- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.541
canım unutmuşum ya kusura bakma.. 2 gün önce tartıldım. 51,7 çıktım canımcım.. yavaş yavaş gidiyor kilocuklar.:)Beyzabet canım sende bildirim yapmadınmı benmi görmedim iş yerinde yoğunum bakamadım bir yazarsan sevinirim 29 haziran için?
ok canımcım ekledim kız çıra gibi eriyorsun maşallahhhhhhhhhcanım unutmuşum ya kusura bakma.. 2 gün önce tartıldım. 51,7 çıktım canımcım.. yavaş yavaş gidiyor kilocuklar.:)
canım diyorum ya ben ramazan ayında illaki veriyorum.. heralde oruç bitene kadar 50 olurum gibime geliyo..ok canımcım ekledim kız çıra gibi eriyorsun maşallahhhhhhhhh
Hehhh sen hiç gelmedin bizde sana botkpt ettikslmlar naaaparsını nerelerdesiniz ama ayıp oluyor kimsecikler yok ortada küstüm.......
Bildirmiştim aynı sabit kilomletioran ve feraceli canlar sizde bildirmedinizmi bakamıyorum bana bir bilgi veriverin bakemmmmmmm
Ben sevmiyorum haftasonunu daha çok yoruluyorumVeeee haftanın sonu geldi çattı. Ne güzel şu Cumartesi ...
Kaçamaksız olsun tadından yenmesin o zaman
Hoşgeldin cnm eylemsevcan ilgilenir yazarsankızlar meraba gurubunuza nasıl dahil olunuyor bende aranıza katılmak istiyorum
selamlar canlar kilo bildirim günümüze tam tam 3 gün kaldı
durumlar ne alemde????
Aynı ne veriyorum ne alıyorumselamlar canlar kilo bildirim günümüze tam tam 3 gün kaldı
durumlar ne alemde????
iyi oda güzel almamakta güzel gerçektenAynı ne veriyorum ne alıyorum
Aynen abla almaktan iyidir en azındaniyi oda güzel almamakta güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?