- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.501
Valla bana dokundu ben bıraktım orucu. Olmadı şu fazlalıları atayım kazalarını tutacağım. Bence menünü paylaş, iftar sahur menüsü paylaşılıyor ne de olsa :)Selam kızlar
Nasıl gidiyor Ramazan listeleriniz?
Ben tutmuyorumO yüzden de menü paylaşmaktan utanıyorum.
Allah yardımcınız olsun kızlar
Evet canımcım kilo değilmiş regl oldum günüm değildi ondanmis :)1000 kal.altina düşmek iyi değil dediğin de çok haklısın çok yavaş metabolizmam malesef başka türlü olmuyor.Valla bana dokundu ben bıraktım orucu. Olmadı şu fazlalıları atayım kazalarını tutacağım. Bence menünü paylaş, iftar sahur menüsü paylaşılıyor ne de olsa :)
willow tree Moralin bozuk gibi ?
demekoylee Birden 2 kilo alınması çook zor 1750 kaloriyle kilo değildir onlar :) Aman çok kısma kendinden hastalnırsın mazallah.
Bugün orta derece yedim ben de :) en son 8de yedim galiba, şimdi ders çalışcam yani en az 2 saat uyanığım bakalım. :) Hayırlı sahurlar, oruç tutanları Allah kabul etsin :)
canımcım bir önceki ay en son 54.1 imişsin mayısda hiç kilo vermemişsin en son 53.5 muşsun bu durumda 54.1 den 53.5 çıkardım çünkü o mayısın farkı canımcım 52 yi yeni verdin bebeğimmmm bunuda haziran farkında yazacam gülümmmm birde 52 yi siyahla yazdım telefondan yazdığım için kendini zor yazıyom o yüzden renk veremedim canımcım53.5 0,6 52 gızz eylemmm caniş ben 0,6 grmmı verdim gızz..Öyle yazmışsen tabloyaa..
1,5 kilo vermişem nerdeyse:))
Bugün hiç olmadı hiçabim kalbimi kırdı sonra gönlümü almak için domdurma almış yidim bende bilseydim o son ara öğünü yapmazdım niyse spor yaptım en azından :)
Sahur:1 tane haşlanmış yumurta
1-2 kaşık tulum peyniri
2 zeytin,salatalık
Bi avuç pide
Yarım kase tarçınlı yoğurt
Bi avuç siyah kuru üzüm
İftar:1 kase mercimek çorbası
Kıymalı pide,ayran,salata
Ara:küçük bir kase çerez ve kuru üzüm
Sütlü kahve
1 kase dondurma
3 litre su,yeşil çay
Spor
20 dk pilates
55 squat
ok canım bildirimini bekliyorum sana iyi tatillerrrrrrrrrrOooo 4 gün sonra bildirim günü ne çabuk geliyor şu günler yaAh ramazan ah tüm düzeni bozdu valla, ne yapıyorum ne yiyorum hiç farkında değilim. Pazar günü şehir dışına çıkıcam o yüzden bildirimi ayın 27si yapcam ve ondan soonra 2 hafta tartısızım şimdiden haber vereyim :) Eee napıyorsunuz nasıl gidiyor? :)
o herkeste olur canım bende de oluyor çok zamanHerina ozel degil canim bosluktan sanirim takilmayacak seyleri takiyorum.fazla duygusalim sanirim
AynenHerina ozel degil canim bosluktan sanirim takilmayacak seyleri takiyorum.fazla duygusalim sanirim
hımmm anladım canım. okişş:)canımcım bir önceki ay en son 54.1 imişsin mayısda hiç kilo vermemişsin en son 53.5 muşsun bu durumda 54.1 den 53.5 çıkardım çünkü o mayısın farkı canımcım 52 yi yeni verdin bebeğimmmm bunuda haziran farkında yazacam gülümmmm birde 52 yi siyahla yazdım telefondan yazdığım için kendini zor yazıyom o yüzden renk veremedim canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?