- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.581
aaa simdi gördüm yuppiiii tesekkürler eylem daha bi gaza geldim suan...Durmak yok yola devam:)1. demekoyle_19
tebriklerrrrrrrrrrr
herina ve letioran kilo bildirimi yapmadınızzzzzzzIyi akşamlar iyi diyetler kilo bildirimim yok ama beni unutmayın geliceeem :))
Kurtulmussun canım geçmis olsun öyle biriyle devam etmen zaman kayıbı olurdu(yazdıklarını okumustum).Reglin stresten gecikmis olabilir dinlen biraz bu sürede reglin bitince yenilenme sürecine kaldığın yerden devam edersin.Selam kızlar
Ben kocayı boşadım geldim
Tabii Çarşamba' dan beri de diyet yapmıyorum 8 Temmuz' dan beri.
Hala regl de olamadım, doktora gittim ilaç verdi ama gelmiyor.
Şiştim, o yüzden bu hafta tartılmıyorum, 15' inde bildirim yapamayacağım.
Sonraki hafta diyetisyen kontrolü var, inşallah o zamana regl olurum da sökülürüm.
Abla dedim ya ben şehir dışındayım tartı yok burda eve ayın 20si gideceğim :)herina ve letioran kilo bildirimi yapmadınızzzzzzz
Ramazanı şerif dolayısıyla silmedimm
inşallah 15indekine bildirim yaparsınızzzzzzz
bekliyorummmmm
tebrikler canım kilo vermeye devam ediyorsun ama bu bebeğin için sorun teşkil ediyormudur acaba doktorunun haberi varmı normalmi karşılıyor? bebeğin gelişimi normal herşey yolundailk hamileliğimdede böyleydim 7. aya kadar kilo alamadım hatta verdim kızım 4.500 kg doğdu
canım demekki hakkında böyle hayırlıymışSelam kızlar
Ben kocayı boşadım geldim
Tabii Çarşamba' dan beri de diyet yapmıyorum 8 Temmuz' dan beri.
Hala regl de olamadım, doktora gittim ilaç verdi ama gelmiyor.
Şiştim, o yüzden bu hafta tartılmıyorum, 15' inde bildirim yapamayacağım.
Sonraki hafta diyetisyen kontrolü var, inşallah o zamana regl olurum da sökülürüm.
Şifa diliyorum sana en kisa zamanda sağlığına kavuşur atarsin kilonu inşallah.Arkadaşlar bende Zayıflamak istiyorum1.60 boyundaki 71 kiloyu rahatsızlığım nedeni ile kortizon kullandım 55 kiloydum 3 sene öncesi çok aldım bu arada o ilaçları rahatsızlığım aktif döneme girdiğimde yine kullanacagim
boşver bende öyle dedim korktum ama korktuğum gibi olmadı sadece 200-300 gramfazla çıktım şükrettim tabii sende bir an önce kilolarınla yüzleş bence bebeğimKızlar tartıya çıkamıyorum korkudan
Bayramda yedim de yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?