Esnek Diyet Arkadaşlığı

herkese merhaba;
uzun süredir işten güçten yazamıyorum.
ramazan benim içn oldukça iyi geçiyor. İşten dokuzda çıktıgım ve ofiste çalıştıgım için açlık sussuzluk pek hissetmiyorum.
en son tartıldığımda 83 kiloydum bakalım bu haftasonu kaç çıkıcam.
yemek menüm genelde şöyle
sahur için iki haşlanmış yumurta çeyrek pide
beyaz peynir.

iftarda
varsa çorba
yanında salata, karpuz ve ana yemek olarak ne varsa ölçülü bir şekilde yiyorum.
Mesela dün dolma vardı bende bir dolma yedim. Sebze yemegi olan günler 5 kaşık sebze yemegi yiyorum.

Selam kızlar
Nasıl gidiyor Ramazan listeleriniz?
Ben tutmuyorum O yüzden de menü paylaşmaktan utanıyorum.
Allah yardımcınız olsun kızlar
Valla bana dokundu ben bıraktım orucu. Olmadı şu fazlalıları atayım kazalarını tutacağım. Bence menünü paylaş, iftar sahur menüsü paylaşılıyor ne de olsa :)
willow tree Moralin bozuk gibi ?
demekoylee Birden 2 kilo alınması çook zor 1750 kaloriyle kilo değildir onlar :) Aman çok kısma kendinden hastalnırsın mazallah.

Bugün orta derece yedim ben de :) en son 8de yedim galiba, şimdi ders çalışcam yani en az 2 saat uyanığım bakalım. :) Hayırlı sahurlar, oruç tutanları Allah kabul etsin :)

Bugün hiç olmadı hiç abim kalbimi kırdı sonra gönlümü almak için domdurma almış yidim bende bilseydim o son ara öğünü yapmazdım niyse spor yaptım en azından :)
Sahur:1 tane haşlanmış yumurta
1-2 kaşık tulum peyniri
2 zeytin,salatalık
Bi avuç pide
Yarım kase tarçınlı yoğurt
Bi avuç siyah kuru üzüm
İftar:1 kase mercimek çorbası
Kıymalı pide,ayran,salata
Ara:küçük bir kase çerez ve kuru üzüm
Sütlü kahve
1 kase dondurma
3 litre su,yeşil çay
Spor
20 dk pilates
55 squat

Evet canımcım kilo değilmiş regl oldum günüm değildi ondanmis :)1000 kal.altina düşmek iyi değil dediğin de çok haklısın çok yavaş metabolizmam malesef başka türlü olmuyor.

53.5 0,6 52 gızz eylemmm caniş ben 0,6 grmmı verdim gızz..Öyle yazmışsen tabloyaa..
1,5 kilo vermişem nerdeyse:))
canımcım bir önceki ay en son 54.1 imişsin mayısda hiç kilo vermemişsin en son 53.5 muşsun bu durumda 54.1 den 53.5 çıkardım çünkü o mayısın farkı canımcım 52 yi yeni verdin bebeğimmmm bunuda haziran farkında yazacam gülümmmm birde 52 yi siyahla yazdım telefondan yazdığım için kendini zor yazıyom o yüzden renk veremedim canımcım

Pazar günü ben de dondurma yedim ya dayanamadım

Oooo 4 gün sonra bildirim günü ne çabuk geliyor şu günler ya Ah ramazan ah tüm düzeni bozdu valla, ne yapıyorum ne yiyorum hiç farkında değilim. Pazar günü şehir dışına çıkıcam o yüzden bildirimi ayın 27si yapcam ve ondan soonra 2 hafta tartısızım şimdiden haber vereyim :) Eee napıyorsunuz nasıl gidiyor? :)

ok canım bildirimini bekliyorum sana iyi tatillerrrrrrrrrr

Bi kaç gün giremeye bilirim ablişkom gelicek 2 gün kalıcak onlarla zaman geçiririm daha çok Menü hiiiiç hoş olmadı abim baklava almış gel yesene diyor sanki hiç kilo problemim yok çıtı pıtı bir kızımda yok yemicem bu saatte yenir mi dedim. Çıktım odadan zaten cıssslı bir menü oldu bugün
Sahur:1 haşlanmış yumurta
Domates,salata,yeşil çay
1 dilim kavun
İftar:1 kase sebze çorbası
Yarım kase cacık,2 tane dolma
Bi avuç kadar tavuk,1 çatal patates
Bi avuç pide
Ara öğün:şeker leblebi 1 paket
Fındıklı çukulata,maden suyu,yeşil çay
3 litre su
Spor
60 squat

hımmm anladım canım. okişş:)

Selam kızlar
Hepinize keyifli hafta sonları.
Bu hafta menü paylaşmadım ama bozmadım hiç.
En son geçen pazar dondurmayı götürmüştüm

Pazartesi tartı günü. Ufak kaçamakların etkisini nasıl göreceğiz bakalım.

Hepinize iyi pazarlar kızlar
Ben bugün bir günlük soya sütü+muz detoksu yapıyorum.
Yarın diyetisyene rapor vereceğim malum. Geçtiğimiz hafta diyete harfiyen uysam da önceki hafta kaçamaklarım vardı.
Yarın iyi bir sonuç alabilmek ve de vücudumun arınmasını sağlamak için bugün detoks yapıyorum işte.
Sabah sonucu paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…