gibi olur inşaallah.Yaşayarak göreceğiz bakalım sizin de başaracağınıza inanıyorum.

Kızlar dün giremedim iş çıkışı bizi aldılar Güldür Güldür Show' a götürdüler. Eve 01:15' te geldim yattım hemen.
Dün yediğimi unuttum resmen sadece akşam ızgara köfte yedim, sabah standart kahvaltı ama aralarda ve öğlen ne yedim unuttum
Bugünkü SPOR GÜNÜ menüm:
Kahvaltı 2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
rezene , domates, salatalık

Ara 2 kuru kayısı, 1 damla sakızlı türk kahvesi
Öğlen 1 tabak bezelye, salata, yoğurt
Ara 1 elma
17:00 spor öncesi 60 gram ekmek arasına peynir
19:00-20:45 arası spor
21:00 spor sonrası 1 bardak süt

Diyeti hiç bozmuyorum ve şirkette herkes sürekli zayıfladın sen, bacakların inceldi, fıstık gibi oldun diyor

Eskiden olsa gaza gelir kaçamak yapardım ama neden bilmiyorum bu defa kararlıyım

Pazartesi diyetisyen sonrası hemen bildirim yapacağım size

Kg veren herkesi öpüyorum tebrik ediyorum, tam gaz devam

canım Rabiacım hiç sıkma canını kesin bir sorun var demekki ya ödem ya geç regl oluşun kesin bir sorun var sakın sıkma canını tatlım hiç boşlama lütfennnnnnnn son günlerde neler yedin tatlılar çikolatalar veya çok kilo yapacak neler? veya hiç mi yemedin?

bende çok hızlı kilo aldım hayret ediyorum tamam vücudum kilo almaya meyilli ama bu kadarda hızlı değildi ne oldu bilemedim 7 mayısta not almışım 56.5 diye 2 hafta sonra bir tartıldım 57.9 şaştım kaldım
2 haftada 1.5 kiloda alınırmı tartı bozuldu heralde dedim ama öğrendimki değil bu ne biçim iş bilemedim gitti ama mücadeleye devam yoksa geri 60-70 ilerleyip gidecem o yüzden hiç dikkati elden bırakmamak lazım ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…