- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.241
Yok yemedim çok cısss birşey aslında şimdi eski günlüğüme bakıyorum orda yaptıklarımı yapıcamcanım Rabiacım hiç sıkma canını kesin bir sorun var demekki ya ödem ya geç regl oluşun kesin bir sorun var sakın sıkma canını tatlım hiç boşlama lütfennnnnnnn son günlerde neler yedin tatlılar çikolatalar veya çok kilo yapacak neler? veya hiç mi yemedin?
neler yapmışsın bizede anlat bakalımYok yemedim çok cısss birşey aslında şimdi eski günlüğüme bakıyorum orda yaptıklarımı yapıcam
Ekmek yarım dilim oda kızarmış bir tek kahvaltıda yemişimneler yapmışsın bizede anlat bakalım
bu arada eğer dikkat ettiğin halde almışsan
vücut kendini korumayada almış olabilir
vermeyi durdurmuştur yani
[/QUOTE
Olabilir bu hafta çok daha dükkat edicem
haklısın diyeti bıraktım ama hiç birşey yiyemiyorum bulantılarım başladı. ben burdan ayrılmak istemiyorum eğer sizin için sakıncası yoksa devam etmek istiyorum bildirim günlerinde bildirim yaparım bende kilomu takip etmiş olurumbu duurumda seni tablodan siliyorum canımmmm
malum artık zayıflama imkanın kalmadı
sana şimdiye kadar bizimle yazıştığın kilo bildirimini zamanında bildirdiğin bizi ihmal etmediğin için çok teşekkür ederim arada yaz gene bekleriz
herşey gönlünce olsun bebeğinide sağ sağlim kucağına al inşallah canım sağol varol
Bu neeeeeeeeeeeeeeeee?Bugün zıvanadan çıktım ve diyet hak getireeee
Sabah: -
Öğlen (13.30) - 1 tabak kısır + salata + 1 mantar kurabiye .
( Saat 15.10 ) - 1 paket bol kalorili dondurma - 3 avuç kakaolu kahvaltılık gevrek topları - 1 paket bitter çikolata
Akşam (16.45) - 2 tane lahmacun + 2 bardak ice tea
Kesinlikle bugün kafayı yedim ama sabah biraz kilo almış çıkınca kızınca böyle oldu yarın tam gaz devam
Canım tatlı yok valla harikasınBugün menüm
Kahvaltım:haşlanmış yumurta,2 zeytin,domates,salata,adaçayı,peynir
Ara:yarım dilim sarı buğday,peynir,domates,yeşil çay
Öğle:1 kase çorba,1 kase cacık,1 tabak salata,yarım dilim sarı buğday
Ara:sütlü kahve ve kuru üzüm
Akşam:1 kase tarçınlı yoğurt
4 litre su
Çok teşekkürler canımCanım tatlı yok valla harikasın
bol su içmeli ve kendimi oyalamalı aklıma yimek gelmesin diye bool bool temizlik iş güç yapıyorum hem sporda oluyorAynen aynen şu an kendimi proteine adıyorum vazgeçmek yok!!! :)))))) Ee diyet nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?